Računalništvo, telefonija
04.03.2016 16:14
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Huawei Mate 8 že v Sloveniji

Huawei Mate 8 že v Sloveniji
Huawei Mate 8 že v Sloveniji

Huawei Mate 8 prenese in povzdigne videz in občutek Mate serije na povsem novo raven. Okrepljen 6 inčni FHD zaslon, ultra tanek dizajn, na novo zasnovan senzor prstnega odtisa, ki je sedaj še odzivnejši in bolj zanesljiv, elegantno unibody aluminijasto ohišje; Mate 8 prepričljivo naredi močan vtis. In najboljša novica. Aparat že lahko kupite pri nas. V trgovinah Big bang za 599,99€ in pri operaterju Telemach v ugodnem mesečnem paketu.

Neskončno dolga uporabnost

S 4.000 mAh visoko zmogljivo baterijo Mate 8 omogoča več klicanja, povezovanja, igranja in gledanja, ne da bi pomislili na pomanjkanje napetosti. Tako velika baterija se napolni v dobrih dveh urah, v kolikor se vam mudi, pa vam bo s samo 30 minutnim polnjenjem mobilnik zdržal še cel. Zahvaljujoč visoko zmogljivemu čipu Kirin 950, s SmartPower tehnologijo, Huawei Mate 8 postavlja nove standarde za baterijski čas v svetu pametnih telefonov.

Opravljajte vsakodnevna opravila z lahkoto

S povsem novim Kirin 950 čipom, ki prinaša zmogljivost in nizko porabo energije, Mate 8 predstavlja popolnoma novo dimenzijo delovanja pametnih telefonov. Kirin 950 čip je bolj racionalen, energijsko bolj učinkovit in hkrati dosti hitrejši pri opravljanju vsakodnevnih opravil, kot so: brskanje po spletu, gledanje kakovostnih video posnetkov, zaganjanje aplikacij vseh vrst, kot tudi zahtevnih iger.

Slikaj jasnejšo realnost

Z zmogljivimi novimi Sonyjevimi senzorji in pametnimi funkcijami fotoaparata kot so optični stabilizator slike (OIS) in Huaweijevim novim slikovnim senzor procesorjem (ISP), Mate 8 zagotavlja ostrino in čistost na vsaki sliki. Samo nastavimo, slikamo in Mate 8 bo poskrbel za ostalo.

Svet na prstni odtis

S 360° senzorjem prstenga odtisa 2. generacije boste mobilnik pod katerimkoli kotom dotika lahko odklenili v manj kot 0,5 sekunde. Ko skočite na letalo in se znajdete daleč od doma, bo Mate 8 ravno prava naprava, ki vam bo stala ob strani. Mate 8 podpira več frekvenčnih pasov, kot katerikoli drug mobilni telefon. Tako da lahko uživate v roamingu kjerkoli, z najstabilnejšim omrežjem in najhitrejšim internetom.

Pridobi prijatelja, ki te pozna najbolje

Mate 8 je poln intuitivnih funkcij, ki vam pomagajo pri opravljanju vsakodnevnih opravil na najboljši možen način. Za primer: da pridobimo kontakt, lahko kar skeniramo poslovno kartico. Povežemo se z mobilnim telefonom na avto sistem s pomočjo aplikacije Android Auto. Prav tako pa hitro upravljamo s telefonom na različne načine s pomočjo drsenja s členki.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SMART COM d.o.o.

Brnčičeva ulica 45, 1000 Ljubljana, Tel: 01 5611 606
Smart Com udejanja vaše vizije Težko je slediti razvoju informacijskega sveta. Rešimo en problem in že se pojavita dva nova. Kako ohraniti stik z razvojem tehnologije? Odgovor na ... Več

CDS COM d.o.o.

Pot k sejmišču 30, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 580 96 50
Podjetje CDS COM d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že več kot 30 let. Prepoznavno je kot kvaliteten distributer in serviser strojne opreme za potrebe digitalnega tiska. Poleg ... Več
Zlati partner

T-2 d.o.o

Verovškova ulica 64a, 1000 Ljubljana, Tel: 064 064 064
Za podjetja in domove je dostop do interneta v večini primerov bolj pomemben kot njihove druge podporne storitve. Praktično vsa podjetja potrebujejo internetni dostop za vsako delovno ... Več
Zlati partner

AVTERA d.o.o. – LINKSYS

Litijska 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 58 53 610
Linksys, internet - sinonim za kvalitetno mrežno opremo, ki zagotavlja stik s svetom. Zmogljiva, varna in zanesljiva oprema za dom in manjša podjetja. Rešitve, ki jih Linksys ponuja, ... Več