Računalništvo, telefonija
28.11.2019 08:00

Deli z drugimi:

Share

HoT že z več kot 80.000 uporabniki

.. HoT, HOFER Telekom ima po dveh letih in pol na slovenskem trgu že več kot 80.000 uporabnikov, s čimer še vedno drži primat najhitreje rastočega slovenskega virtualnega operaterja vseh časov ..
HoT že z več kot 80.000 uporabniki
HoT že z več kot 80.000 uporabniki

Takšna hitra rast ne preseneča, saj je po raziskavi podjetja Aragon kar 97 % HoT-ovih uporabnikov zadovoljnih s svojim operaterjem. Najbolj priljubljen paket še naprej ostaja HoT MAXI, ki ima poleg neomejenih minut in SMS-ov za uporabo v Sloveniji še 30 GB prenosa podatkov za 9,99 evrov na mesec.

HoT je edini operater, pri katerem lahko prav vse uredite prek spleta. Tako lahko kadarkoli iz domačega naslonjača naročite SIM kartico, prenesete telefonsko številko, izberete paket in način plačila ter si prilagodite storitev po vaši meri. Nakup SIM kartice ali vrednostnic lahko opravite tudi v vseh 86 trgovinah HOFER po vsej Sloveniji.

Plačevanje prek SMS sporočil

Uporabniki imajo pri HoT-u na voljo veliko različnih možnosti plačil. Lahko si uredite mesečno plačevanje prek trajnika iz vašega bančnega računa ali preko kreditnih kartic. Lahko izberete tudi enkratno plačilo preko kreditnih kartic, PayPala, paysafecarda in maestra ali pa polnjenje računa preko vrednostnic. Pred kratkim so omogočili še plačevanje preko SMS sporočil, pri čimer le prvič vnesete plačilno sredstvo, nato pa se plačilo izvede le ob vsakokratni potrditvi ali zahtevi prek SMS-a. To omogoča popoln nadzor nad stroški.

Poleg tega, da prek spletnega portala in mobilne aplikacije Moj HoT preprosto urejate plačilo, lahko tudi brezplačno preklapljate med paketi in poskrbite za druge nastavitve. Preprosto si prilagodite storitev po svoji meri in vzpostavite nadzor nad porabo vaših družinskih članov.

Pošteni do uporabnikov

Pri HoT-u so še posebej ponosni na to, da so že ves čas pošteni do uporabnikov in da nikdar niso izvajali sporne prakse, na katero opozarja Zveza potrošnikov Slovenije. Pri Zvezi se namreč že dlje časa soočajo s pritožbami potrošnikov, ki jim telekomunikacijski operaterji kar sredi vezave spreminjajo cene naročnin. HoT pa še naprej drži obljubo, da nikdar ne bo povišal cen paketov ali zaračunaval dodatnih stroškov. Najboljše cene so pri HoT-u na voljo za vse, brez vezave.

Najboljše razmerje med ceno in prenosom podatkov

Glavne prednosti HoT-a tudi v prihodnje ostajajo poštena ponudba, najboljše razmerje med ceno in prenosom podatkov, preprosta uporaba ter celovito upravljanje prek digitalnih kanalov. Uporabniki imajo tudi odlično podporo, saj je odzivni čas v HoT-ovem klicnem centru daleč najkrajši med mobilnimi operaterji in v povprečju znaša manj kot 20 sekund. (P.R.)


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NCOM d.o.o.

Bičevje 5, 1000 Ljubljana, Tel: 040 855 519
Mobilne aplikacije so korenito spremenila način delovanja podjetij. Več kot 3 milijarde ljudi ima dostop do pametnega telefona. Mobilne aplikacije trenutno predstavljajo najučinkovitejši, ... Več
Zlati partner

Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 589 81 26
Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji, je globalno tehnološko podjetje za plačilne rešitve. Družba je del mreže Mastercard, ki obsega več kot 210 držav in ozemelj po ... Več

ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 01 520 28 00
S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in poslovno zrelostjo poznana kot ena vodilnih in najtrdnejših tovrstnih družb v Sloveniji. Osnovna dejavnost družbe je distribucija računalniške ... Več

OMREŽJE d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 10
Združite vse na eni položnici in prihranite denar Ali še vedno plačujete storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije ločeno? Zagotovo ste že kdaj pomislili, ... Več