Računalništvo, telefonija
23.12.2015 11:51

Deli z drugimi:

Share

Fujitsu poslovne rešitve za prodajna mesta, zdravnike in manjše podatkovne centre

PRIMERGY TX1320 M2: Optimalen, ultra majhen in tih sistem.
PRIMERGY TX1320 M2: Optimalen, ultra majhen in tih sistem.

Fujitsu je najavil rešitve, ki naslavljajo potrebe velikih podjetij po podatkovnih centrih, po drugi strani pa tudi manjša podjetja in organizacije po vsem svetu. Govora je osvežitvi komplementarne strežniške družine FUJITSU Server PRIMERG.


Uwe Neumeier, podpredsednik Global Server Business pri Fujitsu je povedal: “Medtem ko se naše stranke fokusirajo na svoj posel, jim njihovi PRIMERGY x86 strežniki dostavljajo učinkovito zmogljivost, ki jo potrebujejo.”

PRIMERGY TX1320 M2: Optimalen, ultra majhen in tih sistem

Majhen in tih FUJITSU Server PRIMERGY TX1320 M2 se bo dobro znašel v trgovinah in razstavnih prostorih. Ne glede na to se TX1320 M2 postavi s precejšnjo procesorsko močjo, ki jo lahko upravljate oddaljeno. Ultra-kompakten stolp je idealna izbira za okolja, kjer je zahtevana strikna pravna kontrola, kot denimo velja za medicinske, finančne ali pravne storitve. V njem boste našli Intel Xeon procesor družine E3, do 6 podatkovnih nosilcev in podporo za optično napravo za varnostne kopije.

PRIMERGY TX1330 M2: Idealna nadgradljivost in perfektno razmerje med ceno in zmogljivostjo

FUJITSU Server PRIMERGY TX1330 M2 je nadgradljiv strežnik za majhna do srednje velika podjetja, ki nudi najboljše Intel Xeon procesorje družine E3 in zadovoljivo možnost nadgradenj, zahvaljujoč tehnologiji »hot-plug storage drives«. Visoka dostopnost in brezskrbnost zagotavlja opcijska redundantni napajalnik in možnost izbire med različnimi RAID krmilniki. Podpira tudi PCI adapter kartice, kar ga naredi idealnega za posebne rešitve, kot jih potrebujejo telefonski ali varnostni sistemi.

PRIMERGY RX1330 M2: Širok zmogljivostni set, ki vključuje najnovejši DDR4 pomnilnik
FUJITSU Server PRIMERGY RX1330 M2 je »mono-socket rack« strežnik, dizajniran, da bi zagotovil zadovoljivo rešitev za ozke žepe, hkrati pa omogočil polmo možnost nadgradenj, po potrebi posameznika. Uporaben je za datotečne, infrastrukturne in komunikacijske aplikacije, saj se postavlja s 64 gigabajti delovnega pomnilnika, tremi PCIe sloti in do desetimi trdimi diski. Ta strežniška enota uporabniku prav tako omogoča individualno konfiguracijo z bogatimi dodatnimi možnostmi nastavitev, kot so »hot-plug power supply« enote, redundantni ventilatorji in RAID krmilniki.

Družina FUJITSU Server PRIMERGY x86 cloud, rack in tower sistemov je že na voljo preko Fujitsu partnerjev.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Fujitsu Technology solutions GesmbH
Za več informacij so vam na voljo pri Fujitsu Technology solutions GesmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Fujitsu logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Fujitsu Technology solutions GesmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60
Skoraj nemogoče je preceniti vpliv rešitev za načrtovanje virov podjetja (ERP) v sodobnem poslovnem svetu. ERP sistemi so nadomestili nepovezane delovne tokove in nezdružljiva ... Več

4WEB d.o.o.

Brodišče 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 512 80 55
O agenciji 4WEB Digitalna agencija 4WEB obstaja že 20 let in v tem času so ustvarili že mnogo uspešnih spletnih strani, spletnih trgovin in različnih aplikacij. Odlikujeta ... Več