26.11.2010 13:44
Posodobljeno 13 let nazaj.

FHinspector – Prva aplikacija za iPad, ki izboljšuje požarno varnost

FHinspector for iPad

Xeroxovo podjetje ACS je 20. oktobra lansiralo prvo aplikacijo, namenjeno iPadovim uporabnikom, imenovano FHinspector for iPadTM. Aplikacija je del programske opreme FIREHOUSE SoftwareTM , ki na ustvarjalen in inovativen način rešuje problematiko požarne varnosti ter omogoča preprosto deljenje informacij med različnimi akterji, ki skrbijo za požarno varnost na državni ravni.

Omenjena aplikacija vsebuje standardiziran vprašalnik o požarni varnosti objektov, kar prispeva k bolj kakovostnemu izvajanju inšpekcijskih pregledov ter posledično bolj učinkovitemu beleženju podatkov o požarni varnosti objektov. Aplikacija omogoča tudi prikaz celotne zgodovine inšpekcijskih pregledov, pregled povzetkov posameznega inšpekcijskega pregleda, avtomatsko pošiljanje računov ter prošenj za odobritev naslednjega inšpekcijskega pregleda lastnikom objektov.

V sodelovanju z GPS tehnologijo FHinspector tudi pokaže natančno lokacijo objekta, lokacijo bližnjih hidrantov, načrt evakuacije, ter druge bistvene značilnosti objekta. Na zelo preprost način je te podatke možno deliti tudi z gasilskimi enotami, kar prispeva k njihovemu hitrejšemu ukrepanju v primerih nevarnosti.

Aplikacija FHinspector je dostopna tudi v Applovi iTunes trgovini.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Xerox slovenija, d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Xerox slovenija, d.o.o.

Xerox praznuje jubilejnih 50 let od izuma kopirnega stroja

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Xerox slovenija, d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

Nova Vizija, informacijski inženiring in svetovanje, d.d.

Celjska cesta 9, 3310 Žalec, Tel: 03 71 21 800
Odločitev, v katero informacijsko tehnologijo bi moralo vlagati vaše podjetje in v katere ne, je težka. Po eni strani želite biti tisti, ki je odgovoren za inovacije in rast ... Več

Komponentko d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 5, 1000 Ljubljana, Tel: 030 755 005
Računalniške ponudbe je v Sloveniji ogromno. Dobre računalniške ponudbe pa zelo malo. Vsak, ki se odloča za nakup računalnika, grafične kartice ali katerekoli druge računalniške ... Več

SI SPLET d.o.o.

Ukmarjeva ulica 4, 1000 Ljubljana, Tel: 01 428 94 66
O podjetju Si splet V podjetju Si splet d. o. o. od leta 2001 tržimo varnostne rešitve na področju informacijskih tehnologij. V letu 2003 smo pridobili ekskluzivno partnerstvo ... Več

MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Pot za Stan 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Tel: 041 241 455
MegaSbajt je mlado podjetje, ki je ambiciozno pristopilo k izvajanju računalniških storitev in prodaje na področju informacijske tehnologije. Na podlagi strokovno in hitro izvedenih ... Več