Računalništvo, telefonija
22.05.2019 08:00
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

HONOR predstavlja serijo HONOR 20

Ujemite čudež neprimerljive uporabniške izkušnje: Zmogljiva kombinacija 48MP AI Quad kamere in dinamičnega holografskega dizajna, ki ga omogočata Kirin 980 Chipset in GPU Turbo 3.0
HONOR predstavlja serijo HONOR 20
HONOR predstavlja serijo HONOR 20

Globalna znamka pametnih telefonov HONOR je danes v Londonu uradno predstavila svojo prvo serijo pametnih telefonov: HONOR 20 LITE, HONOR 20 in HONOR 20 PRO. Ta mojstrska zbirka dokazuje ne le odličnost HONOR-jeve N-serije, ki jo hvalijo zaradi vrhunskega oblikovanja in fotografske zmogljivosti, ampak tudi zavezanost blagovne znamke mladostni estetiki, skupaj z neprekosljivimi zmožnostmi.

Na novo predstavljena paradna serija HONOR 20 je zbrala globalno svetlobo skozi prvo dinamično holografsko obliko in 48MP AI Quad kamero. Zmogljiva quad kamera je HONOR-ju 20 PRO pridobila impresivno DxOMarkovo oceno 111. HONOR 20 je na voljo od 499 evrov naprej, medtem, ko se HONOR 20 LITE začne pri 299 evrih.

“Pri HONOR-ju sledimo etosu” Vedno boljši “v vsem, kar počnemo,” je povedal George Zhao, predsednik HONOR-ja. “Ugledna N-serija podjetja HONOR pozdravlja najnovejšega člana serije HONOR 20 in vabi uporabnike, da s profesionalnim fotoaparatom in čudovito dinamično holografsko zasnovo zajamejo “čudo sveta”. Ta zasnova utrjuje naše vodstvo v izdelavi pametnih telefonov in je trdno zasidrana v glavnem pristopu podjetja HONOR. Uporabnike s celega sveta vabimo, da se na naši uradni spletni strani www.hihonor.com seznanijo s čudežno serijo HONOR 20.

Čudo 48MP AI Quad kamere vodilne kakovosti

Paradna Quad kamera je opremljena z glavno kamero Sony IMX586 48MP, ki vključuje napredni AI Ultra Clarity način in AIS Super Night način, ki uporabnikom omogoča bolj jasno fotografijo. Quad kamera je opremljena tudi s 16MP “Super Wide Angle” širokokotno kamero, 8MP telefoto kamero in 2MP makro kamero, ki uporabnikom omogoča zajemanje širše in bližje z optično stabilizacijo slike (OIS). Te štiri kamere prispevajo k impresivni oceni DxOMark 111.

Serija HONOR 20 prav tako odmeva v panogi s pomočjo inovacije AIS Super Night in najširšo zaslonko – F1.4 – v industriji. Poganja jo AI s tehnologijo za večslikovno stabilizacijo in izboljšanim algoritmom, kar ustvarja izjemno jasne nočne posnetke z izboljšano svetlostjo, nižjim šumom in boljšim prikazom barv. Z več svetlobe, ki prehaja skozi objektiv, zahvaljujoč zaslonki F1.4, lahko uporabniki snemajo svoje čarobne trenutke zelo podrobno tudi v slabo osvetljenih scenarijih.

48MP AI Quad Camera uporabnikom čez dan omogoča zajemanje fotografij z izjemno jasnostjo, še posebej v načinu AI Ultra Clarity. Dual-NPU in Dual-ISP 7nm Kirin 980 AI čipa sestavljata najboljše podrobnosti iz vsake od teh fotografij v eno “Super 48MP Photo” s kakovostjo, ki presega običajne 48MP slike. Podrobnosti in barve so prilagojene za povečano slikovitost. S 16MP fotoaparatom s superširoko kotno lečo lahko uporabniki zajamejo slikoz več z obsežnim kotom 117°. Optična stabilizacija slike (OIS) spodbudi drobne giro- senzorje, da hitro premaknejo dele objektiva na odmaknjeno gibanje, preden se slika pretvori v digitalno obliko, kar ustvarja ostrejšo sliko tudi s tresočimi rokami.

Makro objektiv 2MP omogoča uporabnikom ustvarjalen prednost, saj ponuja nove perspektive, ki jih s prostim očesom nikoli ne bi mogli videti. Uporabnikom omogoča zajemanje neverjetnih podrobnosti, kar je idealno za fotografe, ki uživajo v fotografiranju flore in favne. Podobno lahko možnost povečave slike pri 3X optičnem zoomu, 5-kratnem hibridnem zoomu in 30-kratnem digitalnem povečanju pomeni, da uporabniki fotografirajo podrobnosti z absolutno diskretnostjo – uporabna funkcija za ljubitelje narave, ki si želijo fotografirati izmuzljive divje živali ali ulične fotografe, ki prikazujejo vrvež mestnega življenja.

