02.10.2018 09:20

F1 2018 Headline Edition

F1 2018 Headline Edition- Že v prodaji od 24. avgusta 2018
F1 2018 Headline Edition

Dirkaška serija F1 založnika Codemasters, ki ima edini uradno licenco krovnega združenja FIA, se iz leta v leto izboljšuje. Inačica 2018 je najbolj napredna doslej in, če pogledamo malce skozi prste, že presneto blizu resničnosti. Vozni model je postal tako napreden, da zadovolji tudi naprednejše igralce, in čeprav bodo tisti najbolj hardcore vozniki v njem našli luknje, je za večino povsem zadosti veren in prilagodljiv. S spreminjanjem nastavitev je mogoče igranje hitro prilagoditi znalcu ali neznalcu in novosti te sezone, kot je povečan oprijem, se takoj občutijo. Mogoče je voziti nove in stare bolide, tudi klasične iz sedemdesetih in osemdesetih, graditi kariero, se udejstvovati v zgodovinskih izzivih in se pridružiti večigralskim tekmam. Ampak tudi izven uradnih, lasersko izmerjenih stez se dogaja marsikaj: dirkače intervjujajo televizijski novinarji, treba je skrbeti za finančno plat ekipe in paziti na njeno moralo, razvijati posamične izkušenjske plati in še marsikaj. Tudi zunanjost je slastna, posebej v 4K, in tuljenje agregatov pretresljivo. Prava stvar za tiste, ki so zaljubljeni v formulo in bi se radi v njej interaktivno udejstvovali.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem COLBY d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri COLBY d.o.o.

Colby

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem COLBY d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

3WAY d.o.o.

Štalčeva ulica 5, 1215 Medvode, Tel: 01 361 70 14
Podjetje 3WAY se ukvarja s prodajo 3D printerjev, 3D skenerjev in programskih paketov CAD/CAM/PLM. Poleg tega nudijo tudi storitve na področju 3D tehnologij. So popolna rešitev, ... Več

iPROM d.o.o.