Računalništvo, telefonija
02.02.2018 11:15

Deli z drugimi:

Share

Honor 9 Lite: najbolj stilski pametni telefon s štirimi kamerami

Honor 9 Lite: najbolj stilski pametni telefon s štirimi kamerami
Honor 9 Lite: najbolj stilski pametni telefon s štirimi kamerami

Si lahko predstavljate pametni telefon, ki ima enako premium fotografsko izkušnjo tako s prednjo, kot tudi z zadnjo kamero? Z inovativno in napredno dvojno kamero na prednji in zadnji strani je zajemanje slik, ki izgledajo bolj naravno, s Honorjem 9 Lite bolj enostavno kot kadarkoli.


Tako na prednji, kot na zadnji strani boste našli kombinacijo kamer s 13 MP in 2 MP velikima senzorjema. Večji senzor skrbi za zajem podrobnosti, medtem, ko druga kamera zajema podatke o globini za potrebe popravljanja točke izostritve po zajemu in učinka zamegljenega ozadja.

Nova zmogljiva prednja kamera z f/2.0 zaslonko bo še dodatno izostrila vaše lepoto s pomočjo učinka zamegljenega ozadja. Še posebej lepe portrete pa boste lahko zajemali s pomočjo širokokotnega načina in ob pomoči nadgrajenega lepotnega algoritma, ki ga lahko nastavljate glede na spol. Tako boste lahko zajemali najbolj osupljive naravne potrete.

Seveda lahko enake učinke dosežete tudi z zadnjo kamero, ki ponuja zaslonsko f/2.2 ter ostrenje s faznim zaznavanjem.

Seveda ni vse v kameri, zato ima Honor 9 Lite pod pokrovom procesor Kirin 659, ki mu družbo delajo 3 GB delovnega pomnilnika. Za shranjevanje podatkov pa skrbi 32 GB vgrajenega pomnilnika, ki ga je moč razširiti z do 256 GB veliko microSD kartico.

Ohišje je obdano s kovinskim robom, v katerega je zadaj vpet čudovit steklen hrbet na katerem se poleg prej omenjene dvojne kamere nahaja tudi izjemno hiter čitalnik prstnih odtisov. Na prednji strani pogled najbolj pritegne 5,65 palčni FullView zaslon z razmerjem stranic 18:9 in ločljivostjo 2160 × 1080 slikovnih pik, ki se ob robovih elegantno zakrivi. S tem se Honor 9 Lite postavlja ob bok najnovejšim trendom v svetu pametnih telefonov, hkrati pa v izredno kompaktnem ohišju ponuja neverjetno dober izkoristek površine na prednji strani. Kompaktna zasnova z novim zaslonom namreč omogoča Honorju 9 Lite, da zadrži velikost ohišja, ki je primerljivo s tipično 5,2 palčno napravo. Poleg tega bo spremljanje video vsebin in upravljanje s podatki na novem zaslonu resnično v užitek, kot tudi poganjanje dveh aplikacij na zaslonu hkrati.

Vse skupaj napaja 3.000 mAh baterija, ki podpira hitro polnjenje s 5V napetosti in 2A toka. Na telefonu je nameščen Android 8.0 Oreo, ki mu družbo dela najnovejši Huaweijev uporabniški EMUI 8.0 z vsemi svojimi dodatnimi funkcijami, kot so geste s členki.

Telefon bo stal okvirno 299 € in bo na voljo v Sloveniji zgodaj spomladi. Na voljo bo v treh barvnih kombinacijah: polnočno črni (Midnight Black) in safirno modri (Sapphire Blue) in ledeniško sivi (Glacier Grey). S pomočjo postopka nano jedkanja zrcalni odsev barv resnično sije svetleje kot pri njegovih predhodnikih. Vse to pomeni, da boste gotovo izstopali iz množice, ko boste v roki držali Honor 9 Lite.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

POINT.ER IT d.o.o.

Dolenji Boštanj 55, 8294 Boštanj, Tel: 07 814 98 00
Osredotočeni s Point.er Kako na enem mestu najti vse, kar potrebujete pri vodenju podjetja ali le v domači pisarni? Point.er it, d. o. o., je podjetje, ki ponuja celotne IT storitve, ... Več

SoftNET d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 01 00
Vse telekomunikacijske storitve na enem mestu V podjetju ni nič pomembnejšega kot dobra telekomunikacijska povezanost, tako znotraj kot zunaj podjetja. Podjetje SoftNET vam s ... Več
Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več

HERLAH d.o.o.

Efenkova cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 586 35 60
Herlah d.o.o. se ukvarja z izdelavo celovitih programskih rešitev s področja računovodstva, trgovine in proizvodnje. Več