Računalništvo, telefonija
26.06.2017 10:58
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Hitro polnjenje na potovanju

Hitro polnjenje na potovanju
Hitro polnjenje na potovanju

Težko pričakovane počitnice so končno pred vrati. To je za večino najljubši čas v katerem bo vaš pametni telefon služil kot popotni vodnik, fotoaparat in denarnica. Seveda, si zato želite, da vam bo baterija zdržala čim dlje, kar pa je zaenkrat še vedno Ahilova peta večini naprav.

Obstajajo pametni telefoni, ki lahko delajo veliko dlje kot konkurenčni aparati in to brez vmesnega polnjenja. Serija Huawei P je znana po svoji izjemni življenjski dobi baterije, ki uporabniku prihranijo težave z iskanjem vtičnice oziroma polnilne postaje.

Najnovejši Huawei P10 je opremljen z zmogljivo 3200 mAh baterijo. Telefon lahko tako deluje tudi do 2 dni, odvisno seveda od uporabe telefona. Kljub temu nekatere aktivnosti (pohodi v gore, poletni izleti s kajakom …) trajajo dlje kot 2 dni in nam hkrati okolje aktivnosti omejuje uporabo električnih vtičnic (npr. hostel, kamp …). Idealen telefon se mora tako hitro polniti. Za izpolnitev teh zahtev, je Huawei razvil napredno Huawei SuperCharge tehnologijo. Najnovejši Huawei P10 je tako pripravljen delati ves dan, tudi takrat, ko je bil priključen na polnilnik le za pol ure. SuperCharger je priložen k nakupu telefona Huawei P10.

Tako hitro polnjenje je bilo doseženo brez ogrožanja varnosti. Huawei SuperCharge je tehnologija z nizko napetostjo polnjenja in tako ni problema s pregrevanjem polnilnika. Med polnjenjem sam telefon Huawei P10 določa kakšna je optimalna napetost v dani fazi polnjenja.

Huawei P10 z dvema SuperCharger polnilnikoma (za v avto in klasičnim) je komplet, ki vam bo poenostavil in polepšal vaše počitnice. Ta pametni telefon bo vaša sprostitev kot tudi potovalni pomočnik. Tudi ko boste v neznanem mestu, boste lahko uporabljali navigacijo za pešce, naredili na stotine fotografij in videoposnetkov in med kratkim postankom na kavi napolnili baterijo. Če pa boste potovali z avtom, bo že kratka vožnja do naslednje atrakcije dovolj za napolnitev baterije vašega Huawei P10.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Growthcom - vaš specialist za digitalni marketing Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan. V Growthcomu ... Več

NGN MEDIA

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Ste na spletu? Če niste, ne obstajate. To je resnica digitalne dobe. Potrošniki iščejo najhitrejšo pot do izdelka ali storitve. Na vas je, da jim to omogočite, bodisi prek spletne ... Več

BILLY POS d.o.o.

Hudourniška pot 2, 1000 Ljubljana, Tel: 051 888 710
Billy rešitve za davčne blagajne temeljijo na tehnologiji v oblaku, kjer so podatki varno shranjeni v primeru izgube ali okvare naprave. Več
Zlati partner

GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si

Titova cesta 49, 2000 Maribor, Tel: 051 444 252
Iščete odlično računalniško trgovino, ki vas lahko postreže tako osebno kot tudi na spletu? Računalniško trgovino, ki se lahko pohvali s portfeljem (namiznih in prenosnih) ... Več