Računalništvo, telefonija
13.12.2018 09:00

Deli z drugimi:

Share

Nove generacije povezljivih gospodinjskih aparatov

.. Nihče ni popoln in nihče ne obvlada prav vsega. Ko govorimo o gospodinjstvih, so pogosto moški tisti, ki zelo redko zaženejo pralni stroj, a to se utegne kmalu spremeniti zaradi enostavne uporabe in aplikacij na pametnih telefonih, ki opravila naredijo zabavna ..
Nove generacije povezljivih gospodinjskih aparatov
Nove generacije povezljivih gospodinjskih aparatov

Pralni stroj je lahko, če ga ne znamo uporabljati, zelo nerodna zadeva. Perilo je treba najprej sortirati, v za to namenjen prostor dozirati detergent, izbrati pravi program in ga zagnati. Lahko se nam vse skupaj posreči, večja verjetnost pa je, da se nam perilo skrči ali da iz bobna potegnemo obarvanega, česar pa si seveda ne želimo. Za marsikaterega moškega v gospodinjstvu je lahko pralni stroj prava nočna mora.

Na srečo je Hoover na trg lansiral serijo povezljivih aparatov AXI, ki jih odlikuje izjemna prilagodljivost. Je eden izmed pionirjev, ki je z linijo AXI naredil velikanski preskok naprej na področju pametnega doma. Novo generacijo pralnih in pralno-sušilnih strojev boste upravljali s telefonom kar preko wi-fi sistema – tudi samo z govorom. Tako boste lahko glasovno oblikovali svoj program, za nasvete pranja ali vzdrževanja pa postavili AXI vprašanje. Poleg upravljanja na daljavo imate na voljo tudi dodatne programe pranja, nadzor nad strojem, pametne namige in nasvete za pranje ter vzdrževanje stroja. A to je šele začetek.

Brez sortiranja, brez doziranja

Poseben program Total Care omogoča pranje različnih barv in tkanin skupaj – in to z osupljivimi rezultati pranja, brez skrbi, da bo perilo uničeno. Tudi potreba po doziranju pralnega praška in mehčalca odpade, saj količina, ki jo lahko nalijete v sistem zadošča za do 21 pranj. Vi nalijete, AXI pa zagotovi optimalno porabo pralnega praška in mehčalca. Enostavno upravljanje pranja ne samo olajša, temveč ga naredi tudi zabavnega. Opravila se bodo lahko lotili tudi tisti, ki jim je do zdaj upravljanje s strojem in sortiranje perila predstavljalo težavo.

Hoover AXI je tudi edini pralni stroj na trgu, ki opere polno zmogljivost mešanega perila v manj kot eni uri. Pri drugih aparatih je za uporabo kratkih programov potrebno bistveno zmanjšati polnitev, torej boben napolniti do polovice ali še manj. Poleg unikatnega All in One programa, ki prav tako omogoča pranje različnih barv in tkanin skupaj, ima AXI še številne kratke programe, ki delujejo podobno kot pri strojih drugih blagovnih znamk, le pri bistveno večji polnitvi. Para, ki je dodana programom pa vam še dodatno prihrani čas, ki bi ga drugače porabili za likanje. Pri pralno-sušilnih strojih je na voljo tudi poseben »parni program«, s katerim malo nošena oblačila v kratkem času preprosto osvežite. Gube bodo tako zmanjšane, oblačila pa sveža in dišeča.

Še ena pomembna lastnost pralno-sušilnega stroja AXI – s polnitvijo 13 kilogramov perila pri pranju in 8 kilogramov pri sušenju je daleč največji na trgu. Prav zato je njegova uporabnost izjemna: lahko peremo in sušimo 8 kg perila, kar je dejansko polna zmogljivost večjih pralnih strojev. Pred ciklom sušenja vam tako ne bo več treba iz bobna vzeti del perila, kar je sicer omejitev vseh pralno-sušilnih strojev.

Več o Hooverjevih pralnih in pralno-sušilnih strojih AXI najdete na www.hoover.si


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MLACOM d.o.o.

Pot heroja Trtnika, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 500 87 75
Tehnologija se nezadržno razvija naprej. Za vogalom je vedno novo odkritje, ki lahko spremeni tako zasebna kot poslovna okolja. Eden največjih izumov je zagotovo računalnik, ki ... Več

Koenergija d.o.o.

Ilichova 21, 2000 Maribor, Tel: 040 730 010
Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, ... Več

MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Pot za Stan 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Tel: 041 241 455
MegaSbajt je mlado podjetje, ki je ambiciozno pristopilo k izvajanju računalniških storitev in prodaje na področju informacijske tehnologije. Na podlagi strokovno in hitro izvedenih ... Več
Zlati partner

XLAB

Pot za brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 50
XLAB je globalno IT podjetje, osredotočeno na področja oddaljenega namizja (ISL Online), avtomatizacije in upravljanja hibridne infrastrukture (XLAB Steampunk) ter umetne inteligence, napredne ... Več