Računalništvo, telefonija
07.09.2014 09:16

Deli z drugimi:

Share

Garmin predstavlja nov merilnik aktivnosti

Gibajte se pogosteje in obenem ne zamudite telefonskih klicev in sporočil. vίvosmart vam prikaže osebni dnevni cilj narejenih korakov, prehojeno pot ter vaš napredek in vas tudi opozarja na predolgo trajajočo neaktivnost. Vίvosmart vas na prispela obvestila opozarja s tresenjem, ima baterijo, ki omogoča delovanje do enega tedna ter se brezžično upari s spletnim portalom Garmin ConnectTM preko Bluetooth® povezave.
Garmin predstavlja nov merilnik aktivnosti
Garmin predstavlja nov merilnik aktivnosti

Sledi vaši dejavnosti in prikaže pametna sporočila
  • Prikazuje korake, kalorije, razdaljo in čas
  • Z vibriranjem opozorja na prejete klice, besedilna in e-poštna sporočila v pametnem telefonu
  • Preprosto upravljanje prek večdotičnega zaslona
  • Opozarja na neaktivnost in vas stimulira k gibanju
  • Samodejni cilji, s katerim boste ostali motivirani

Podatki na zaslonu

vívosmart se ponaša z elegantnim nevidnim zaslonom, ki oživi na dotik ali ko prejmete obvestilo. Takrat zaslon OLED zasveti skozi pašček in pokaže število korakov, razdaljo, porabljene kalorije, čas in še več.

Z uporabo brezplačnega programa v združljivi mobilni napravi¹, vívosmart samodejno sinhronizira podatke s storitvijo Garmin Connect™, našo vadbeno spletno skupnostjo. Do storitve Garmin Connect lahko dostopate tudi prek osebnega računalnika.

Pametna obvestila

Ostanite mobilno aktivni in povezani s tehnologijo vívosmart. Vsakič, ko v napravo z Bluetooth® Smart prejmete besedilno ali e-poštno sporočilo ter klic, vívosmart nežno zavibrira in samodejno prikaže informacije. Če želite prebrati celotno sporočilo, se preprosto dotaknite zaslona.

Prikazuje čas in “čas za gibanje”

Raziskave so pokazale, da po daljših obdobjih neaktivnosti, na primer sedenju, telo ustvari manjšo količino encimov, ki porabljajo maščobo. Dobra novica: to lahko preprečite s pogostimi premori, v katerih opravite krajše sprehode.

Vi lahko izgubite občutek za čas, vívosmart pa ne. Po 1 uri neaktivnosti vívosmart zavibrira in vas opomni, da je čas za gibanje. Časovnik nedejavnosti ponastavite tako, da se nekaj minut sprehajate.

Nosite jo lahko ves čas

vívosmart stalno sledi vašemu napredku. Naprava je lahko vklopljena 7 dni, preden morate napolniti baterijo. Naprava vívosmart ima oceno vodotesnosti 5 ATM, zato jo lahko brez skrbi nosite pod tušem ali med plavanjem.

Nastavitve bujenje in naprava vívosmart vas bo prebudila z nežnim vibriranjem. Pred spanjem nastavite način spanja in nadzorujte svoj počitek. Pozneje si lahko na strani storitve Garmin Connect ogledate skupni čas spanja in obdobja nemirnega ter krepilnega spanca.

Prilagodljivi dnevni cilji

vívosmart spozna trenutno raven vaše pripravljenosti, nato pa vam dodeli dosegljiv dnevni cilj. Ko dosežete mejnike, vívosmart prilagodi cilj za naslednji dan in vas postopoma vodi proti aktivnejšemu življenjskemu slogu. V storitvi Garmin Connect, naši brezplačni spletni skupnosti, si lahko prislužite virtualne značke in si ogledate svoj napredek.

Povežite se

vívosmart se ob določenih urah samodejno sinhronizira z mobilno napravo Bluetooth, na primer ko dosežete cilj ali ko ste od zadnje sinhronizacije opravili nekaj korakov.

V storitvi Garmin Connect lahko spremljate svoj napredek in si za dodatno motivacijo prislužite virtualne značke. Udeležite se lahko spletnih izzivov ter se povežete, tekmujete ter primerjate s prijatelji in družino po vsem svetu.

Ne ustavite se

Ko ste pripravljeni narediti nadaljnje korake proti boljšemu zdravju, vas bo naprava vívosmart motivirala z dodatnimi funkcijami. Skupaj z njo lahko uporabite merilnik srčnega utripa² in beležite podatke o srčnem utripu in njegovih območjih, pridobivate natančnejše informacije o porabljenih kalorijah pri kateri koli dejavnosti, na primer teku ali obisku fitnesa. vívosmart lahko združite tudi s kolesarskim senzorjem za hitrost (na prodaj posebej).

Za podrobnejše sledenje kalorijam lahko ustvarite račun na spletnem mestu MyFitnessPal in ga povežete s svojim računom Garmin Connect. To vam omogoča, da vnesene kalorije primerjate s skupnim številom porabljenih kalorij, ki jih vívosmart zabeleži čez dan.

V storitvi Garmin Connect se lahko tudi udeležite spletnih izzivov z drugimi uporabniki merilnika aktivnosti vívosmart ali začnete lastno tekmovanje s prijatelji za virtualne značke in pohvale.

Pokažite svoj novi obraz

Paščki merilnika vívosmart so na voljo v 2 velikostih – majhni (od 127 do 172 mm) in veliki (od 155 do 221 mm) – ter v različnih barvah, ki ustrezajo vašemu osebnemu stilu.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GARMIN d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri GARMIN d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Pridružite se GARMIN SLOVENIJA na družabnem omrežju Facebook!

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GARMIN d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SI SPLET d.o.o.

Ukmarjeva ulica 4, 1000 Ljubljana, Tel: 01 428 94 66
O podjetju Si splet V podjetju Si splet d. o. o. od leta 2001 tržimo varnostne rešitve na področju informacijskih tehnologij. V letu 2003 smo pridobili ekskluzivno partnerstvo ... Več
Zlati partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več
Zlati partner

AVTERA d.o.o. – LINKSYS

Litijska 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 58 53 610
Linksys, internet - sinonim za kvalitetno mrežno opremo, ki zagotavlja stik s svetom. Zmogljiva, varna in zanesljiva oprema za dom in manjša podjetja. Rešitve, ki jih Linksys ponuja, ... Več
Bronasti partner

openIT d.o.o.

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 589 81 89
OpenIT od leta 2012 izvaja poslovna izobraževanja s področja digitalnega marketinga, računovodstva, upravljanja s človeškimi viri (HR), prodaje, prava, financ, time managementa ... Več