Računalništvo, telefonija
06.02.2013 14:58

Deli z drugimi:

Share

Garmin® razširja ponudbo golf GPS naprav z Approach S2

Garmin® razširja ponudbo golf GPS naprav z Approach S2
Garmin® razširja ponudbo golf GPS naprav z Approach S2

Garmin je napovedal Approach S2 — tanko, stilsko oblikovano golf uro, da bi razširila trg vodilne Approach serije. S2 ima naložene podatke o več kot 30.000 golf igriščih po celem svetu in je pripravljena za uporabo ter igranje brez dodatnih naročnin ali plačil.

Approach S2 prikazuje razdalje do začetka, sredine in konca greena in dodatno prikazuje layup ter dogleg razdalje. Novi integrirani digitalni scorecard omogoča igralcem beleženje udarcev kadarkoli med igro. Ura je na voljo v treh barvnih različicah. Uporabna in modna naprava je uporabna kot zapestna ura za vsak dan in kot dobro informiran golf partner za igralce in igralke golfa na igriščih po vsem svetu.

“Approach S2 je popolni spremljevalec za rekreativnega igralca golfa,” je povedal Martin Resch, EMEA produktni manager pri Garminu. “Ima več kot 30.000 golf igrišč po celem svetu in je pripravljen za takojšnjo uporabo z obširnimi meritvenimi funkacijami ter intuitivnim uporabniškim vmesnikom. Ta naprava bo nudila golf igralcu takojšnjo konkurenčno prednost.”

Izboljšane meritvene funkcije: v več barvnih različicah (belo/siva, črno/rdeča, vijolično/bela), Approach S2 prikazuje posamezne razdalje udarcev in natančno razdaljo do začetka, sredine in konca greena. Prav tako prikazuje layup in dogleg razdalje na prvi pogled, kar nudi pomoč pri razumevanju katerega koli igrišča in izboljšanju igralčevega hendikepa. Obiščite S2 v akciji na www.garmin.com/golf.

Uživajte v igri, ne upočasnite je: z uporabo naprave S2 se lahko 100% osredotočite na vašo igro – brez zapletenih nastavitev, brez iskanja pravega golf igrišča ali določene luknje, prav tako uporaba ne bo vplivala na igro s soigralci. Preden začnete z igro: vklopite S2; zaznal bo golf igrišče, na katerem se nahajate in omogočil samodejni prehod med luknjami. Zagotavlja prejemanje točnih informacij za luknjo, na kateri se nahajate. Enostavno uživajte v igri.

Ultra-lahka in športna: teža 52 gramov ter tanek in športni dizajn zagotavljajo, da je S2 udobna za nošenje na in izven golf igrišča. S2 je vzdržljiva in vodotosna ura (do 10 m), ima prilagodljive odstranljive paščke, ki jih lahko nadomestite z drugimi. Športni izgled ustreza kateremu koli okusu, na voljo so nadomestni barvni paščki. S samodejnimi časovnimi pasovi in datumom ter alarmom in polnilno litij-ionsko baterijo, igralci golfa ne bodo zamudili časa za čaj ali kavo. Na voljo je tudi odometer, ki prikazuje število korakov oz. prehojeno razdaljo.

Brezplačna prednaložena svetovna golf igrišča: S2 se lahko uporablja kjer koli na svetu, ima prednaloženih preko 30.000 svetovnih golf igrišč brez dodatnih doplačil. Za tiste, ki potujejo, igrajo na neznanih golf igriščih ali si preprosto želijo bolje poznati domače golf igrišče, bodo lahko izboljšali svoj rezultat z Approach S2. S2 prav tako nudi doživljenjske brezplačne nadgradnje golf igrišč. Digitalni scorecard omogoča beleženje rezultatov in kasnejši ogled in analizo na Garminovem spletnem programu. Rezultate lahko tudi natisnete.

Approach S2 bo predvidoma na voljo v marcu 2013, PPC € 249, pri pooblaščenih golf prodajalcih.

Approach S2 je zadnja pridobitev Garminovega outdoor segmenta, ki si prizadeva za izboljšanje uporabniške izkušnje na golf igrišču, na cesti, na poti in na vodi.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GARMIN d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri GARMIN d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Pridružite se GARMIN SLOVENIJA na družabnem omrežju Facebook!

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GARMIN d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 01 520 28 00
S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in poslovno zrelostjo poznana kot ena vodilnih in najtrdnejših tovrstnih družb v Sloveniji. Osnovna dejavnost družbe je distribucija računalniške ... Več

MITS d.o.o.

Butari 20a, 6272 Gračišče, Tel: 040 895 342
Bodite pozorni pri izbiri pravega ponudnika programskih rešitev za gostinstvo, hotelirstvo in druge storitvene dejavnosti. Večina ponuja le generične oblike rešitev, ki ne zadostujejo ... Več
Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

SI SPLET d.o.o.

Ukmarjeva ulica 4, 1000 Ljubljana, Tel: 01 428 94 66
O podjetju Si splet V podjetju Si splet d. o. o. od leta 2001 tržimo varnostne rešitve na področju informacijskih tehnologij. V letu 2003 smo pridobili ekskluzivno partnerstvo ... Več