21.08.2018      16:19
mc2

Hitro plačevanje brez bančnega računa ali kartice

..Ste tudi vi navdušenec igre Fortnite? Želite kupovati cenejše produkte ali storitve preko spleta npr. prek Paypala, AliExpressa ali Amazona?..

Podjetje mc2, d. o. o., omogoča vsem, ki želijo preprosto in varno spletno plačevanje, predplačniške plačilne metode, za katere ni potrebno imeti niti bančnega računa, niti kreditne kartice.

Ob vsakem spletnem nakupu obstajajo določena tveganja, saj je treba trgovcu, ki je lahko na drugem koncu sveta, posredovati podatke o svoji plačilni kartici. Da bi tveganje čim bolj omejili in zagotovili varnost ter lažjo dostopnost, slovensko podjetje mc2 v sodelovanju s tujim izdajateljem Paysafe Group ponuja več rešitev:

• Kartice paysafecard, najbolj razširjene predplačniške kartice v Sloveniji. Uporabniku so na voljo virtualne kartice (na izpisu ali v obliki SMS-a) z dobroimetjem od 10 €, 25 €, 50 € ali 100 €. Uporabnik izvede nakup pri trgovcu s PIN kodo, ki jo pridobi ob nakupu na prodajnem mestu ali jo prejme v obliki SMS sporočila. S Paysafecard karticami uporabnik lahko plačuje le v spletnih trgovinah, ki ponujajo predvsem storitve, kot so igre, zabava in telefonija.
  • Kartice paysafecard Mastercard, fizične predplačniške debetne Mastercard kartice, ki se polnijo z gotovino za vse, ki nakupujejo na spletu (Amazon, PayPal, Alibaba ipd.). Uporabnik se najprej registrira v ˝my paysafecard˝ elektronsko denarnico, kjer naroči svojo kartico paysafecard Mastercard in jo nato, prav tako v ˝my paysafecardu˝, tudi aktivira in polni. Uporabnik lahko s kartico kupuje na 35 milijonih prodajnih mestih prek spleta in v fizičnih trgovinah.
  • ˝my paysafecard˝ osebni spletni plačilni račun oz. elektronska denarnica, s katero uporabnik polni paysafecard MC kartico. ˝My paysafecard˝ omogoča, da pri plačevanju ni več treba vnašati 16-mestne PIN kode (kot v primeru paysafecard kartic), temveč uporabnik plačuje preprosto in varno le z vnosom uporabniškega imena in gesla.
  • Uporabnik lahko napolni ˝my paysafecard˝ z gotovino na pooblaščenih prodajnih mestih z uporabo storitve paysafecard direct ali s karticami paysafecard. Polnitev s paysafecard directom: z mobilno aplikacijo paysafecard ali na osebnem računalniku uporabnik generira QR kodo/črtno kodo v poljubni vrednosti. Uporabnik pokaže QR/črtno kodo prodajalcu na pooblaščenem prodajnem mestu ter plača z gotovino. Znesek  je takoj na voljo na računu ˝my paysafecard˝.

Novo - Paysafecash: Še pred poletjem bodo prve spletne trgovine v Sloveniji uporabljale Paysafecash plačilno metodo. Paysafecash omogoča gotovinsko plačevanje za spletne nakupe. Spletna stran uporabniku, glede na izbrane izdelke v košarici, generirala črtno kodo, ki jo uporabnik prejme po SMS-u ali si jo natisne na papir. S kodo uporabnik odide na najbližje pooblaščeno prodajno mesto za Paysafecash in plača ponudbo. Spletna trgovina zazna plačilo takoj in že lahko začne z odpošiljanjem blaga.

Več o karticah paysafecard si lahko preberete na povezavi: www.edenar.net. Kartica paysafecard Mastercard in ˝my paysafecard˝ sta za vse uporabnike spletnih nakupov natančno predstavljeni na spletni strani https://www.paysafecard.com/sl-si/.

Povezave:eDenar

Kakšna se vam zdi ideja upogljivih pametnih telefonov?

Zakaj upogljivi pametni telefoni niso idealni

Asus Chromebox 3 vas bo zagotovo pustil brez ... 1
Justin.Forfunky  |  slika pove neizrekljivo
Od maja nižje cene mednarodnih klicev v Evrop... 1
lukapotocnik  |  Sporočila se obračunavajo na minuto?
Prvi minister za kibernetsko varnost, ki še n... 1
Steiermark  |  Ob prebiranju naslova, sem pomislila, da...
Amazon tokrat z mikrovalovno pečico 1
slo81a  |  Takšne pametne naprave rabijo neumni lju...