Računalništvo, telefonija
29.08.2016 09:21
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Honor 8 – Prepričljiva tehnologija in navdihujoč dizajn

Honor 8  - Prepričljiva tehnologija in navdihujoč dizajn
Honor 8 - Prepričljiva tehnologija in navdihujoč dizajn

Honor 8 je ustvarjen za pogumne in mlade po srcu. Unikaten, trendovski in moden telefon s prvovrstno dvojno kamero, spodbuja uporabnike k raziskovanju sveta in izkustvu lepote na svojstven način.

Privlačen dizajn – popolne tehnične zmogljivosti

Trendovski zunanji izgled telefona Honor 8 se ponaša s prožnim dvostranskim 2,5D steklenim ohišjem in diamantno odrezanimi aluminijastimi robovi, ki tvorijo ultra tanek okvir telefona. 15 plastni okvir, izdelan z rešetkastim 3D motivom na hrbtni strani čudovito odseva svetlobo. Honor 8 je glamurozen izdelek za raziskovalce, ki so vedno v lovu za nečim novim. Zasnovan za drzne kreativce, Honor 8 resnično poudari uporabnikov močan občutek za stil, ponosno individualnost in edinstven modni čut. Honor 8 izstopa iz konkurence, tako kot njegovi uporabniki izstopajo iz množice.

Ujemi svetlo stran življenja

S prvovrstno kamero in intuitivno programsko opremo lahko ujamete in vtisnete v spomin lepoto, kot jo vidite sami. Dvojna kamera z 12 MP velikim senzorjem ter hibridnim avtomatskim fokusom za zajemanje RGB in monokromatskih spektrov, omogoča zajemanje večje količine svetlobe ter boljšo ločljivost in kakovost slike, tudi v zahtevnih svetlobnih pogojih. Z 1,25 µm velikimi pikami na senzorju ter dvojno obdelavo signalov (ISP), Honor 8 zajame kristalno čiste slike tudi v primeru slabe svetlobe, v dinamičnih svetlobnih pogojih, med večtočkovnim ostrenjem ter pri makro fotografiji oz. v primeru natančnega ostrenja. Široka zaslonka na novo definira uporabo fokusa, saj omogoča, da z naknadno obdelavo slik prižgete svojo ustvarjalno iskro. Honor 8 navduši tudi z 8 MP velikim senzorjem na prednji kameri za selfi odvisnika. S senzorjem visoke ločljivosti, ki ima neverjetne, 1.4 μm velike, pike ter unikatno programsko opremo, ki ponuja nastavitev za lepoto, lahko fotografiji dodate končni dotik popolnosti.

Dotik do vstopa v svoj digitalni svet

Honor 8 navdušuje z neverjetno hitrim odklepanjem. V 0,4 sekunde pridobite dostop do vseh funkcij, ki jih potrebujete. Z dodatno varnostjo, ki jo nudi čitalec prstnih odtisov 4. stopnje z zmožnostjo samodejnega učenja je vaš telefon lahko tako prebrisan, kot ste vi. Ko vstopite v svet telefona Honor 8 bo s pomočjo pametne tipke (Smart Key) vaša izkušnja bolj učinkovita in intuitivna.

Moč in lepota brez kompromisov

Ne glede na to, ali delate na poti, želite ostati na tekočem z družabnimi omrežji ali le igrate Pokemon Go, Honor 8 nikoli ne razočara z vzdržljivostjo baterije, ki skrbi, da ste vedno povezani. 3.000 mAh velika baterija s Smart Power 4.0 hitrim polnjenjem optimizira čas, ko je telefon lahko v pripravljenosti: pričakujete lahko, da bo Honor 8 ob normalni rabi deloval 1,77 dni in ob intenzivni rabi 1,22 dni, odvisno seveda od uporabnika in stanja omrežja. Baterija je dovolj zmogljiva, da lahko brez povezave spremljamo 10 ur video vsebin. Honor 8 prinaša hitro polnjenje z 9 V in 2 A. Tako se baterija napolni za 47 % v samo 30 minutah. Za nujne primere, boste v le desetih minutah polnjenja pridobili dve uri časa na telefonu oz. šest ur poslušanja glasbe v nepovezanem načinu.

Privlačna zunanjost, trdno jedro

Honor 8 poganja 8-jedrni procesor s frekvenco do 2,3 GHz, ki je grajen na 16-nm Fin FET arhitekturi. Gre za visoko zmogljiv procesor, na katerem gladko tečejo tudi najbolj zahtevne aplikacije. S 4 GB LPDDR4 RAM-a za brezhibno večopravilnost in nemoteno igranje iger povrhu vsega pa boste izkusili najboljši telefon na trgu. Glavni procesor v sistemu vsebuje i5 soprocesor, ki nadzoruje senzorje in funkcije telefona ter deluje usklajeno s Kirin 950 sistemom na čipu. S tem se poveča hitrost obdelave, odzivni čas in življenjska doba baterije. Prav tako ima vgrajeno tehnologijo Rapid-Smart za obdelavo datotek, s čimer omogoča, da procesor neobremenjeno poganja aplikacije, ki so vam najbolj pomembne.

