Računalništvo, telefonija
13.09.2016 09:31
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Honor – nagovarja digitalne domorodce

Honor 8- v Sloveniji ga pričakujemo jeseni
Honor 8- v Sloveniji ga pričakujemo jeseni

Honor je hitro rastoča blagovna znamka pametnih telefonov, oblikovana in prilagojena milenijski generaciji in digitalnim domorodcem, torej mladim med 18 in 34 letom starosti, ki so z mobilnimi telefoni odraščali. Honor, kot del kitajskega velikana Huawei, je bil na trg lansiran v letu 2013, število prodanih telefonov znamke Honor pa vse od takrat hitro narašča.


V Sloveniji se je blagovna znamka Honor prvič pojavila v letu 2015 z modelom Honor4x, sledili pa so modeli Honor7, Honor5x in Honor7lite. Od konca junija lahko model Honor 7Lite kupite tudi pri operaterju Telemach. Prodaja je neverjetna. Do sedaj se je za nakup modela Honor 7 Lite odločilo več kot 2000 Slovencev, samo v prvem tednu je bilo prodanih kar 750 aparatov.

Honor je postala popularna e-znamka predvsem s svojo zavezo najsodobnejšim inovacijam in e-storitvam, ki so v svojem razredu najboljše. Mladost pa ni le v številki, je stanje duha in način življenja. Honor se s poznavanjem sodobnega uporabnika in njegovega načina življenja s produkti in storitvami, ki jih ponuja, približuje vsem generacijam, da bi lahko izživeli svojo mladostnost.

‘For the brave’ – za pogumne…

…je geslo, ki označuje duh blagovne znamke Honor in prekaša klasičen slogan. Pogum, odločnost in moč so lastnosti, ki jih Honor poudarja in išče v uporabniku. “For the brave” je povabilo k akciji, ki vsakodnevno preoblikuje naš svet v konkretna dejanja, v uresničevanje in kreiranje neverjetnih izkušenj naših uporabnikov po vsem svetu.

Poslovna rast in dosežki

Prodaja, poslovni dohodki in tržni delež blagovne znake Honor rastejo vse od začetka. V manj kot treh letih je Honor dosegel pomembne globalne rezultate.

  • V letu 2015, je Honor ustvaril 5.3 milijard evrov dohodka s prodajo več kot 40 milijonov mobilnih telefonov.
  • V istem letu je Honor dosegel 60 milijonov globalnih uporabnikov, z več kot 90 milijonov sledilci z vsega sveta.
  • Do danes je Honor prisoten v 74 državah in regijah, vključujoč Zahodno Evropo, Severovzhodno Evropo, Rusijo, Južni Pacifik, Bližnji Vzhod, Jugovzhodno Azijo, Centralno Azijo, Indijo, Severno in Latinsko Ameriko ter Severno in Zahodno Afriko.

Honor 8 je ustvarjen za pogumne in mlade po srcu. Unikaten, trendovski in moden telefon s prvovrstno dvojno kamero, spodbuja uporabnike k raziskovanju sveta in izkustvu lepote na svojstven način.

NOVO na policah Honor 8

Trendovski Honor 8 se ponaša s prožnim dvostranskim 2,5D steklenim ohišjem in diamantno odrezanimi aluminijastimi robovi, ki tvorijo ultra tanek okvir telefona. 15 plastni okvir, izdelan z rešetkastim 3D motivom na hrbtni strani čudovito odseva svetlobo.

Dvojna kamera, več svetlobe

Dvojna kamera z 12 MP velikim senzorjem ter hibridnim avtomatskim fokusom za zajemanje RGB in monokromatskih spektrov, omogoča zajemanje večje količine svetlobe ter boljšo ločljivost in kakovost slike, tudi v zahtevnih svetlobnih pogojih. Honor 8 navduši tudi z 8 MP velikim senzorjem na prednji kameri za selfi odvisnika. S senzorjem visoke ločljivosti, ki ima neverjetne, 1.4 μm velike, pike ter unikatno programsko opremo, ki ponuja nastavitev za lepoto, lahko fotografiji dodate končni dotik popolnosti.

Dotik do vstopa v svoj digitalni svet

Honor 8 navdušuje z neverjetno hitrim odklepanjem. V 0,4 sekunde pridobite dostop do vseh funkcij, ki jih potrebujete. Z dodatno varnostjo, ki jo nudi čitalec prstnih odtisov 4. stopnje z zmožnostjo samodejnega učenja je vaš telefon lahko tako prebrisan, kot ste vi.

Dolgoživost in hitro polnjenje

3.000 mAh velika baterija s Smart Power 4.0 hitrim polnjenjem optimizira čas, ko je telefon lahko v pripravljenosti: pričakujete lahko, da bo Honor 8 ob normalni rabi deloval 1,77 dni in ob intenzivni rabi 1,22 dni, odvisno seveda od uporabnika in stanja omrežja. Baterija je dovolj zmogljiva, da lahko brez povezave spremljamo 10 ur video vsebin.

Honor 8 prinaša hitro polnjenje z 9 V in 2 A. Tako se baterija napolni za 47 % v samo 30 minutah. Za nujne primere, boste v le desetih minutah polnjenja pridobili dve uri časa na telefonu oz. šest ur poslušanja glasbe v nepovezanem načinu.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60
Skoraj nemogoče je preceniti vpliv rešitev za načrtovanje virov podjetja (ERP) v sodobnem poslovnem svetu. ERP sistemi so nadomestili nepovezane delovne tokove in nezdružljiva ... Več

Računalniške storitve mITch, Mitja Mihelič s.p.

Čolnarska ulica 3, 1310 Ribnica, Tel: 05 125 8575, 051 258 575
Ali vaše podjetje potrebuje oddelek za IT? Nekoč dostopne le za velike korporacije, danes so IT funkcije na voljo podjetjem vseh velikosti po zaslugi računalništva v oblaku in ... Več
Diamantni partner

OptiCyber3 d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
OptiCyber3 poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več