Računalništvo, telefonija
05.08.2019 12:00

Deli z drugimi:

Share

Huawei P30 in P30 Pro vas bosta očarala v čudoviti barvi sončnega vzhoda

Huawei P30 in P30 Pro vas bosta očarala v čudoviti barvi sončnega vzhoda
Huawei P30 in P30 Pro vas bosta očarala v čudoviti barvi sončnega vzhoda

Huawei se je odločil modela P30 in P30 Pro tudi v Sloveniji ponuditi v barvi jantarjevega sončnega vzhoda (Amber Sunrise), ki je v svetu pritegnila veliko občudovanja.


Barva ni samo nekaj, kar vidimo, ampak nekaj, kar čutimo, kar doživljamo in na kar se odzovemo. Z njimi lahko v trenutku spremenimo, kako čutimo, razmišljamo in delamo. Na enak način, ko se mi ves čas odzivamo nanje, so prelivajoče barve telefonov družine Huawei P30 ustvarjene, da sledijo našemu spreminjajočemu razpoloženju skozi ves dan.

Vsak letni čas ima svojo barvno paleto – energijo, ki vpliva na počutje in na naše odzive. Odraža se v naših odločitvah, katera oblačila nas tisti hip pritegnejo, kako uskladimo barve modnih dodatkov, kakšna barve telefon bomo kupili, ter celo, kakšne barve je ohranjevalnik zaslona. Enkrat se čudimo čarobnim odtenkom sončnega vzhoda in zahoda, naslednjič pa nas prevzamejo odtenki zarjavele ali živo rdeče. Kar je idealno, če želite modni slog uskladiti s prelivajočimi barvami telefona Huawei P30 ali Huawei P30 Pro v barvi jantarjevega sončnega vzhoda. Njeni bogati oranžno rdeči odtenki vas namreč napolnijo z dolgotrajnim občutkom topline in zadovoljstvo in poosebljajo poletje.

Osupljivi fotografija in video

Brez dvoma je Huawei ustvaril ta trenutek najboljša foto-mobilnika P30 in P30 Pro. Pa ne le zaradi kakovostne optike, narejene v sodelovanju z nemškim podjetjem Leica, ali revolucionarnih tehničnih rešitev, kot so na svetlobo bolj občutljivo fotografsko tipalo, njegov inovativni barvni filter ali rekordne zaslonke. Oba, še posebej pa P30 Pro, ponujata nov način razmišljanja o fotografiranju s pametnimi telefoni in fotografiji na splošno. Prinašata večjo optično in hibridno povečavo, kadarkoli vidno na mobilnih napravah, večjo občutljivost ISO s samodejnimi nastavitvami za kakovostne fotografije v vseh svetlobnih razmerah ter izredno zmogljiv nočni način, zaradi katerega P30 in P30 Pro v temi vidita tudi tisto, česar človeško oko ne vidi.

Odlikujejo pa ju tudi kinematografskih zmogljivosti oziroma video studijske kakovosti. Ker tipalo glavne kamere zajame več svetlobe, so nočni posnetki svetlejši in polni podrobnosti. Rezultat Huaweijeve optične (OIS) in z umetno inteligenco podprte stabilizacija slike (AIS), pa so popolni in enakomerni posnetki. Popolno presenečenje je funkcija dveh pogledov (Dual-View) oziroma sočasno snemanje z dvema kamerama, ki prinaša popolnoma nove ustvarjalne možnosti.

Dediščina osupljivega oblikovanja

6,47-palčni (16,44 cm) Huawei P30 Pro in 6,1-palčni (15,5 cm) Huawei P30 sta po novem na voljo tudi v barvi jantarjevega sončnega vzhoda (Amber Sunrise). Zaslon Dewdrop polne HD Plus ločljivosti (2340 x 1080) ima majhno zarezo, ki zagotavlja kar največjo površino zaslona. Pod zaslonom, ki je skoraj brez robov, je čitalnik prstnih odtisov, ki omogoča hitro in varno preverjanje pristnosti uporabnika.

Druge pomembne inovacije

Huawei P30 in Huawei P30 Pro sta opremljena z vodilnimi funkcijami, ki ju od tekmecev ločijo v zmogljivosti, moči in učinkovitosti.

  • Pametni telefoni serije Huawei P30 so opremljeni s procesorjem Kirin 980 zasnovanem na 7 nm tehnologiji, ki s pomočjo dvojne nevronske procesne enote za podporo delovanja algoritmov umetne inteligence zagotavlja izjemne zmogljivosti, vrhunsko učinkovitost in hitrejše prepoznavanje slik.
  • Serija Huawei P30 ima razširjeni datotečni sistem EROFS, ki izboljšuje odzivnost sistema. Uporabniški vmesnik EMUI 9.1 pa podpira funkcijo HUAWEI Share OneHop za brezhibno izmenjavo datotek med pametnimi telefoni in prenosniki Huawei.
  • Pametni telefon Huawei P30 Pro ima baterijo kapacitete 4200 mAh, podpira pa tudi hitro polnjenje z močjo 40 W (HUAWEI SuperCharge), ki baterijo od nič do 70 odstotkov napolni v 30 minutah.
  • Pametni telefon Huawei P30 Pro je opremljen s tehnologijo hlajenja (HUAWEI SuperCool), ki izboljšuje odvajanje toplote ter ohranja telefon hladen tudi med intenzivno uporabo.
  • Pametni telefoni serije Huawei P30 so opremljeni z naprednimi brezžičnimi komunikacijskimi zmogljivostmi, podpirajo pa tudi dve kartici SIM ter tehnologijo Dual VoLTE.


Cena in razpoložljivost

Huawei P30 v barvi jantarjevega sončnega vzhoda je na voljo v različici s 6 GB delovnega pomnilnika in 128 GB notranjega pomnilnika, Huawei P30 Pro pa v različici z 8 GB in 256 GB notranjega pomnilnika. Cena Huawei P30 v prosti prodaji znašal 699,99 evra, cena Huawei P30 Pro pa 999,99 evra.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ZwCAD SLOVENIA

Prečna 9b, 2000 Maribor, Tel: 02 471 12 40
ZwCAD Slovenia pod okriljem podjetja Birocom 2000 d.o.o. ponuja rešitve na področju CAD, CAD/CAM in CAE programske (in strojne) opreme. Več

NUFIRA d.o.o.

Ob Suhi 4d, 2390 Ravne na Koroškem, Tel: 041 722 132
Vsako hitro rastoče podjetje se spopada z odločitvami glede najboljšega poslovnega sistema za upravljanje svojih poslovnih procesov. Pravilna integracija integriranega programskega ... Več

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več
Zlati partner

AVTERA d.o.o. – LINKSYS

Litijska 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 58 53 610
Linksys, internet - sinonim za kvalitetno mrežno opremo, ki zagotavlja stik s svetom. Zmogljiva, varna in zanesljiva oprema za dom in manjša podjetja. Rešitve, ki jih Linksys ponuja, ... Več