Računalništvo, telefonija
16.03.2013 09:47

Deli z drugimi:

Share

Gospodarstvenik primorske 2012

Vodilne medijske hiše na primorskem so na svojem 16. izboru gospodarstvenika Primorske ta laskavi naziv podelile direktorici podjetja SAOP Sonji Šinigoj in še nekaterim drugim gospodarstvenikom iz regije.
"Vesela sem, da se je obrestovalo vlaganje v stalen razvoj, širjenje na nova tržišča ter vlaganje v zaposlene in dobro delovno klimo." Sonja Šinigoj, gospodarstvenik leta 2012
"Vesela sem, da se je obrestovalo vlaganje v stalen razvoj, širjenje na nova tržišča ter vlaganje v zaposlene in dobro delovno klimo." Sonja Šinigoj, gospodarstvenik leta 2012

Podjetje SAOP je vse bolj prepoznano kot svetla zvezda primorskega gospodarstva. Vodilne medijske hiše na primorskem – Primorske novice, Televizija Koper Capodistria ter Radio Koper Capodistria – so na svojem 16. izboru gospodarstvenika Primorske ta laskavi naziv podelile direktorici podjetja SAOP Sonji Šinigoj in še nekaterim drugim gospodarstvenikom iz regije.

Slovesna podelitev priznanj je potekala v igralno-zabaviščnem centru Perla, v širšem krogu predstavnikov primorskega gospodarstva ter političnega in medijskega prostora.

„Izbor za gospodarstvenico leta 2012 na Primorskem mi pomeni veliko zadoščenje in predvsem potrditev pravilnega delovanja. Vesela sem, da se je obrestovalo vlaganje v stalen razvoj, širjenje na nova tržišča ter vlaganje v zaposlene in dobro delovno klimo. Sodelavci radi delajo v podjetju SAOP in to se odraža tudi v dobrih poslovnih rezultatih. To priznanje prinaša novo odgovornost za nadaljnji razvoj podjetja in s tem za zagotavljanje delovnih mest,“ je povedala Sonja Šinigoj, direktorica podjetja SAOP.

Skrivnost uspeha je v zaupanju

Sonja Šinigoj je vodenje podjetja SAOP prevzela leta 2009. Ob prenovi poslovne strategije, ki temelji na stalnem stiku in tkanju medsebojnega zaupanja s kupci, delu z zaposlenimi in sodelovanju s poslovnimi partnerji, je začrtala usmeritve nadaljnje poslovne rasti, ki so jo na teh osnovah v podjetju ohranili tudi skozi zadnja leta gospodarske krize.

Poleg stalne rasti poslovanja je v zadnjem času podjetju SAOP uspelo doseči nekaj vidnih dosežkov. V letu 2011 smo bili na nacionalnem izboru Zlata nit prepoznani kot najboljši zaposlovalec v segmentu srednjih podjetij, lani pa smo pridobili status Družini prijaznega podjetja.

SAOP se je v zadnjih dveh letih utrdil tudi kot vodilni slovenski ponudnik poslovnih računalniških programov. Naši poslovni rešitvi ERP sistem iCenter in spletni računovodski program miniMAX od leta 2011 koristijo tudi podjetja v Srbiji, lani pa smo dejavnost razširili še na hrvaško tržišče.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Seyfor d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Seyfor d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Seyfor d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178

PRIMO TELEFONIJA d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 07 490 14 50
Zlati partner

MIKROCOP d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 587 42 80
Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih IT rešitev in storitev za digitalno poslovanje. S povečevanjem učinkovitosti in zagotavljanjem zakonske skladnosti podpira podjetja na ... Več

Makro Team d.o.o.

Ilaunigova ulica 5, 2230 Lenart v Slovenskih goricah, Tel: 040 410 451, 02 729 25 40
Ste mislili, da je IT podporna služba primerna le za večja podjetja? Zagotavljanje strokovne informacijske podpore bodisi na daljavo ali na fizični lokaciji ima številne prednosti, ... Več