Računalništvo, telefonija
11.11.2015 11:11

Deli z drugimi:

Share

Huawei je oznanil Roberta Lewandowskega za novega ambasadorja

Robert Lewandowski, kapitan poljske Nacionalne nogometne reprezentance in eden najboljših nogometašev na svetu, ki igra za nogometni klub Bayern Munchen, je postal novi ambasador za Huawei v centralno-vzhodni Evropi, Baltiku in Skandinaviji.
Huawei je oznanil Roberta Lewandowskega za novega ambasadorja
Huawei je oznanil Roberta Lewandowskega za novega ambasadorja

Lewandowski bo od novembra dalje promoviral znamko Huawei in njene potrošniške izdelke: pametne telefone, tablične računalnike ter prenosne naprave. Sodelovanje z nogometašem se sklada s sloganom znamke Huawei: ”Make it possible”.

Robert Lewandowski je vodilni strelec v nogometnem klubu Bayern Munchen in kapitan poljske Nacionalne nogometne ekipe. V sezoni 2014-2015 je kot eden najboljših strelcev v Bundesligi zadel 17 golov v 31 tekmah. Dvaindvajsetega septembra je presegel rekord petih Evropskih velikih nogometnih lig, s tem, da je zadel 5 golov v manj kot 8 minutah in 59 sekundah. Tako je postal najhitrejši strelec v zgodovini nogometa.

Pot do uspeha pa za Lewandowskega ni bila lahka. Nogometni igralec je moral premagati veliko ovir, da je nazadnje izpolnil svoje življenjsko poslanstvo. Zahvaljujoč njegovemu trdemu delu in zaupanju v svoje zmožnosti, je imel možnost uresničiti svoje največje sanje.

Huawei je bil ustanovljen leta 1987 in je začel kot zelo majhno podjetje, ki je zaposlovalo le 12 delavcev. V zadnjih 28 letih je Huawei presegel mnoge težave in nikoli ni obupal. Z inovacijami, ki so osredotočene na kupce, kontinuiranimi investicijami v raziskovanje in razvoj ter s trdim delom, ima Huawei danes ustanove v več kot 170 državah in regijah. Zrastel je iz neznane znamke v eno izmed 100 najboljših globalnih znamk, kot so jih razvrstili v Interbrandu.

”Robert Lewandowski si je dosledno prizadeval da bi dosegel svoje cilje. Dokazal je, da če si strasten in trdo delaš, boš sčasoma postal uspešen. Uspel je uresničiti svoje sanje o uspehu, ki jih je imel že kot majhen deček, kar se ujema s sloganom našega podjetja ”Make it possible”. Robert je prava oseba, ki lahko brez dvoma zastopa duh znamke Huawei.” je povedal G. Wang Yanming, predsednik Huawei-ja v cenralno-vzhodni Evropi in Nordijskih regijah.

”Zelo me veseli, da lahko sodelujem s podjetjem Huawei, ki ima zelo močan duh v slogu ”make it possible”, je rekel Robert Lewandowski, : ”Verjamem, da bo naše sodelovanje vzbudilo večje poznavanje znamke Huawei in bo v navdih ljudem, da uresničijo svoje sanje”.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00
Comtrade je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja IT rešitev in storitev razvoja programske opreme. Svojim strankam zagotavljajo visoko usposobljenost za iskanje strokovnih rešitev ... Več
Zlati partner

ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Vas zanima, kako vzpostaviti trajno in dobičkonosno komunikacijo s ključnimi ciljnimi skupinami, ki so pomembne za uspešno poslovanje podjetja in njegovo pozitivno podobo v javnosti? ... Več

PROLON d.o.o.

Rogaška cesta 27, 3240 Šmarje pri Jelšah, Tel: 041 364 535
Računalniki so postali ključno poslovno orodje. Uporabljajo se pri vseh vidikih delovanja podjetja, vključno z ustvarjanjem in prodajanjem izdelkov, trženjem, računovodstvo, administracijo ... Več
Zlati partner

MICROSOFT d.o.o.

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 01 584 61 11
Slovenska podružnica Microsofta je bila ustanovljena leta 1994 z željo, da bi tudi slovenskemu trgu ponudili inovativno programsko opremo. Od začetkov, ko so bili v podjetju zaposleni ... Več