Računalništvo, telefonija
27.05.2012 06:54

Deli z drugimi:

Share

Ko faksiranje postane del napredne komunikacije

aFax: Vodilna storitev e-faksiranja v Sloveniji
aFax: Vodilna storitev e-faksiranja v Sloveniji

Elektronsko faksiranje

Vse več podjetij se odloča za prehod na sodobno rešitev elektronskega (oz. internetnega) faksiranja,
ki omogoča integracijo faksiranja s sodobnimi oblikami elektronskega poslovanja, pošiljanje in prejemanje faksov preko e-pošte ter v celoti nadomesti faks napravo. Fakse lahko pošiljamo in prejemamo kar iz svojega priljubljenega programa za e-pošto, kjerkoli je voljo internet, torej brez kakršnekoli dodatne strojne opreme ali programskih namestitev.

Vodilna storitev elektronskega faksiranja v Sloveniji je aFax. Dva izmed glavnih razlogov za njegovo izjemno priljubljenost sta gotovo dejstvi, da podjetjem omogoča zniževanje stroškov in občutne časovne prihranke. Glavne prednosti so: enostavnost uporabe, mobilnost, hitro in učinkovito iskanje faksov, nič čakanja ob zasedenih linijah, brez papirja in kartuš, zasebnost, prijaznost okolju, možnost enostavne integracije z obstoječimi aplikacijami..


aFax 2.0 : Še hitreje in še bolj pregledno

aFax je v zadnjih mesecih postregel s številnimi novostmi. Poleg naprednih rešitev, kot so npr. avtomatsko razporejanje prejetih faksov in enostavne možnosti integracije faksiranja v CRM sisteme ter možnosti dodatnega znižanja stroškov z brezplačnim prenosom faks številke, je največ pozornosti vzbudila neverjetno visoka ločljivost poslanih faksov. Faksi se sedaj pošiljajo hitreje, s hitrostjo do 33.600 bitov na sekundo, ki sicer predstavlja zgornjo tehnološko mejo pri faks napravah. Sočasno se lahko pošilja tudi več faksov hkrati. Potrditvena sporočila o uspešno poslanih faksih omogočajo še večjo preglednost nad poslanimi faksi – uporabnik lahko med drugim preveri tudi videz poslanega faksa.

Napredno preusmerjanje faksov

Za vsakega od prejemnikov faksov v podjetju lahko določite, s katerih faks številk pričakuje fakse, ti pa se potem posredujejo neposredno na uporabnikov e-poštni naslov, v obliki PDF dokumenta. Po želji lahko prejemanje faksov v podjetju uredite tudi tako, da se prejeti faksi preusmerijo na vnaprej določene e-poštne naslove uporabnikov storitve glede na državo ali regijo, od koder prihajajo.

Možnost enostavne integracije

Storitev aFax deluje brez kakršnekoli dodatne strojne opreme ali programskih namestitev na strani uporabnika, kar med drugim omogoča tudi enostavno integracijo z obstoječimi programskimi rešitvami v podjetjih, npr. s CRM aplikacijami, e-dokumentnimi sistemi itd.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AVIOR d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AVIOR d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AVIOR d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Pot za Stan 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Tel: 041 241 455
MegaSbajt je mlado podjetje, ki je ambiciozno pristopilo k izvajanju računalniških storitev in prodaje na področju informacijske tehnologije. Na podlagi strokovno in hitro izvedenih ... Več

LabelProfi d.o.o. – digitalna produkcija etiket in fleksibilne embalaže

Ozare 18a, 2380 Slovenj Gradec, Tel: 080 10 12
Podjetje LabelProfi d.o.o. je svojo poslovno pot začelo leta 1994 kot majhen studio za grafično oblikovanje in pripravo za tisk. V podjetju od same ustanovitve stremijo k uporabi ... Več
Zlati partner

CEWE Magyarország Kft.

Béke utca 21-29, , Tel: 08 205 91 91
Čeprav živimo v digitalni dobi in skorajda vsak podatek arhiviramo v digitalnem arhivu, so fotografije redka izjema. Vse več fotografij je zajetih s pomočjo pametnih telefonov, ... Več
Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več