Digitalizacija
Programska in razvojna orodja
Življenjski slog
26.02.2021 17:25
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

GROHE predstavlja središče za digitalno izkušnjo GROHE X

.. Srečanja so omejena, le najbolj napredni pa so se v popolnosti pripravili na novo realnost. Kot prvi v industriji bodo pri LIXIL EMENA lansirali digitalno platformo za neposreden vpogled v blagovno znamko GROHE ..
Jonas Brennwald, izvršni direktor LIXIL EMENA in soizvršni direktor Grohe AG
Jonas Brennwald, izvršni direktor LIXIL EMENA in soizvršni direktor Grohe AG

Informativne in navdihujoče vsebine, prilagojene potrebam kupcev, kot so monterji, trgovci na debelo, arhitekti, oblikovalci, pa tudi običajni potrošniki. To v kombinaciji s popolnoma novimi načini interakcije je že samo po sebi slišati privlačno. Pripravite se na srečanje na platformi, kjer se bodo lahko obiskovalci prek spleta povezali s strokovnjaki blagovne znamke GROHE.

LIXIL EMENA z GROHE X lansira prvo digitalno platformo v svoji panogi za vodilno svetovno sanitarno znamko GROHE. Obiskovalci vozlišča bodo imeli priložnost ustvarili lastno izkušnjo z znamko GROHE, in sicer zahvaljujoč večpredstavnostni vsebini, prilagojeni potrebam poslovnih partnerjev in potrošnikov.

Ne glede na to, ali gre za kupca iz industrije, ki želi vedeti, kateri svetovni trendi vplivajo na sanitarno dejavnost, monterja, ki išče videoposnetke z navodili, arhitekta, ki išče navdih ali potrošnika, ki išče sodobne inovacije. GROHE X sanje spremeni v resničnost.

Več kot le nadomestek sejma

GROHE X je bil prvotno zasnovan kot alternativa ISH, vodilega svetovnega sejma za vodo, ogrevanje in klimatizacijo, s katerega se je GROHE umaknil zaradi pandemije Covid-19. A GROHE X bo zdaj več kot le nadomestek sejma. Združeval in spodbujal bo razprave na enem mestu, združeval svet kot platformo za izmenjavo mnenj, pridobivanje podpore in podobno. Zdaj ko so možnosti za srečanja v živo omejene, bo GROHE X zagotavljal popolno okolje za sodelovanje in izmenjavo idej.

Poleg celovite brezplačne vsebine, ki jo bo nudila platforma, bo 16. marca ta zaživela s posebnimi prilagojenimi formati dogodkov. “GROHE X je rezultat našega inovativnega načina razmišljanja. Sprejeli smo novo realnost in izzive obrnili v nove priložnosti,” pojasnjuje Jonas Brennwald, izvršni direktor LIXIL EMENA in soizvršni direktor Grohe AG. “Več kot ponosen sem, da so bili vsi v GROHE tako pogumni in odprtega duha. Z GROHE X strankam ponujamo osrednje vozlišče za komuniciranje, ki bo na voljo vedno – kjerkoli in kadarkoli ga bodo potrebovale.”

Utirajo nove poti

Tudi v prihodnosti je njihov cilj utiranje novih poti z GROHE X. Digitalna platforma je namreč le začetek njihovega lastnega ekosistema, ki bo spodbudil angažiranost strank v prihodnjih letih. Takoj, ko bo to mogoče, načrtujejo dopolnitev s hibridnimi in kamionskimi ogledi v obliki prireditev.

Thomas Fuhr, Leader Fittings LIXIL International in soizvršni direktor Grohe AG

Thomas Fuhr, Leader Fittings LIXIL International in soizvršni direktor Grohe AG

“Čeprav je upoštevanje fizične distance danes ključnega pomena, želimo kupcem vedno ponuditi edinstveno izkušnjo,” poudarja Thomas Fuhr, Leader Fittings LIXIL International in soizvršni direktor Grohe AG. Pravi, da bo GROHE X omogočal vsakomur, da se bo potopil v raznolik svet GROHE in dal priložnost ustvarjanja različnih vsebin, s katerimi boste lahko ustvarili individualno izkušnjo. Imeli boste priložnost ekskluzivnega vpogleda najnovejših tehnologij, popeljali pa vas bodo tudi na trajnostno pot, ki ji bodo v kratkem dodali še en mejnik. Ste radovedni? V koledarček si zabeležite datum 16. marec.

V središču je potrošnik

S prilagojeno vsebino, skrbno izbrano za vsako ciljno skupino, GROHE X odraža novo tržno strategijo, predstavljeno julija lani. Na podlagi izčrpnih povratnih informacij poslovnih partnerjev o tem, kaj pričakujejo od blagovne znamke, je vodstvena ekipa razvila tržni pristop, ki ponuja raznolik portfelj izdelkov in posebne storitve za vsako izmed ciljnih skupin.

Osredotočenost na potrebe in želje kupcev bo osrednjega pomena tudi pri novih izdelkih, ki jih bodo predstavili na GROHE X. Razvoj ustreznih izdelkov, ki izboljšajo življenje potrošnika, zahteva globoko razumevanje tega, kaj potrošniki pričakujejo od svojih bivalnih prostorov. Zato GROHE v zgodnji fazi razvojnega procesa predvideva celo neizrečene želje potrošnikov.

Če želite izvedeti, kaj blagovna znamka razvija, katere rešitve bodo potrošnikom v prihodnosti ponujale dodano vrednost v kopalnicah in kuhinjah in kako namerava GROHE kot dvakratni dobitnik nemške nagrade za trajnostni razvoj 2021 še naprej širiti svoje trajnostno poslanstvo, potem jih nujno 16. marca obiščite na https://www.grohe-x.com/. (P.R.)


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MITS d.o.o.

Butari 20a, 6272 Gračišče, Tel: 040 895 342
Bodite pozorni pri izbiri pravega ponudnika programskih rešitev za gostinstvo, hotelirstvo in druge storitvene dejavnosti. Večina ponuja le generične oblike rešitev, ki ne zadostujejo ... Več

Jamada skupina d.o.o.

Cesta k Tamu 12, 2000 Maribor, Tel: 02 330 53 50
Podjetje je bilo ustanovljeno iz bivše DataLab poslovne enote Maribor. Preživeli so obdobje mladostniške zaletavosti in vihravosti. Prerasli so v zrelo podjetje z jasno vizijo, ... Več
Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več

ARCHUS.SI d.o.o.

Cankarjeva ulica 9c, 6000 Koper/capodistria, Tel: 070 890 096
O podjetju Archus.si  ARCHUS.SI d.o.o. je podjetje iz Kopra. Kot prvi v Sloveniji so leta 2008 oz. 2009 začeli ponujati nekaj aktualnih in zanimivih produktov nove tehnologije, kot ... Več