Računalništvo, telefonija
27.02.2019 12:07
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Fortnite kot strela na Honor View20

Honor je na MWC 2019 predstavil revolucionarno tehnologijo HONOR Gaming +, ki predstavlja skupek tehnoloških posodobitev, ki bistveno povečajo zmogljivost, kakovost grafike in ločljivost posnetkov za mobilne igre na telefonu HONOR View20.
Honor & Fortnite
Honor & Fortnite

Vse ljubitelje igre Fortnite tako na mobilniku Honor View 20 pričakuje vrhunska uporabnišja izkušnja, visoka ločljivost grafike, video v visoki ločljivosti ter širša barvna paleta z boljšo osvetlitvijo zaslona.

Honor je napovedal tudi ekosistem aplikacij, ki uporabljajo 3D TOF fotoaparat, ki odpira novo obdobje AR, kot tudi novo dostopno HONOR Guard Fortnite preobleko za uporabnike HONOR View20.

Honor View20, ki je bil predstavljen v Parizu šele prejšnji mesec, ima pet novih funkcij – kot prvi na svetu -, med katerimi so: glavna kamera z 48MP, 25MP sprednja kamera (v zaslonu), 7nm Kirin 980 AI nabor čipov, tehnologija AI Wi-Fi s trojno anteno in dizajn, ki uporablja aurora nanoteksturo. HONOR Gaming + izboljšuje igričarsko izkušnjo z nadgradnjo celotnega sistema: z nadgradnjo učinkovitosti GPU, optimizacijo obremenitve GPU, tehnologijo visoke definicije in tehnologijo za zmanjšanje obremenitve AI. S tem napredkom HONOR View20 stremi k najvišji ravni mobilne igralne zmogljivosti.

Ob praznovanju lansiranja HONOR View20, je HONOR predstavil zgledno sodelovanje z družbo Epic Games, s katero želita igralno izkušnjo Fortnita prestaviti na višjo stopničko. Tako imajo od 25. februarja dalje uporabniki HONOR View20 možnost odkupiti ekskluzivno preobleko Fortnite Honor Guard na spletni strani www.hihonor.com.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AGENCIJA ODMEV
Za več informacij so vam na voljo pri AGENCIJA ODMEV
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AGENCIJA ODMEV? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Podjetje Redit d.o.o. je za uporabnike ključnega pomena saj s svojimi storitvami poskrbi za nemoteno delo od doma oziroma za to, da računalnik deluje tako, kot od njega pričakujemo. ... Več

ETRUST d.o.o.

Arja vas 101, 3301 Petrovče, Tel: 03 710 37 80
Etrust d.o.o. razvija MES sisteme, namenjene planiranju in optimizaciji proizvodnje, ki so povezljive tudi z ERP sistemi, kot je npr. SAP. Več
Zlati partner

SOPHOS d.o.o.

Germova ulica 9, 8000 Novo mesto, Tel: 07 393 56 00
Podjetje Sophos je sinonim za zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Danes njihovi izdelki varujejo več kot 240.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov. Zaupajo ... Več