Čudo dinamičnega holografskega dizajna

Serija HONOR 20 redefinira uporabniško izkušnjo, saj je postala prvi izdelek v zgodovini podjetja HONOR, ki je uvedel večdimenzionalno dinamično holografsko steklo. Dvofazni proces, ki je bil natančno izdelan v prvi Triple 3D Mesh tehnologiji podjetja HONOR, je najprej ustvaril globinski sloj z nanotehnologijo, da bi izrezal milijone miniaturnih prizm. Po zaključku tega zapletenega procesa inženirji nadaljujejo z nanosom steklenih, barvnih in globinskih slojev. Ko svetloba prehaja skozi prizme v globinski plasti, se svetloba odbija in lomi v vseh smereh.

HONOR 20 PRO bo na voljo v Phantom Black in Phantom Blue barvi, HONOR 20 pa v Midnight Black Sapphire Black in Icelandic White. Pri obeh je barvni sloj kombiniran s steklom in globinsko plastjo v vakuumskem okolju pod natančnim nadzorom temperature in tlaka. Rezultat je optični učinek, ki povzroča globino, zaradi česar se serija HONOR 20 razlikuje od svojih predhodnikov. Proces je tako zapleten, da med 100 izdelanimi zadnjimi ohišji, samo 20 od stotihizpolnjuje stroge HONOR-jeve standarde.

Čudež dizajna in funkcij, ki so osredotočene na uporabnika

HONOR-jeva filozofija oblikovanja »Vedno boljše« spodbuja blagovno znamko, da preseže teksturno in barvno zasnovo dinamičnega holografskega stekla. Serija HONOR 20 se ponaša s 6,26-centimetrskim celozaslonskim zaslonom in 91,7-odstotnim razmerjem med zaslonom in ohišjem telefona. Z 4,5-milimetrsko zaslonsko kamero, “all-view” zaslon omogoča še bolj očarljivo vizualno doživetje, ne da bi se to poznalo na estetiki.

Senzor prstnih odtisov na desni strani aluminijastega okvirja je nameščen tako, da dopolnjuje naravno postavitev prstov, ko telefon vzamemo v roke. Asimetrično pozicioniranje štirih objektivov v obliki črke L je omogočilo vgradnjo 4.000 mAhi baterije, ki podpira celodnevno neprekinjeno uporabo. HONOR 20 Pro pa predstavlja tudi tehnologijo grafenskih hladilnih ploščii, nova rešitev regulacije toplote, ki učinkovito odvaja toploto in tako ohranja optimalno zmogljivost.

Kar zadeva mobilno igranje, je serija HONOR 20 opremljena z vodilnim GPU Turbo 3.0 – funkcijo, ki povečuje zmožnost igralnih naprav, saj uporabnikom ponuja izboljšano vizualno in otipljivo izkušnjo. Podprto z zahtevami potrošnikov, se je HONOR 20 Series združil s približno 25 najbolj iskanimi mobilnimi igrami, vključno s Fortnitejem, PUBG Mobile in Areno of Valor.

Poleg gledanja in igralnih izkušenj lahko uporabniki uživajo v doživetju zvoka prek funkcije Virtual 9.1 Surround Sound, ki jo poganja Histen 6.0. To je prvič, da se ta najsodobnejša tehnologija uporablja v pametnih telefonih. Prostorski zvok Virtual 9.1 podpira večina žičnih in brezžičnih slušalk ter ima vgrajen dvojni mikrofon z zmanjševanjem šuma – sistem, prilagojen posebnim potrebam tehnofilov in avdiofilov.

i The HONOR 20 ima vgrajeno 3.750 mAh baterijo.

ii Na voljo samo pri HONOR 20 PRO. HONOR 20 je na voljo samo z grafensko ploščo.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AGENCIJA ODMEV
Za več informacij so vam na voljo pri AGENCIJA ODMEV
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AGENCIJA ODMEV? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Pilon AEC

Dunajska cesta 144, 1113 Bežigrad, , Tel: 0590 3 0590
Informacijsko modeliranje gradenj (BIM) je veliko več kot le tehnologija – to je zapleten postopek načrtovanja in gradnje, ki arhitektom pomaga pri ustvarjanju inovativnih stavb ... Več

MA-KO d.o.o.

Tovarniška cesta 2b, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 368 11 10
Se sprašujete, kako najti najboljšega ponudnika računalniških sistemov in storitev? Kriteriji dolgoletne izkušnje, kakovostne storitve in zadovoljstvo strank takoj obrodijo ... Več

HERLAH d.o.o.

Efenkova cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 586 35 60
Herlah d.o.o. se ukvarja z izdelavo celovitih programskih rešitev s področja računovodstva, trgovine in proizvodnje. Več

Mauco d.o.o.

Zalog 2, 6230 Postojna, Tel: 068 642 605
V poslovnem svetu diverzifikacija pomeni razvejanje poslovanja na druge kategorije izdelkov, panoge ali trge. Diverzifikacija je pogosto zaščitna mreža pred izpadom dela v posamezni ... Več