27.10.2017 14:15

Hofer poskrbi za zabavo v dnevni sobi

V Hoferju so pripravili svežo tehnološko ponudbo, ki vključuje pametni UHD -televizor Medion in pametna telefona Asus.
Hofer poskrbi za zabavo v dnevni sobi

Čeprav je letošnja jesen trenutno zelo topla, hladnejši dnevi in tedni že prežijo za vogalom. Dnevi bodo vedno krajši in temperatura nižja, s tem pa bo vse manj priložnosti za prostočasne aktivnosti na prostem. V pozni jeseni in pozimi smo ljudje navadno nekoliko manj aktivni in preklopimo bolj na digitalno zabavo, za kar pa seveda potrebujemo ustrezno opremo. V ta namen so pri Hoferju na oddelku tehničnih izdelkov pripravili posebno digitalno “ozimnico”, ki vključuje izjemen pametni televizor znamke Medion in dva zelo dobra pametna telefona znamke Asus.

Telefona sta v vseh Hoferjevih poslovalnicah po Sloveniji že na voljo, televizor pa na prodajne police pride 30. oktobra in bo na voljo do razprodaje zalog.

Televizor Medion Life P18103

Za začetek poglejmo, kako lahko svojo dnevno sobo poživite s pametnim televizorjem Medion Life P18103. Gre za odličen televizor z diagonalo, ki meri kar 123,2 centimetra oziroma 49 palcev, in ultra visoko ločljivostjo (UHD). Ta v kombinaciji z LED-osvetlitvijo iz ozadja zagotavlja osupljivo ostro sliko s širokim barvnim razponom in izjemnim kontrastom, kar je idealno za udobne filmske večere v domačem kinu ter ogled spektakularnih nogometnih in košarkarskih tekem. Poleg boljše kakovosti slike LED-osvetlitev iz ozadja poskrbi tudi za bolj učinkovito porabo električne energije (televizorji s takšno tehnologijo se manj pregrevajo) in bolj zanesljivo delovanje.

Televizor ima vgrajen tudi trojni HD-sprejemnik (DVB-T2 HD, DVB-C, DVB-S2), ki pokriva širši spekter televizijskih kanalov, za bolj zahtevne uporabnike pa je prisoten še sprejemnik WLAN, kar pomeni, da ga lahko povežete na domače brezžično omrežje in nato s prednameščenim spletnim brskalnikom uporabljate za prebiranje novic ali pregledovanje elektronske pošte. Če si zaželite bolj interaktivne zabave, pa imate na voljo tudi številne aplikacije in igre. Medionov televizor tako kar poka po šivih od vseh svojih funkcionalnosti. Poleg že naštetih je med najbolj zanimivimi še Wireless Display, ki omogoča pretočno predvajanje različnih vsebin z mobilne naprave neposredno na velikem zaslonu, z aplikacijo Medion Life Remote pa lahko upravljate televizor in menjate programe kar prek pametnega telefona.

Z roko v roki z naprednim Medionovim televizorjem gre zato tudi preostala Hoferjeva ponudba, ki vključuje dva kakovostna Asusova pametna telefona.

Pametni telefon Asus Zenfone ZC 520TL

Za zahtevnejše uporabnike je na voljo odlični Asusov telefon Zenfone ZC520TL, ki ga spremljajo zelo pozitivne recenzije medijev in tudi uporabnikov. Njegova najbolj izstopajoča lastnost je zagotovo baterija z ogromno kapaciteto 4.130 miliamper ur. Ta telefonu zagotavlja dolgo avtonomijo, ki ob zmerni uporabi traja tudi dva dni in več, kar bodo najbolj pozdravili uporabniki, ki so veliko na poti in nimajo vedno v bližini električne vtičnice. Niti pod razno pa to ni edina omembe vredna lastnost Asusovega telefona. Pohvaliti gre še osrednjo kamero z ločljivostjo 13 mio. slikovnih pik in natančnim samodejnim laserskim ostrenjem, ki se dobro obnese tudi v nekoliko slabših svetlobnih pogojih in poleg kakovostnih fotografij zajema tudi odlične videoposnetke v ločljivosti 1080p s 30 sličicami na sekundo.

Asusov telefon Zenfone ZC520TL je opremljen še s 13,2-centimetrskim oziroma 5,2 palčnim IPS-zaslonom ločljivosti 1.280 x 720 slikovnih pik, zmogljivim štirijedrnim procesorjem s frekvenco 1,25 gigaherca, 3 gigabajti delovnega pomnilnika in 32 gigabajti vgrajenega spomina, kar omogoča namestitev kar precejšnjega števila aplikacij in iger. Vse skupaj pa je zapakirano v elegantno ohišje bele barve.

Pametni telefon Asus Zenfone ZB 501KL

Drugi telefon v ponudbi, Asus Zenfone ZB501KL, pa je v prvi vrsti namenjen uporabnikom, ki veliko komunicirajo prek družbenih omrežij. Opremljen je namreč s sprednjo kamero, ki je sposobna v realnem času polepšati sliko v videu. To pomeni, da je pisana na kožo vsem, ki na Facebooku, Youtubu ali Instagramu pogosto oddajate videe v živo (na primer vlogerji). Sprednja kamera ima širokokotno lečo, ločljivost 5 mio. slikovnih pik in LED-bliskavico. Zelo spodobna pa je tudi zadnja kamera, ki jo sestavlja pet leč in se lahko pohvali z ločljivostjo 13 mio. slikovnih pik. Telefon se sicer solidno obnese tudi pri poganjanju aplikacij in iger, za kar je zaslužen 64-bitni štirijedrni procesor Snapdragon 400, ki mu podporo delata še 2 gigabajta RAM-a, za prikaz slike pa skrbi 12,7-centimetrski oziroma 5-palčni HD-zaslon z matriko IPS+.

(oglasno sporočilo)

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60
Skoraj nemogoče je preceniti vpliv rešitev za načrtovanje virov podjetja (ERP) v sodobnem poslovnem svetu. ERP sistemi so nadomestili nepovezane delovne tokove in nezdružljiva ... Več

GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si

Titova cesta 49, 2000 Maribor, Tel: 051 444 252
Iščete odlično računalniško trgovino, ki vas lahko postreže tako osebno kot tudi na spletu? Računalniško trgovino, ki se lahko pohvali s portfeljem (namiznih in prenosnih) ... Več

Exclusive Networks Slovenia d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 01 292 76 51
Za nemoteno poslovanje potrebujete trdo in varno omrežno infrastrukturo. Podjetja brez vzpostavljene trdne infrastrukture pogosteje trpijo zaradi slabe uporabniške izkušnje za zaposlene ... Več

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81