Računalništvo, telefonija
14.10.2019 19:10

Deli z drugimi:

Share

Foglight for IBM DB2 LUW

Foglight for IBM DB2 LUW
Foglight for IBM DB2 LUW

Foglight for IBM DB2 LUW – je orodje s pomočjo, katerega imamo popoln nadzor nad delovanjem DB2 okolja instaliranega na Linux in system z. Podpira vse operacijske sisteme, ki jih podpira IBM. S pomočjo Foglight for DB« LUW pospešite reševanje težav s tem zmogljivim nadzornim orodjem. Izkoristite nenehno oddaljeno spremljanje baz podatkov in povežite podatke o delovanju in si s tem omogočite nemoteno delovanje baz podatkov.

Osnovne lastnosti Foglight for DB2 LUW:

  • Preglednost – s pomočjo preprostih, preglednih in nastavljivih nadzornih plošč, lahko DBA v trenutku odkrije težave v delovanju, vključno z obremenitvami strežnika, števila povezav, velikostjo baze in ostalimi parametri, ki vplivajo na odzivnost okolja. Z istočasnim vpogledom v delovanje strežnika in baze, je omogočen navzkrižni pregled soodvisnosti baznega okolja. S pomočjo preprostih drill down klikov, lahko DBA odkrije vzroke za težave in jih odpravi, preden pride do resnega zmanjšanja odzivnosti okolja.

  • Zaklepanja – v primeru, da pride do medsebojnega zaklepanja posameznih sej, lahko DBA z nekaj kliki ugotovi, kdo zaklepa koga, način zaklepanja in sprosti želene resurse.

  • Analiza SQL stavkov – z globokim vpogledom v izvajanje SQL stavkov, lahko hitro in preprosto analiziramo način izvajanja SQL stavkov in jih po potrebi prilagodimo.

  • Vgrajena inteligenca – omogoča prilagodljiv sistem opozarjanja na težave v delovanju okolja, obenem pa v nekaterih primerih tudi svetuje primeren odziv na težavo in s tem možnost hitrejšega odziva.

  • Vgrajen repozitorij – omogoča bogat vpogled v zgodovinske podatke delovanja baze in soodvisnega okolja.

  • Olajšano poročanje – zaradi vgrajenega orodja za kreiranje poročil, DBA ne izgublja časa z včasih kompliciranim programiranjem poročil za različna vodstva. S preprosto drag&drop metodo, je tako poročilo narejeno v minutah.

Bi preizkusili, kako deluje Foglight for DB2 LUW v praksi?

Če želite brezplačni preizkus rešitve Foglight for DB2 LUW, se obrnite na podjetje ADM-Adria. Podjetje ADM-Adria je Platinum+ partner proizvajalca rešitev One Identity.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ADM ADRIA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ADM ADRIA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Kako in kje začeti za večjo varnost podatkov?

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ADM ADRIA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710

RSLukan, Matjaž Lukan s.p.

Pri malem kamnu 11, 1000 Ljubljana, Tel: 051 302 160
Delovanje sodobne družbe je pogojeno z brezhibnim delovanjem računalniških in informacijskih sistemov. Predstavljajte si svet brez tehnologije ali še huje, svet brez ustrezne IT ... Več

RETTRO d.o.o., vaš partner v razvoju IT-rešitev

Šlandrova 4b, 1000 Ljubljana, Tel: 031 313 312
Mikro podjetje Rettro d.o.o. je specializirano za razvoj različnih informacijskih sistemov z najnovejšimi tehnologijami po meri naročnika. Znanje in izkušnje Rettrovih strokovnjakov ... Več

NGN MEDIA

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Ste na spletu? Če niste, ne obstajate. To je resnica digitalne dobe. Potrošniki iščejo najhitrejšo pot do izdelka ali storitve. Na vas je, da jim to omogočite, bodisi prek spletne ... Več