Računalništvo, telefonija
12.07.2020 08:00
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Fujitsu Eternus AF150 S3 – največ za vaš denar

.. Še nedolgo nazaj je bil flash pomnilnik rezerviran za aplikacije, ki zahtevajo najvišjo odzivnost za visoko ceno. A danes ni več tako ..
Diskovno polje Fujitsu Eternus AF150 S3
Diskovno polje Fujitsu Eternus AF150 S3

SSD diski vse bolj nadomeščajo trde diske in v IT infrastrukturi postajajo nekaj običajnega. Flash mediji so hitri in imajo približno 500-krat hitrejše odzivne čase od običajnih rotirajočih pogonov. Poleg tega so bolj zanesljivi, postajajo cenovno bolj privlačni in okolju prijazni, saj v primerjavi s tradicionalnimi pogoni za napajanje in hlajenje porabijo manj električne energije.

Fujitsujeva serija diskovnih polj Eternus AF izkorišča vse prednosti SSD diskov. Z izredno nizkimi odzivnimi časi, visoko razpoložljivim (neprekinjenim) delovanjem, s fleksibilno konfiguracijo in avtomatiziranim QoS, poenostavlja delo sistemskega administratorja. Z vsemi naštetimi prednostmi bo vaš podatkovni center deloval v skladu z zahtevami sodobnega IT okolja.

Izjemne zmogljivosti v svojem razredu

Diskovno polje Fujitsu Eternus AF150 S3 ponuja izjemne zmogljivosti v svojem razredu (SPC Benchmark TM). Benchmarking je proces, v katerem ovrednotimo prakse, tehnologijo, vrednost za kupca v primerjavi z drugimi proizvajalci, ki delujejo na istem področju. AF150 S3 kot vstopni Fujitsujev All-Flash model so opisali kot izjemno napravo za SMB (Small and Midsize Business) segment. Ta sistem za shranjevanje in upravljanje lahko učinkovito deluje z velikimi količinami podatkov in zagotavlja izjemno razmerje med ceno in zmogljivostjo.

S svojo zmogljivostjo shranjevanja podatkov izpolnjuje različne poslovne zahteve, podprt in certificiran je tudi iz strani SAP-a (SAP HANA).

Kaj pravzaprav ponuja?

Fujitsu serija AF diskovnih polj je neverjetno hitra in prilagodljiva za hrambo v podatkovnih centrih naslednje generacije. Z omenjeno dostopno ceno je prav ta serija ustvarjena, da postane prva izbira IT podjetij. Z rekordno nizkimi odzivnimi časi dostopov do podatkov dejansko postavlja nove temelje na svojem področju. Eternus AF je pametna naprava z enostavno nastavljivo avtomatizirano kakovostjo storitev (QoS), s katero zagotovite, da vsaka aplikacija dobi potrebne performanse. Ima možnost vklopa prilagodljive blokovne deduplikacije (tehnika redukcije podatkov) in kompresije (stiskanje). 92TB kapacitet flasha, kakor je maksimalno na voljo za AF150 S3, bo zagotovo dovolj za še tako veliko Slovensko podjetje. Za povezljivost s strežniki nudi FC (16Gbit/32Gbit) in iSCSI (10Gbit) protokola.

Ključne prednosti pred konkurenco

  • Poenostavljeno upravljanje: ena programska oprema za upravljanje celotne družine Eternus.
  • Napredne zmožnosti replikacije: sinhrono ali asinhrono repliciranje podatkov med različnimi modeli Eternus-ov (AF > DX, DX > DX, DX > AF, AF > AF), med različnimi generacijami naprav in različnimi konfiguracijami družine Eternus. (AF = AllFlash, DX = Hibrid).
  • Inteligentno upravljanje s podatki: selektivna uporaba hardversko pospešene deduplikacije in kompresije.
  • Samodejni avtomatizirani QoS zagotavlja SLA-je (storiteveni pogoji) in odzivne čase za prioritizirane aplikacije.

V Sloveniji ste za sprejemljivo vrednost lahko deležni podpore v režimu 24×7 (4h/8h/24h On-site Recovery)

Več najdete na:

SPC Benchmark: https://bit.ly/af150-spc

SAP HANA: https://bit.ly/af150-sap

DataSheet AF150 S3: https://bit.ly/af150s3


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

REDOLJUB d.o.o.

Skladišče: Pot heroja Trtnika 45, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 070 377 577
Se sprašujete, kje lahko na enem mestu dobite pisarniške potrebščine, opremo in potrošni material? Leta 1990 je podjetje Redoljub začelo z vzdrževanjem redu v slovenskih in ... Več

J-LAB d.o.o.

Šaleška cesta 20a, 3320 Velenje, Tel: 040 757 323
Vizija podjetja J-Lab je zadovoljiti stranke v skladu s sloganom - hitro, učinkovito in cenovno ugodno, ob tem pa so potrpežljivi in zanesljivi, na voljo ves dan, vse dni v tednu. Klik ... Več
Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več

POINT.ER IT d.o.o.

Dolenji Boštanj 55, 8294 Boštanj, Tel: 07 814 98 00
Osredotočeni s Point.er Kako na enem mestu najti vse, kar potrebujete pri vodenju podjetja ali le v domači pisarni? Point.er it, d. o. o., je podjetje, ki ponuja celotne IT storitve, ... Več