Računalništvo, telefonija
09.11.2016 14:15

Deli z drugimi:

Share

Huawei Nova že v Sloveniji

Huawei Nova že v Sloveniji
Huawei Nova že v Sloveniji

Novembra bosta Huawei Nova in Huawei Nova plus na voljo v Big Bangu, Si.mobilu in pri Telemachu. Izjemna telefona kljubujeta pričakovanjem z neverjetnim oblikovanjem in lastnostmi kamere, prepričala pa bosta vse uporabnike z dinamičnim življenjskim stilom.

Huawei je septembra na sejmu IFA v Berlinu predstavil pametna telefona Huawei Nova in Huawei Nova plus – prva pametna telefona v sveži seriji, ki je bila zasnovana, da zadovolji potrebe današnjih najbolj dinamičnih potrošnikov. Huawei Nova se ponaša z elegantnim vijugastim oblikovanjem, napredno kamero za bolj žive fotografije in nadgrajeno zmogljivostjo za obogateno uporabniško izkušnjo.

Trije razlogi, zakaj morate imeti ta telefon

Ergonomsko oblikovanje: Huawei Nova povsem gladko poveže zakrivljene površine ter 5-palčni zaslon, s čimer doseže ergonomsko in kompaktno obliko, ki popolnoma sede v uporabnikovo dlan in omogoča enostavno enoročno uporabo. Nova je lepa in uporabna! Oblikovalci so navdih črpali iz sodobne arhitekture in izdelali telefon s črnim kovinskim hrbtom, ki je poliran s pomočjo naprednega peskanja, natančno končno obdelavo ter z značilnim ovalnim panelom. S svojimi subtilnimi obrisi in gladkimi krivinami odbija svetlobo tako, da oddaja več odtenkov briljantnih barv in sijajev.

Fantastična kamera: Današnji uporabniki pametnih telefonov zahtevajo naprave, s katerimi lahko ujamejo in delijo najlepše življenjske trenutke kadarkoli in kjerkoli. S svojim zmogljivim 8 MP velikim senzorjem na prednji strani Huawei Nova omogoča uporabnikom, da delijo lepše selfije v vseh svetlobnih pogojih. Prinaša pa tudi dva lastna načina za zajem boljših selfijev: Beauty Makeup 2.0 in Beautiful Skin 3.0, ki na kožo uporabnika na fotografiji naneseta posebne kozmetične učinke zaradi česar so slike bolj laskave.

Zadnja kamera na Huawei Novi ima 12 MP velik senzor z 1,25 μm večjimi/velikimi slikovnimi pikami ter široko odprto zaslonko zaradi česar lahko zajema dobre fotogtrafije tudi v slabi svetlobi. Senzor na Huawei Novi plus pa je velik 16 MP s katerim lahko zajame več svetlobe za bolj ostre, jasne ter bogate fotografije v vseh okoljih. Poleg tega Huawei Nova serija podpira hitro ostrenje za neverjetno natančnost s čimer pomaga uporabniku zajeti čudovite trenutke.

Resnična zmogljivost: Serijo Huawei Nova poganja Snapdragon 625 procesor, ki uporablja napredno 14 nm tehnologijo za povečanje zmogljivosti in zmanjšanje porabe energije. Baterija v Huawei Novi zadrži 3020mAh naboja, podpira Smart Power 4.0 in omogoča daljšo rabo uporabnikom, ki uporabljajo veliko različnih aplikacij. Z novim 3D čitalcem prstnih odtisov Huawei Nova podpira hitrejše in bolj natančno 360° odklepanje za boljšo varnost, priročnost ter enoročni zajem selfijev. Huawei Nova plus ima baterijo, ki zadrži 3340 mAh naboja in ponuja še daljšo avtonomijo baterije, kar omogoča uporabnikom, da zajamejo tisoče posnetkov z enim samim polnjenjem.

Poleg vsega tega pa ima Huawei Nova priložene tudi DTS slušalke, ki majo optimiziran zvok s pomočjo X™ tehnologije za bolj avtentičen 3D prostorski zvok v kakovosti domačega kina.

Novembra na voljo tudi pri nas!

Huawei Nova z 32 GB notranjega in 3 GB delovnega pomnilnika ter Huawei Nova plus z 32 GB notranjega in 3 GB delovnega pomnilnika bosta v novembru na voljo ekskluzivno v Big Bangu, Si.mobilu in pri Telemachu. Izbirate lahko med tremi atraktivnimi barvami – Prestige Gold, Mystic Silver in Titanium Grey. Cena modela Huawei Nova bo 399 €, večjega Nova Plus pa 30 € več.

Telefona predstavljata začetek razburljive nove serije, ki je zasnovana tako, da kljubuje pričakovanjem. Serija prinaša več uporabnih lastnosti ki skupaj z osupljivim izgledom ter zmogljivim delovanjem nadaljujejo predanost tehnološkim inovacijam in dovršenemu oblikovanju.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

SIMBIOZA GENESIS, so.p.

Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana, Tel: 040 336 311
e-Simbioz@ je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga od začetka leta 2015 izvajajo z namenom izboljšanja in nadgrajevanja računalniških znanj vseh generacij v okviru ... Več
Zlati partner

Crayon

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 0597 87 142
Crayon je globalno podjetje, ki svojim strankam pomaga zgraditi komercialne in tehnične temelje za uspešno digitalno transformacijo v oblak. Ponujamo celovite IT rešitve migracij ... Več

STUDIO GRAFFIT d.o.o.

Podutiška cesta 92, 1000 Ljubljana, Tel: 01 510 35 70
Studio Graffit Uspešno promocijo podjetja lahko izvedemo na več načinov, preko medijev, spletne strani ali s širjenjem blagovne znamke. Obstaja tudi lažji in bolj praktični ... Več