18.01.2017 14:00

Honor trenira F&B Acrobatics

Honor ponosno predstavlja nova ambasadorja, akrobatski dvojec F&B Acrobatics. Filip in Blaž sta z Honorjem združila moči konec lanskega leta, v tem času pa sta se že dodobra spoprijateljila s svojima novima telefonoma, nad katerima sta povsem navdušena.

Filip Kržišnik in Blaž Slanič sta širni Sloveniji znana pod imenom F&B Acrobatics, množic pa ne navdušujeta samo na domačih tleh, pač pa akrobacije izvajata tudi v tujini. Nastopila sta na talentih v Nemčiji, Španiji, Italiji in drugje, vsak nastop pa je zanju poseben. »Vedno stremiva k novim izzivom, ki bi naju navdajali z adrenalinom, podvige pa iščeva na vsakem koraku – vidiva steber in že plezava nanj. Ker pač lahko in ker je zabavno,« je v smehu povedal Blaž.

Fanta v svojem avanturističnem življenju potrebujeta zanesljiv telefon, ki ju v nobeni situaciji ne pusti na cedilu. »Kot otroka tehnologije sva rada opremljena z najnovejšimi in najbolj zmogljivimi napravami. Najina telefona morata imeti zelo zmogljivo baterijo, zmogljiv procesor, hiter odzivni čas, ter seveda ne sme propasti ob prvem udarcu in stiku z vlago,« je povedal Filip.

Navdušil ju je Honor 8, ki ju je najprej pritegnil zaradi lepega dizajna. Najbolj pa ju je prepričal fotoaparat, ki ustvarja preprosto prelepe fotografije in videe. »Sva pionirja akrobatike pri nas in nimava nobenega trenerja ali mentorja, ki bi naju lahko poučeval, gledal najine treninge in nama pomagal pri vajah ter učenju. Najin trener je tako postal Honor 8, s katerim posnameva treninge, da s pregledovanjem posnetkov piliva tehniko, kombinacije elementov in same nastope,« je zaključil Filip.

Foto: Nejc Puš

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Podjetje Redit d.o.o. je za uporabnike ključnega pomena saj s svojimi storitvami poskrbi za nemoteno delo od doma oziroma za to, da računalnik deluje tako, kot od njega pričakujemo. ... Več

MA-KO d.o.o.