07.09.2010 12:45

Garmin vpoklic določenih modelov nüvi cestnih navigacijskih naprav

Garmin prostovoljno vpoklicuje nekatere modele nüvi naprav, ki vsebujejo s strani drugega dobavitelja znotraj časovne omejitve proizvedeno posebno baterijo. Garmin je ugotovil morebitno pregrevanje pri nekaterih baterijah, ki so proizvedene znotraj časovne omejitve in so uporabljene pri določenih modelih nüvi naprav Garmin. Medsebojno vplivanje dejavnikov lahko v redkih primerih poveča možnost pregrevanja, kar lahko povzroči nevarnost požara. Čeprav do sedaj ni bilo nobenih poškodb ali materialne škode v povezavi s to zadevo, Garmin iz previdnosti sprejema odločitev vpoklica.

Zaradi napake ponudnika baterij Garmin prostovoljno vpoklicuje modele nüvi 200W, 250W, 260W, ter nüvi 7xx (kjer je xx dvomestno število).

Številko modela nüvi naprave lahko uporabnik določi, če pogleda na nalepko na hrbtni strani ali na dnu nüvi naprave. Če je naprava predmet vpoklica, lahko preveri in sledi napotkom tudi na spletni strani: https://my.garmin.com/rma/recallLanding.faces.

Za morebitno pomoč pri izvedbi postopka registracije naprave za vpoklic lahko uporabnik kontaktira podjetje Geoset d.o.o. na telefonsko številko 04/ 27 92 500 ali elektronski naslov podpora@garmin.si.

Garmin se za nastale nevšečnosti iskreno opravičuje. “Spoštujemo zaupanje uporabnikov in ga želimo obdržati skupaj s podporo naše celotne linije produktov. Tudi z našim ravnanjem tega vpoklica si prizadevamo ohraniti in okrepiti zaupanje uporabnikov v Garmin tudi v prihodnosti.”

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GARMIN d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri GARMIN d.o.o.

Pridružite se GARMIN SLOVENIJA na družabnem omrežju Facebook!

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GARMIN d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

OMREŽJE d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 10
Združite vse na eni položnici in prihranite denar Ali še vedno plačujete storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije ločeno? Zagotovo ste že kdaj pomislili, ... Več

Nova Vizija, informacijski inženiring in svetovanje, d.d.

Celjska cesta 9, 3310 Žalec, Tel: 03 71 21 800
Odločitev, v katero informacijsko tehnologijo bi moralo vlagati vaše podjetje in v katere ne, je težka. Po eni strani želite biti tisti, ki je odgovoren za inovacije in rast ... Več

TISKARNA SILVECO

PE Stegne, Stegne 3, 1000 Ljubljana, Tel: 031 707 667