Računalništvo, telefonija
27.07.2017 15:50
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Aruba Networks rešitve v turizmu

Prevzem družbe Aruba Networks s strani Hewlett Packard Enterprise (HPE) so številni svetovni analitiki pozitivno ocenili. Raziskovalno analitska družba Gartner je v analizi najbolših mrežnih blagovnih znamk umestila HPE in Aruba Networks med vodilne proizvajalce rešitev za omrežja.
Aruba Networks rešitve v turizmu
Aruba Networks rešitve v turizmu

V letu 2015 je Hewlett Packard Enterprise (HPE) prevzel podjetje Aruba Networks, ki si je z inovacijami in vrhunskimi rešitvami uspelo zagotoviti velik globalni tržni delež brezžičnih omrežnih rešitev in se pozicionirati kot vrhunska tehnološka znamka. Aruba Networks je danes ena najbolj priljubljenih znamk na trgu žičnih in brezžičnih omrežij, še posebej v turizmu.

Aruba Networks rešitve so v celoti integrirana s HPE in prav kombinacija Aruba Networks in HPE je ustvarila eno najboj kreativnih in najmočnejših ponudb na globalnem tržišču. Raziskovalno analitska družba Gartner je v analizi najbolših mrežnih blagovnih znamk umestila HPE in Aruba Networks med vodilne proizvajalce rešitev za omrežne rešitve. Prav tako je večina velikih in najboljših hotelskih verig že izbrala Aruba Networks.

V turizmu, hotelirstvu in gostinstvu so Aruba Networks rešitve osredotočene na zagotavljanje vrhunske in edinstvene uporabniške izkušenje gostov, ki jih Aruba Networks opredeljuje kot #GenMobile generacija. Kar 65% gostov, pripadnikov te generacije, nosi s seboj tri ali več naprav (IP naslovov), 94% jih je identificiralo WiFi kot enega najpomembnejših elementov ponudbe hotela, kar 77% pa jih pregleduje spletne strani in komentarje ostalih uporabnikov, preden opravijo rezervacijo hotela. Kar 36% gostov se noče vrniti v hotel, v katerem so imeli slabo izkušnjo z WiFi omrežjem.

Aruba Networks uporabnikom omogoča hitro, zanesljivo in varno WiFi omrežje, ki mora biti »boljše, kot pri njih doma«. To pomeni, da poleg velike hitrosti prenosa podatkov zagotavlja tudi personalizirano izkušnjo, zaradi katere se gostje počutijo kot doma. Za zagotavljanje takšnega doživetja je na voljo napreden in širok nabor brezžičnih pristopnih točk. Aruba Networks to zahtevo enostavno izpolnjuje preko »AC Wave 2« notranjih in zunanjih, na vplive iz okolja odpornih, pristopnih točk, ki lahko delujejo v kateremkoli načinu dela; s kontrolerjem ali brez (v gruči lokalnlnih pristopnih točk, brez licenc) in z možnostjo upravljanja celotnega omrežja preko javnega ali zasebnega oblaka. V kombinaciji z bogato in široko ponudbo HPE in Aruba Networks mrežnih stikal z doživljensko garancijo je enostavno zgraditi napredno, hitro, varno in zanesljivo omrežje za vse poslovne potrebe z najboljšo uporabniško izkušnjo.

Kljub temu je to le osnova, saj z naprednimi rešitvami, kot so Aruba AirWave, Aruba ClearPass, Meridian in ALE, hoteli enostavno povežejo pomembne informacije, definirajo pravila povezovanja v omrežje in omogočijo individualizirano izkušnjo vsakemu gostu. Napredne rešitve podpirajo PoS naprave, navigacijo znotraj prostorov (npr. znotraj konferenčnih prostorov, navigacija do sobe, itd.) in komunikacijo z ostalimi naprednimi hotelskimi rešitvami. Aruba Networks rešitve poskrbijo tudi za varnost omrežja in gostov. Zato ni potrebe po iskanju dodatne varnostne infrastrukture.

Zaradi tehnologij AppRF in Clientmatch, je Aruba idealna za hotele, konferenčne centre in ostale prostore, kjer je pričakovati zgoščeno uporabo v omrežje povezanih naprav in/ali kjer uporabniki opravijo veliko glasovne in video komunikacije preko interneta. V takšnih primerih, s pomočjo rešitve ClearPass, avtomatizirano brezžično omrežje olajša pristop posameznikom ali skupinam v omrežje in jim enostavno ter intuitivno določa pravice pristopa brez papirjev ali posredovanja recepcije ali IT podpore.

Prilagojeni portali za prijavo gostov v omrežje omogočajo dodatno komunikacijsko točko in marketinško komunikacijo z uporabniki. Platforma Meridian omogoča hotelom hitro izdelavo mobilnih aplikacij, s katero gostje enostavno preverijo ponudbo storitev. Tako lahko preko mobilne aplikacije izberejo hotel, rezervirajo hotelsko sobo, poiščejo znance in prijatelje in pridobijo vse informacije o dogodkih in drugih interesnih točkah, do katerih jih usmerja mobilna aplikacija preko navigacije.

Mobilni in tehnološko osveščeni potnik zahteva naboljšo uporabniško izkušnjo WiFi omrežja in sorodnih IT storitev. S pomočjo Aruba Networks naprednimi rešitvami je mogoče pomembno nadgraditi komunikacijo in sodelovanje z uporabniki, s pomočjo nove komunikacijske pratvorme povečati prihodke in zagotaviti dolgoročno lojalnost uporabnikov.

Vse informacije o Aruba Networks ponudbi za turizem, so na voljo na http://www.arubanetworks.com/solutions/hospitality/. Vabimo vas tudi, da si ogledate video na o Aruba Networks mobilnih rešitvah: https://youtu.be/tAuYVcNtb5c

HPE Slovenija


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808

Komponentko d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 5, 1000 Ljubljana, Tel: 030 755 005
Računalniške ponudbe je v Sloveniji ogromno. Dobre računalniške ponudbe pa zelo malo. Vsak, ki se odloča za nakup računalnika, grafične kartice ali katerekoli druge računalniške ... Več

ARTIO PRINT & DESIGN

Cerkvenjak 13, 2236 Cerkvenjak, Tel: 031 538 000
Storitve tiska po meri sodobnega naročnika Pomislite na naslednje: iščete ponudnika za tisk letakov, brošur ali vizitk, storitev, ki jo v visoko konkurenčnem okolju potrebujemo ... Več
Zlati partner

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več