01.09.2018 14:53

Honor Magic 2 presenetil javnost

Honor je na Berlinski IFA nenapovedano predstavil novo admiralsko napravo, s katero je presenetil strokovno javnost.
Honor Magic 2 presenetil javnost

Na podlagi uspeha prve generacije telefona Honor Magic, ki se je bil predstavljen leta 2016, se Honor Magic 2 ponaša z inteligentno funkcijo “Magic Slide”, ki uporabnikom nudi popoln pogled na zaslon in z enim drsnim gibom takoj aktivira AI. Naprava je hkrati tudi prvi Honorjev pametni telefon, ki ga poganja procesor Kirin 980, upravlja pa ga napredna AI tehnologija.

Inteligentna funkcija Magic Slide je zasnovana tako, da omogoča prikaz celotnega zaslona, ne da bi pri tem bile v ozadje potisnjene druge praktične funkcije. Sprednja kamera, ki je skrita pred pogledi, omogoča skoraj 100-odstotno prikaz dejanske slike ter premaga izziv integracije kamere v brezhibnem dizajn naprave. S tem zagotavlja superiorni vizualni izgled skupaj z uporabnostjo, kar omogoča vrhunsko vizualno doživetje.

Najnovejši Magic 2 je opremljen z 40W Magic polnilcem, ki omogoča maksimalno hitrost polnjenja baterije. Za dodatno varnost je v pametnem telefonu zagotovljenih tudi 15 nivojev zaščite. Telefon tako lahko samodejno prepozna baterijo, kabel ter polnilnik in šele, ko so vsi trije deli označeni kot varni, se bo zagnal super hitri polnilec.

Po navedbah vodstva družbe je prvi polovici leta 2018 Honor zabeležil izjemno 150-odstotno medletno povečanje v mednarodnem obsegu prodaje zunaj Kitajske. Po nedavni predstavitvi Honor 10 in Honor Play, naj bi tako Honor Magic 2 družbi omogočil, da doseže svoj cilj, da se v naslednjih treh letih uvrsti med pet najboljših blagovnih znamk pametnih telefonov.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AGENCIJA ODMEV
Za več informacij so vam na voljo pri AGENCIJA ODMEV

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AGENCIJA ODMEV? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

ATELJE HERTIŠ d.o.o.

Laznica 63, 2341 Limbuš, Tel: 02 663 30 03
Se trudite povečati prodajo in privabiti nove stranke? Zakaj ne bi kar izkoristili promet, ki gre mimo vašega podjetja? Ali pa enostavno pritegnili obiskovalce določenega dogodka? ... Več

AGENCIJA ODMEV