Računalništvo, telefonija
20.12.2011 16:40

Deli z drugimi:

Share

Gold Lock 3G: Rešitev za ekripcijo na mobilnih napravah

Predstavljamo Gold Lock 3G rešitev za ekripcijo pogovorov, sporočil ter podatkovne komunikacije na vaših mobilnih napravah.
Gold Lock - Šifriranje vaših mobilnih VOIP pogovorov, SMS sporočil in prenos datotek.
Gold Lock - Šifriranje vaših mobilnih VOIP pogovorov, SMS sporočil in prenos datotek.

Gold Lock 3G je varno, zanesljivo in stroškovno učinkovito orodje za šifriranje vaših mobilnih VOIP pogovorov, SMS sporočil in prenos datotek. Milijoni mobilnih klicev in drugih digitalnih prometnih podatkov se rutinsko prestrega in beleži s strani obveščevalnih agencij po vsem svetu. Ugrabitelji, industrijska špijonaža in drugi kriminalci -vsi poizkušajo pridobiti nadzor nad komunikacijskimi mediji ter si tako pridobiti dragocene informacije o podjetjih, denarnih tokih, pretoku blaga in osebnih podatkov o vodilnih in njihovih družinah.


Nezavarovana komunikacija lahko spravi vaše podjetje in vaše življenje v nevarnost. Vladne agencije, organizacije in celo zasebniki že imajo vsa orodja in tehnologije, potrebne za prestrezanje glasovnih in podatkovnih komunikacij prometa. Če ste zaskrbljeni zaradi vaših poslovnih skrivnosti in svoje varnosti morate nujno sprejeti potrebne ukrepe za zaščito vaših občutljivih komunikacij. Gold Lock 3G je prednostna rešitev za več tisoč uporabnikov po vsem svetu.


Licencirano s strani izraelskega Ministrstva za obrambo, spada Gold Lock 3G v svetovni razred glede na programsko rešitev, ki zagotavlja vojaški standard enkripcije za prenos glasu in podatkov.


Trojna stopnja varnosti Gold Lock spremeni vaš PC / laptop, Nokia telefon ali Android naprave v sistem šifrirne komunikacijske naprave, vojaške stopnje. Zdaj se lahko zavarujete pred prestrezanjem vaše komunikacije s strani zasebnih ali državnih organov ter vojaških subjektov.

Na Lock Gold 3G, se lahko vedno zanesete, da bo vaše klice in prenos podatkov šifriral takoj, tudi ko opravljate mednarodne klice. Za to ne potrebujete ponudnika VOIP rešitve. Zaščita je na voljo v vseh načinih dostopa do interneta, vključno s 3G, EDGE, GPRS, WI-FI in še več. Gold Lock 3G je preprost za uporabo in ključi so avtomatsko generirani brez uporabnikovega dodatnega posredovanja.

Če vaših podatkov ne zaščitite, jih lahko dokaj enostavno prebere vsak, ki jih prestreže. To odpira možnost infiltracije kriminalcev, vključno z industrijskimi vohuni, ugrabitelji, kriminalnimi organizacijami in drugimi subjekti, ki velikokrat nimajo poštenih interesov.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem REAL SECURITY d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri REAL SECURITY d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

REAL Security

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem REAL SECURITY d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Podjetje Redit d.o.o. je za uporabnike ključnega pomena saj s svojimi storitvami poskrbi za nemoteno delo od doma oziroma za to, da računalnik deluje tako, kot od njega pričakujemo. ... Več
Zlati partner

BONAJO d.o.o.

Industrijska cesta 9, 1290 Grosuplje, Tel: 040 514 750
Podjetje BONAJO d.o.o. uspešno posluje že od samega začetka. S skrbno izbrano veleprodajno mrežo partnerjev skrbijo za trženje in distribucijo televizorjev, mobilnih telefonov, ... Več

ARES RAČUNALNIŠTVO d.o.o.

Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 21 50
Ares računalninštvo d.o.o. vam po nakupu nudi brezplačno tehnično pomoč, izvaja pa tudi kompletne instalacije in servis računalniške opreme. Več

MIKRONIS IT, Boštjan Rudl s.p.

Jezdarska ulica 3, 2000 Maribor, Tel: 02 429 27 82
Kot lastnik podjetja, še posebej manjšega, imate številne odgovornosti in vloge. Ne ostane vam veliko časa za obvladovanje tehnoloških delovnih okolij, kjer se zahteva specializirano ... Več