Računalništvo, telefonija
08.05.2013 12:25
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

HermeS 4BUILD nadzira gradnjo novih fakultet

V aprilu je poslovno-informacijska hiša HERMES d.o.o. uspešno zaključila s projektom postavitve spletnega okolja za spremljanje gradbenih situacij v okviru projekta novogradnje objekta Fakultete za kemijo in kemijsko tehnologijo in Fakultete za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani, ki je namenjeno e-gradbenemu nadzoru in pripravi situacij v času izvajanja največje univerzitetne investicije pri nas.
HermeS 4BUILD nadzira gradnjo novih fakultet
HermeS 4BUILD nadzira gradnjo novih fakultet

Idejni avtorji programske rešitve so gradbinci z dolgoletnimi izkušnjami iz prakse, ki se zavedajo pomena informacijske podpore v gradbeništvu. Program 4BUILD je namenjen osebam, ki pripravljajo projektantske ali ponudbene predračune, vodjem projektov, obračunskim tehnikov in inženirjem na objektu, samostojnim podjetnikom in obrtnikov izvajalcem, vodjem delavnic in obratov, delovodjem in nadzornikom, svetovalcem v inženirskih družbah. Priporočamo ga tudi drugim udeležencem, ki sodelujejo pri gradnji in načrtovanju objektov. 4BUILD vključuje normative, cenike, specifike materialov in tudi naročanje, predračune, gradbeno knjigo, predizmere, situacije, analizo strukture projekta, plan, pokalkulacije, ovrednotenje in spremljanje projektov, kot novost pa tudi spletni nadzor gradbene knjige in avtomatsko pripravo gradbenih situacij.

Brezplačna 30-dnevna uporabi rešitve s takojšnjo aktivacijo uporabnika je dosegljiva tukaj…


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem HERMES d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri HERMES d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem HERMES d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

EPSON

, ,
Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več
Zlati partner

XLAB

Pot za brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 50
XLAB je globalno IT podjetje, osredotočeno na področja oddaljenega namizja (ISL Online), avtomatizacije in upravljanja hibridne infrastrukture (XLAB Steampunk) ter umetne inteligence, napredne ... Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847