29.08.2013 16:24

Garmin je postal sponzor moštva na ‘Clipper Round the World Yacht Race’

Garmin prevzema slovenskega distributerja

Garmin® International Inc., enota Garmin Ltd. (NASDAQ: GRMN), globalno vodilni v satelitski navigaciji, je postal sponzor moštva na ‘Clipper Round the World Yacht Race’ in s tem najavil širitev sodelovanja. Avstralski skiper Damian Parnham in njegova posadka bodo zastopali Team Garmin kot enega od svetovno vodilnih ponudnikov navtične elektronike ter satelitske navigacijske opreme.

“Kot uradni dobavitelj navtične elektronike Clipper Round the World Yacht Race smo ponosni, da nadaljujemo naše sodelovanje s sponzorstvom moštva za letošnje tekmovanje,“ je povedal Jon Cassat, podpredsednik komunikacij. “Clipper Race je priznan dogodek, za katerega menimo, da je popoln za predstavitev zanesljivosti, dostopnosti in integracije naše navtične linije ter v nadaljevanju naše globalne prisotnosti na navtičnem trgu.”

“Moderne oceanske dirke so odvisne od natančnega določanja položaja in Garminovega ugleda na področju, ki omogoča Clipper Race posadki, da izkoristi njihovo prisotnost,” je dejal Sir Robin Knox-Johnston, predsednik in ustanovitelj Clipper Race. “Pozdravljamo Garmin jahto v dirki kot močnega predstavnika vsega, kar želimo, da Clipper Race zajema.”

Garmin, uradni dobavitelj navtične elektronike najdaljše oceanske dirke na svetu, bo poimenoval svojo barko v St. Katharine Docks v Londonu, v petek, 30. avgusta ob 10. uri. Dirka se uradno začne v nedeljo, 1. septembra.

Kapitan Parnham upa, da bo postal tretji zaporedni avstralski skiper, ki bo zahteval zmago v Clipper Round the World Yacht Race. Parnham je nekdanji Naval Marine inženir, ki ima močno dirkaško ozadje in je bil na krovu rekordne Brindabella med Rolex Sydney-Hobart Race leta 1997.

“Koncept sestave ekipe je velik izziv. Rad priganjam sebe in svojo posadko, da imajo velike sanje in krožiti okoli planeta na najhitrejši jahti, so sanje,” je pojasnil Parnham iz Queenslanda v Avstraliji.

Garmin bo med dirko predstavil quatix™ GPS navtično uro, nedavno napovedano VIRB™ akcijsko kamero in celotno zbirko Nexus® jadralnih produktov. Za dodatne Informacije o Garminu in Clipper Round the World obiščite www.garmin.com ter www.clipperroundtheworld.com.

Garmin, navtični segment je vodilni ponudnik opreme za navigacijo in komunikacijo na drobno ter OEM stranke. Garmin vključuje industrijsko najbolj prefinjeno paleto navtičnih ploterjev, multi -funkcijskih zaslonov na dotik, sonarjev visoke ločljivosti, radarjev, avtopilotov ter proizvodov in storitev, ki so znani po inovacijah, zanesljivosti in preprosti uporabi.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GARMIN d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri GARMIN d.o.o.

Pridružite se GARMIN SLOVENIJA na družabnem omrežju Facebook!

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GARMIN d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60
Skoraj nemogoče je preceniti vpliv rešitev za načrtovanje virov podjetja (ERP) v sodobnem poslovnem svetu. ERP sistemi so nadomestili nepovezane delovne tokove in nezdružljiva ... Več

Enaa / Gambit trade d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Gambit trade d.o.o. je eno najstarejših in uspešnejših računalniških podjetij pri nas. S svojo inovativnostjo premikajo meje. Tako so že leta 1999 postavili tudi Enaa prvo spletno ... Več
Srebrni partner

STROMBOLI d.o.o.