Računalništvo, telefonija
21.08.2018 16:19
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Hitro plačevanje brez bančnega računa ali kartice

..Ste tudi vi navdušenec igre Fortnite? Želite kupovati cenejše produkte ali storitve preko spleta npr. prek Paypala, AliExpressa ali Amazona?..
Hitro plačevanje brez bančnega računa ali kartice
Hitro plačevanje brez bančnega računa ali kartice

Podjetje mc2, d. o. o., omogoča vsem, ki želijo preprosto in varno spletno plačevanje, predplačniške plačilne metode, za katere ni potrebno imeti niti bančnega računa, niti kreditne kartice.

Ob vsakem spletnem nakupu obstajajo določena tveganja, saj je treba trgovcu, ki je lahko na drugem koncu sveta, posredovati podatke o svoji plačilni kartici. Da bi tveganje čim bolj omejili in zagotovili varnost ter lažjo dostopnost, slovensko podjetje mc2 v sodelovanju s tujim izdajateljem Paysafe Group ponuja več rešitev:

  • Kartice paysafecard, najbolj razširjene predplačniške kartice v Sloveniji. Uporabniku so na voljo virtualne kartice (na izpisu ali v obliki SMS-a) z dobroimetjem od 10 €, 25 €, 50 € ali 100 €. Uporabnik izvede nakup pri trgovcu s PIN kodo, ki jo pridobi ob nakupu na prodajnem mestu ali jo prejme v obliki SMS sporočila. S Paysafecard karticami uporabnik lahko plačuje le v spletnih trgovinah, ki ponujajo predvsem storitve, kot so igre, zabava in telefonija.
  • Kartice paysafecard Mastercard, fizične predplačniške debetne Mastercard kartice, ki se polnijo z gotovino za vse, ki nakupujejo na spletu (Amazon, PayPal, Alibaba ipd.). Uporabnik se najprej registrira v ˝my paysafecard˝ elektronsko denarnico, kjer naroči svojo kartico paysafecard Mastercard in jo nato, prav tako v ˝my paysafecardu˝, tudi aktivira in polni. Uporabnik lahko s kartico kupuje na 35 milijonih prodajnih mestih prek spleta in v fizičnih trgovinah.
  • ˝my paysafecard˝ osebni spletni plačilni račun oz. elektronska denarnica, s katero uporabnik polni paysafecard MC kartico. ˝My paysafecard˝ omogoča, da pri plačevanju ni več treba vnašati 16-mestne PIN kode (kot v primeru paysafecard kartic), temveč uporabnik plačuje preprosto in varno le z vnosom uporabniškega imena in gesla.
  • Uporabnik lahko napolni ˝my paysafecard˝ z gotovino na pooblaščenih prodajnih mestih z uporabo storitve paysafecard direct ali s karticami paysafecard. Polnitev s paysafecard directom: z mobilno aplikacijo paysafecard ali na osebnem računalniku uporabnik generira QR kodo/črtno kodo v poljubni vrednosti. Uporabnik pokaže QR/črtno kodo prodajalcu na pooblaščenem prodajnem mestu ter plača z gotovino. Znesek je takoj na voljo na računu ˝my paysafecard˝.

Novo – Paysafecash: Še pred poletjem bodo prve spletne trgovine v Sloveniji uporabljale Paysafecash plačilno metodo. Paysafecash omogoča gotovinsko plačevanje za spletne nakupe. Spletna stran uporabniku, glede na izbrane izdelke v košarici, generirala črtno kodo, ki jo uporabnik prejme po SMS-u ali si jo natisne na papir. S kodo uporabnik odide na najbližje pooblaščeno prodajno mesto za Paysafecash in plača ponudbo. Spletna trgovina zazna plačilo takoj in že lahko začne z odpošiljanjem blaga.

Več o karticah paysafecard si lahko preberete na povezavi: www.edenar.net. Kartica paysafecard Mastercard in ˝my paysafecard˝ sta za vse uporabnike spletnih nakupov natančno predstavljeni na spletni strani https://www.paysafecard.com/sl-si/.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

CARPEDIEM d.o.o.

Soška cesta 17, 5250 Solkan, Tel: 05 330 00 50
Če ni na spletu, ne obstaja. To je vodilo potrošnikov, ko iščejo in se odločajo za nakup določenega izdelka ali storitev. Identiteta podjetja je neposredno povezana s spletno ... Več

MLACOM d.o.o.

Pot heroja Trtnika, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 500 87 75
Tehnologija se nezadržno razvija naprej. Za vogalom je vedno novo odkritje, ki lahko spremeni tako zasebna kot poslovna okolja. Eden največjih izumov je zagotovo računalnik, ki ... Več

POINT.ER IT d.o.o.

Dolenji Boštanj 55, 8294 Boštanj, Tel: 07 814 98 00
Osredotočeni s Point.er Kako na enem mestu najti vse, kar potrebujete pri vodenju podjetja ali le v domači pisarni? Point.er it, d. o. o., je podjetje, ki ponuja celotne IT storitve, ... Več
Zlati partner

STRIM PLUS d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 52 00
Strim plus d.o.o. sestavlja dinamična ekipa, ki se ukvarja s tremi segmenti poslovanja v prehodu od papirnate sedanjosti v digitalno prihodnost. Foto: Freepik Rešitve tiskanja Tiskanje ... Več