Računalništvo, telefonija
26.06.2017 10:58
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Hitro polnjenje na potovanju

Hitro polnjenje na potovanju
Hitro polnjenje na potovanju

Težko pričakovane počitnice so končno pred vrati. To je za večino najljubši čas v katerem bo vaš pametni telefon služil kot popotni vodnik, fotoaparat in denarnica. Seveda, si zato želite, da vam bo baterija zdržala čim dlje, kar pa je zaenkrat še vedno Ahilova peta večini naprav.

Obstajajo pametni telefoni, ki lahko delajo veliko dlje kot konkurenčni aparati in to brez vmesnega polnjenja. Serija Huawei P je znana po svoji izjemni življenjski dobi baterije, ki uporabniku prihranijo težave z iskanjem vtičnice oziroma polnilne postaje.

Najnovejši Huawei P10 je opremljen z zmogljivo 3200 mAh baterijo. Telefon lahko tako deluje tudi do 2 dni, odvisno seveda od uporabe telefona. Kljub temu nekatere aktivnosti (pohodi v gore, poletni izleti s kajakom …) trajajo dlje kot 2 dni in nam hkrati okolje aktivnosti omejuje uporabo električnih vtičnic (npr. hostel, kamp …). Idealen telefon se mora tako hitro polniti. Za izpolnitev teh zahtev, je Huawei razvil napredno Huawei SuperCharge tehnologijo. Najnovejši Huawei P10 je tako pripravljen delati ves dan, tudi takrat, ko je bil priključen na polnilnik le za pol ure. SuperCharger je priložen k nakupu telefona Huawei P10.

Tako hitro polnjenje je bilo doseženo brez ogrožanja varnosti. Huawei SuperCharge je tehnologija z nizko napetostjo polnjenja in tako ni problema s pregrevanjem polnilnika. Med polnjenjem sam telefon Huawei P10 določa kakšna je optimalna napetost v dani fazi polnjenja.

Huawei P10 z dvema SuperCharger polnilnikoma (za v avto in klasičnim) je komplet, ki vam bo poenostavil in polepšal vaše počitnice. Ta pametni telefon bo vaša sprostitev kot tudi potovalni pomočnik. Tudi ko boste v neznanem mestu, boste lahko uporabljali navigacijo za pešce, naredili na stotine fotografij in videoposnetkov in med kratkim postankom na kavi napolnili baterijo. Če pa boste potovali z avtom, bo že kratka vožnja do naslednje atrakcije dovolj za napolnitev baterije vašega Huawei P10.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

STRIM PLUS d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 52 00
Strim plus d.o.o. sestavlja dinamična ekipa, ki se ukvarja s tremi segmenti poslovanja v prehodu od papirnate sedanjosti v digitalno prihodnost. Foto: Freepik Rešitve tiskanja Tiskanje ... Več
Zlati partner

AVTERA d.o.o. – LINKSYS

Litijska 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 58 53 610
Linksys, internet - sinonim za kvalitetno mrežno opremo, ki zagotavlja stik s svetom. Zmogljiva, varna in zanesljiva oprema za dom in manjša podjetja. Rešitve, ki jih Linksys ponuja, ... Več

MAT3, MATEJ BOŽIČ s.p.

Vipavska cesta 2c, 5270 Ajdovščina, Tel: 031 200 701
MAT3 Podjetje MAT3 Matej Božič s.p. je bilo ustanovljeno v letu 2013. Njihov cilj? Postati uspešno podjetje na področju servisa računalnikov, fotografiranja in izdelave spletnih ... Več
Zlati partner

UL FRI

Večna pot 113, 1000 Ljubljana, Tel: 01 479 81 03
Spoznali smo že, da so računalniki neverjetni stroji, za katere se zdi, da ni meja, da so sposobni narediti vse, kar si človek zamisli in tudi tisto, kar si danes večina ljudi še ... Več