Mobilno RSS Facebook Twitter E-novice Nastavi za domačo stran Dodaj med priljubljene Podcast Rock Radio Pozabljeno geslo Registriraj se Prijava

07.08.2020      15:59
HMD Global

HMD Global nekdanjega svetovalca podjetja OneWeb imenoval za globalnega vodjo operative

Alain Lejeune, globalni vodja operative v podjetju HMDAlain Lejeune, globalni vodja operative v podjetju HMD

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes Alaina Lejeuneja imenoval za globalnega vodjo operative. Lejeune ima več kot 25 let izkušenj na področju telekomunikacij, v podjetju OneWeb pa je do zdaj delal kot poseben svetovalec, osredotočen na operativno strategijo. Alain bo odgovoren za nadzor nad vso operativo za HMD Global, vodil in upravljal pa bo inženirsko ter dobavno verigo v podjetju. Neposredno bo poročal Florianu Seicheju, izvršnemu direktorju podjetja HMD Global.

»Veseli me, da lahko sprejmem ta novi izziv v podjetju HMD Global, domu telefonov Nokia. V telekomunikacijski industriji delam že 25 let in v tem času sem bil priča velikim premikom v načinu delovanja podjetij v svetovnem merilu. Potreba po hitrem prilagajanju in napredku še nikoli ni bila tako izjemno pomembna, saj se podjetja prilagajajo novim razmeram, ki jih je prinesla epidemija. Zanesljiva operativa ima ključno vlogo pri ohranjanju ravnovesja spretnih in agilnih podjetij, kot je HMD Global, in veselim se, da bom podjetju pomagal ohranjati zagon in usmerjati tako trenutne spremembe kot tiste, ki še prihajajo. Telefoni Nokia imajo zvesto in hitro rastočo bazo oboževalcev. Navdušen sem, da bom podjetju pomagal še naprej zagotavljati izjemno kakovostne in cenovno ugodne inovacije, ki jih ljudje poznajo in jih imajo radi,« je dejal Alain Lejeune, globalni vodja operative v podjetju HMD Global.

Florian Seiche, izvršni direktor pri podjetju HMD Global, dodaja: »Z veseljem sporočam, da se je Alain Lejeune pridružil naši ekipi kot globalni vodja operative. Alain ima bogate izkušnje s poglobljenim razumevanjem telekomunikacijske industrije. Njegovo pestro in edinstveno strokovno znanje, ki vključuje tako operativno odličnost kot tudi spodbujanje ustvarjalnosti na področju raziskav in razvoja, je eno od razlogov, zaradi katerega smo prepričani, da bo imel izjemen vpliv na naši skupni poti.

Alain bo imel ključno vlogo pri preoblikovanju našega poslovanja in pri širitvi naših izdelkov ter storitev. Njegovo imenovanje bo še dodatno okrepilo našo vodstveno ekipo. Veselim se, da bomo pod Alainovim vodstvom svoje poslovanje še dodatno okrepili.«

Preden se je Alain zaposlil v podjetju OneWeb, je delal v TCL Group – pridružil se jim je ob prevzemu Alcatelovega oddelka za mobilne naprave. To je bil eden izmed prvih mednarodnih prevzemov kitajskega podjetja v tem sektorju. Uspešno je vodil integracijo ter raziskave in razvoj podjetja ter sodeloval pri ustvarjanju izdelkov. Alain je bil odgovoren tudi za upravljanje prevzema globalnih licenčnih pravic kanadske družbe BlackBerry Limited, ko jih je prevzelo podjetje TLC. Po uspešnem prevzemu je postal predsednik poslovnega oddelka BlackBerry Mobile, ki so ga ustvarili znotraj TCL. Pametne telefone BlackBerry je na svetovne trge ponovno lansiral kot vrhunsko profesionalno blagovno znamko.

Uporabljate za fotografiranje fotoaparat ali pametni telefon?

Preverite, kdaj bo vaš telefon dobil Android ... 2
bojan  |  Jaz že imam android 11 na pred mescem dn...
Microsoft Edge postaja boljši od brskalnika C... 2
bojan  |  vse to dober ... ampak v brzini je še ve...