23.09.2015 09:03

Huawei P8: Evropski potrošniški pametni telefon 2015 – 2016 za 405 evrov

Še pomnite paradnega konja kitajskega proizvajalca Huawei P8? Spomnimo, gre za tretjega največjega proizvajalca pametnih telefonov na svetu, ki je za omenjeni model prejel nagrado za “evropski potrošniški pametni telefon 2015 – 2016” s strani evropskega združenja za sliko in zvok (EISA).

Napravo poganja Kirin 930 64-bitni osemjedrni procesor, ima kovinsko ohišje debeline le 6,4mm in podpira 4G mrežo. Zmogljivosti, premium dizajn, kamera in atraktivne funkcije P8 postavljajo v sam vrh mobilne telefonije.

Njegova posebnost je zmogljivost fotoaparata v slabih svetlobnih pogojih, ki omogoča kreativnost z možnostjo “slikanja s svetlobo” in izdelavo izjemno ostrih, visoko kontrastnih posnetkov. P8 vsebuje tudi kompakten in močan dizajn dvojne-antene ter tehnologijo hitrega preklopa, ki omogoča, da telefon sam prepozna najboljši način delovanja, zmanjšuje število klicev, ki bi bili prekinjeni zaradi tehničnih motenj in vzdržuje močnejši signal.

Baterija z močjo 2680 miliamper ur in prej omenjen 64-bitni osem jedrni procesor Kirin 930 prinašata 20 % boljšo zmogljivost kot naprave s podobno baterijo.

Tokrat smo oči uprli v model HUAWEI P8 GRA, ki je opremljen z 5,2-inčnim (13,2-centimetrskim) zaslonom ločljivosti 1920 x 1080 točk in ga poganja operacijski sistem Android 5.0. Prednja kamera ločljivosti 5 megapikslov, zadnja 13 megapikslov, sistemski pomnilnik treh gigabajtov in kapaciteta hrambe 16 gigabajtov so del razlogov za nakup.

Huawei P8 je na Gearbest.com s kodo P8GRA na voljo za preračunanih 389 evrov.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00