Računalništvo, telefonija
30.10.2010 14:48

Deli z drugimi:

Share

Fujitsu znižuje stroške SAP okolij

S celostnimi rešitvami družbe Fujitsu lahko podjetja posodobijo in optimizirajo svoja SAP® okolja
Namizje Zero Client
Namizje Zero Client

Fujitsu je predstavil celosten nabor rešitev za okolje SAP®, ki uporabnikom preko posodobitve in optimizacije SAP okolja zagotavljajo prihranke v operativnih stroških. Poleg nove različice infrastrukture FlexFrame verzija 5 za SAP® rešitve, je Fujitsu razširil ponudbo tudi na področju upravljanja infrastruktur SAP in predstavil storitve, ki podjetjem omogočajo optimizacijo SAP® namestitev.

Družba Fujitsu dela z okolji SAP že 38 let in danes lahko okolje Fujitsu-SAP najdemo že v 7000 podjetjih. Nove rešitve družbe Fujitsu uporabnikom prinašajo nižje operativne stroške, najvišji nivo sistemske pripravljenosti in višjo produktivnost z optimizacijo SAP okolja.

Z uporabo nove različice Fujitsujeve infrastrukture FlexFrame verzija 5 lahko podjetja uživajo višjo prilagodljivost SAP okolja in stalno razpoložljivost virov tudi pri hitro spreminjajočih se zahtevah. Infrastruktura FlexFrame za okolja SAP je optimizirana za uporabo v dinamičnem računalniškem okolju. Visoka stopnja razširljivosti omogoča nadgradnjo za skoraj neomejeno število uporabnikov in dodaja še višjo stopnjo integriranosti in izboljšano povezovanje aplikacijskih plasti. Posodobitve omogočajo podjetjem bolj učinkovito kontrolo nad razvitjem celotnega SAP sistema, vključno s fizičnimi in virtualnimi strežniki, operacijskimi sistemi, mrežami, aplikacijami za shranjevanje podatkov in celo individualnimi aplikacijami. Infrastruktura FlexFrame za SAP je prednastavljena zato se jo lahko uporablja že takoj ob dostavi v podatkovni center uporabnika.

S predstavitvijo podpore za SAP, NetWeaver® Adaptive Computing Controller, Fujitsujeva infrastruktura FlexFrame za okolja SAP sedaj ponuja tudi popolno virtualizacijo programskih komponent okolja SAP. V primerjavi s standardnimi pristopi k virtualizaciji, virtualizacija aplikacijskih plasti omogoča ponovni zagon neodzivnih ali preobremenjenih SAP aplikacij na fizično ali virtualno ločenem strežniku, brez ponovnega zagona v okolju SAP. S tem se odstranijo ozka grla v delovanju sistema in zviša nivo pripravljenosti ter razpoložljivosti.

Fujitsu nudi podjetjem celostne storitve upravljanja SAP okolij. Te zajemajo vse od oddaljenih storitev in operacij – v tem primeru Fujitsu prevzame upravljanje določenih SAP procesov – do gostovanja celotnih SAP okolij. S storitvijo SystemInspection Fujitsu novim uporabnikom preko optimizacije zagotavlja prihranke v njihovih SAP okolij. Fujitsu tudi vabi podjetja, ki uporabljajo SAP rešitve, k ocenitvi njihovega trenutnega SAP okolja pred prehodom na Fujitsujevo SAP okolje, in se tako seznanijo z obsegom prihrankov.

Rolf Strotmann, podpredsednik korporativnih strežniških sistemov in storitev pri Fujitsu Technology Solutions je dejal: “Aktivnosti podjetij v vedno večjem obsegu temeljijo na IT infrastrukturah, ki podpirajo vse elemente dnevnih operacij. V takšnem primeru ima neoptimizirano ali preobremenjeno SAP okolje še večji vpliv na poslovanje podjetja. Fujitsu in SAP imata dolgoletno dediščino skupnega sodelovanja na področju novih inovativnih rešitev kot so sistemsko delovanje in pripravljenost za delovanje okolja SAP – in rezultat prizadevanj so tudi naša nova različica aplikacije FlexFrame za SAP in storitve upravljanja, skupaj s prihranki na podlagi optimizacije SAP namestitev.«


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Fujitsu Technology solutions GesmbH
Za več informacij so vam na voljo pri Fujitsu Technology solutions GesmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Fujitsu logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Fujitsu Technology solutions GesmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

LESTRA d.o.o.

Vaška pot 17c, 1235 Radomlje, Tel: 01 563 60 60
Vodilni na področju trženja projektorjev – strokovno svetovanje, izposoja, montaža in servis Z več kot 30-letnimi izkušnjami in najboljšo izbiro projekcijske opreme za vas. V ... Več

Makro Team d.o.o.

Ilaunigova ulica 5, 2230 Lenart v Slovenskih goricah, Tel: 040 410 451, 02 729 25 40
Ste mislili, da je IT podporna služba primerna le za večja podjetja? Zagotavljanje strokovne informacijske podpore bodisi na daljavo ali na fizični lokaciji ima številne prednosti, ... Več
Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808

TISKARNA SILVECO

PE Stegne, Stegne 3, 1000 Ljubljana, Tel: 031 707 667
Ali iščete način za preboj komunikacijske ovire med vami in vašimi potencialnimi strankami ali partnerji? V današnji digitalni dobi je trg enostavno prenasičen s spletnimi oglasi ... Več