Boljša izkušnja za oči

Svetlejši barvni razpon, pametnejši nadzor vidljivosti in sodobna tehnologija oživijo zaslon telefona z bogatimi podrobnostmi. 5,2-palčni FHD zaslon je opremljen s 96-% barvnim obsegom, tehnologijo za izboljšanje barv in dinamično prilagoditvijo ravni kontrasta. Vse to z delno zmanjšano obremenitvijo za oči, ki jo omogoča novi način filtiriranja modre svetlobe in očem prijazen način. Vklopite ga lahko za še bolj prijetno izkušnjo gledanja na zaslon.

Zabavno življenje

Z Honor 8 se izkušnji zabave in funkcionalnosti neopazno povežeta. Tako s pomembnimi funkcijami, ki jih potrebujete, kot tudi z majhnimi podrobnostmi, ki naredijo opazno razliko. Potrebujete telefon za prostoročno telefoniranje? Visoko zmogljiv mikrofon, Voice+ tehnologija in ojačan obseg glasnosti omogočajo, da svoje roke prosto uporabljate za kaj drugega, ne da bi za to žrtvovali kakovost zvoka. Potrebujete kakovostno zvočno izkušnjo? Honor 8 ima vgrajen zvočnik, ki zagotavlja izjemno predvajanje glasbe, ki prekaša druge telefone. Z dinamičnim zmanjševalnikom šuma zvočna izkušnja preživi tudi v najbolj hektičnih okoljih. Želite prevzeti nadzor tudi nad drugimi digitalnimi napravami? S Smart Control 4.0 infrardečim modulom ter vgrajenimi IR-kodami za priljubljene naprave, lahko z Honor 8 telefonom upravljate domačo televizijo, radio ali klimo. Honor 8 podpira 232.740 izdelkov 5.810 blagovnih znamk, z osupljivo 99% oceno točnosti.

Inteligentna komunikacija

Povežite se in ostanite povezani. Honor 8 dinamično vzorči in izbere oddajnike za optimizacijo najmočnejšega signala, ob katerih boste vedno imeli najboljši možen sprejem. Mednarodna podatkovna baza Huawei vam je na voljo, in bo pomagala, da se bo telefon na lokalna omrežja povezal hitro in nemoteno ob gostovanju. Tako lahko vedno ostanete v elementu, ne glede na to, kako daleč od doma ste. Pametno dvopasovno Wi-Fi preklapljanje, s podporo za 2,4 / 5 GHz pasova, ki vam omogoča hitro povezavo z Wi-Fi-jem, daje aktivno prednost močnejši povezavi. S tem Honor 8 omogoči najboljšo uporabniško izkušnjo.

Okolju prijazen

Honor 8 je potrjen s certifikatom UL 110 (raven Platinum), ki je standard v trajnostnem razvoju mobilnih telefonov. Z uporabo okolju prijaznih materialov in delov, je Honor 8 zadovoljil zahteve RoHS in dosegel REACH skladnost. Škatla, v kateri dobite Honor 8, je narejena iz FSC certitifciranega paprija, kar prispeva k trajnostnemu razvoju gozdov. Za zmanjšanje vpliva na okolje sta tisk na škatli in navodila za uporabo telefona natisnjena s sojinim črnilom.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00
Podjetje Copia biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru podjetja Copia d.o.o. Leta 2013 so se preselili v poslovne prostore ... Več

NGN MEDIA

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Ste na spletu? Če niste, ne obstajate. To je resnica digitalne dobe. Potrošniki iščejo najhitrejšo pot do izdelka ali storitve. Na vas je, da jim to omogočite, bodisi prek spletne ... Več
Zlati partner

Brown Bear Team (BBT)

Gmajna 16, 1236 Trzin, Tel: 01 5622665
POSLOVNA linija – najboljši računalniki posameznega proizvajalca Računalniki iz POSLOVNE linije so tisti, na katere se lahko zanesemo, saj gre za izdelke najvišje kakovosti ... Več

NCOM d.o.o.

Bičevje 5, 1000 Ljubljana, Tel: 040 855 519
Mobilne aplikacije so korenito spremenila način delovanja podjetij. Več kot 3 milijarde ljudi ima dostop do pametnega telefona. Mobilne aplikacije trenutno predstavljajo najučinkovitejši, ... Več