Računalništvo, telefonija
20.05.2016 09:48

Deli z drugimi:

Share

Huawei eden prvih, ki so podprli Googlov Daydream

Huawei eden prvih, ki so podprli Googlov Daydream
Huawei eden prvih, ki so podprli Googlov Daydream

Huawei, kitajski mogotec, ki v tem trenutku največ pozornosti dobiva zaradi izjemnega telefona, ki ga že lahko dobite tudi v Sloveniji, P9 z dvema kamerama, je navdušen nad tem, da je eden izmed prvih proizvajalcev IKT opreme, ki podpirajo Daydream, Googlovo platformo za visoko zmogljivo mobilno virtualno resničnost.

S tem se je sodelovanje med podjetji še poglobilo. Naj samo spomnimo, da je najnovejši aparat Googla, Nexus 6P, narejen prav v Huaweiu.

Podjetje se veseli sodelovanja z Googlom in drugimi globalnimi podjetji, ki so vodilna v tej industriji. Glavna namena sta izgradnja ekosistema in omogočanje bogatih ter privlačnih Daydream izkušenj uporabnikom, s pomočjo transformativnih inovacij v napravah virtualne realnosti, aplikacijah in vsebini.

Huawei bo tako predstavil nove naprave, ki omogočajo Daydream izkušnje ter integrirajo nove Huawei Kirin in Qualcomm čipe. Mednje štejejo telefoni, slušalke in kontrolne enote, Huawei pa jih bo na tržišču predstavil do konca leta 2016.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

DATA COM. d.o.o.

Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana, Tel: 041 757 560
Komunikacija je moč. Je temeljni steber vseh področij življenja. V poslovni niši je vizualna komunikacija ključ za uspeh tržnih in oglaševalnih strategij. Človekova zmožnost ... Več

BILAZ d.o.o.

Sedejeva ulica 8, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 19 00
Ponudba kakovostnih storitev s kvalitetnimi materiali in "brand name" računalniškimi blagovnimi znamkami jih uvršča v sam vrh tovrstnih ponudnikov. Cenovna politika podjetja je ... Več
Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808

MITS d.o.o.

Butari 20a, 6272 Gračišče, Tel: 040 895 342
Bodite pozorni pri izbiri pravega ponudnika programskih rešitev za gostinstvo, hotelirstvo in druge storitvene dejavnosti. Večina ponuja le generične oblike rešitev, ki ne zadostujejo ... Več