Računalništvo, telefonija
11.11.2014 11:35
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

G2 z baterijo za delovanje do 10 ur

Brezžični zvočnik proizvajalca Cambridge Audio Minx G2 z izjemnim prostorskim zvokom in baterijo za predvajanje glasbe do 10 ur in možnostjo polnjenja mobilnih naprav.
Cambridge Audio Minx G2
Cambridge Audio Minx G2

Brezžični zvočnik Cambridge Audio G2 je primeren za vsa vaša potovanja kot tudi za doma, ki ima dva vgrajena zvočnika in dva visokotonska pospeševalca producira čist in izjemen prostorski zvok.

Glasbo lahko iz vaših bluetooth naprav kot je tablica, mobilnik ali prenosnik, predvajate brezžično na razdalji do 10m, polnite pa ga kar preko USB kabla.

Samo povezovanje je zelo enostavno, saj ima zvočnik vgrajeno tehnologijo NFC, ki omogoča hitro in enostavno povezovanje.

Cambridge Audio Minx G2 zvočnik s težo 0,65 kg in dimenzijami (Š x V x G) 190 x 68 x 55mm spada v razred ultra kompaktnih zvočnikov. Cena: 129€ (distribucija Digitalija d.o.o.).


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TIFT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TIFT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TIFT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TISKARNA SILVECO

PE Stegne, Stegne 3, 1000 Ljubljana, Tel: 031 707 667
Ali iščete način za preboj komunikacijske ovire med vami in vašimi potencialnimi strankami ali partnerji? V današnji digitalni dobi je trg enostavno prenasičen s spletnimi oglasi ... Več
Diamantni partner

ZAVOD DIGITALNO INOVACIJSKO STIČIŠČE (DIH SLOVENIJE)

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
DIH Slovenije omogoča digitalno transformacijo po principu vse-na-enem-mestu, v Sloveniji in širše. Osvešča in zagotavlja storitve za rast digitalnih kompetenc, izmenjavo digitalnih ... Več

ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 01 520 28 00
S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in poslovno zrelostjo poznana kot ena vodilnih in najtrdnejših tovrstnih družb v Sloveniji. Osnovna dejavnost družbe je distribucija računalniške ... Več
Zlati partner

XENON FORTE d.o.o.

Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 548 48 00
Xenon forte d.o.o. je podjetje s 30-letno tradicijo. V celotnem času svojega obstoja se zavzema za odličnost in verodostojnost. Skupaj s podjetji Xenon forte Zagreb d.o.o., Xenon ... Več