Računalništvo, telefonija
13.06.2018 08:15

Deli z drugimi:

Share

Huawei poskrbi za vaš telefon – novi premium servisni paket

Huawei poskrbi za vaš telefon - novi premium servisni paket
Huawei poskrbi za vaš telefon - novi premium servisni paket

Skupaj z novima pametnima telefonoma P20 in P20 Pro, je Huawei predstavil tudi servisni program, ki omogoča brezplačno zamenjavo poškodovanega zaslona do treh mesecev po datumu nakupa.

Konec marca je Huawei predstavil serijo pametnih telefonov P v Parizu – Huawei P20 in P20 Pro. Poleg nepremagljivega fotoaparata pa se ta dva modela ponašata tudi s premium servisnim paketom, ki je na voljo povsem brezplačno vsem kupcem. V primeru poškodovanega zaslona ga bo Huawei zamenjal brez vprašanj ali dodatnih stroškov v obdobju treh mesecev od datuma nakupa.

Uporabljate najboljši telefon, karkoli počnete

Huawei P20 Pro odpira novo poglavje v mobilni fotografiji – na njegovi hrbtni strani se nahajajo kar tri kamere! Glavno tipalo je največje med vsemi pametnimi telefoni – tako po zajemu 40 MP velikih fotografij in po fizičnih dimenzijah. Seveda se to odraža neposredno v briljantni kakovosti slik. Fotoaparati omogočajo visoke ISO vrednosti in objektiv s 3× optično in 5× hibridno povečavo. Vse to poleg napredne umetne inteligence, ki prepozna kar 19 različnih scen. Umetna inteligenca samodejno izbere optimalne nastavitve v delčku sekunde. To pomeni, da boste zajemali fotografije pogosteje in z večjim veseljem. S pomočjo brezplačnega servisnega paketa pa bo odveč tudi strah pred nenamernim poškodovanjem vaše naprave.

Z ekskluzivnim premium servisnim paketom bo seganje po vašem telefonu sedaj povsem brez stresa. Zagotovo ni večjega razočaranja, kot da vam telefon zdrsne iz roke in se poškoduje kmalu po nakupu. Huawei vedno stremi k temu, da vedno zadovolji potrebe potrošnikov – zato bo proizvajalec zamenjal poškodovan zaslon v obdobju treh mesecev od datuma nakupa.

“S potrošniki želimo graditi dolgoročno razmerje na podlagi zaupanja. Zato se trudimo, da zagotovimo, da so potrošniki popolnoma zadovoljni tako z nakupom kot tudi s storitvami po nakupu. Stremimo k temu, da so okvarjene naprave popravljene s strani najboljših specialistov, ki znajo hitro obnoviti telefon v optimalno kondicijo,” je povedal Matjaž Kermelj, direktor Huawei Slovenija.

Zaščitni paket za vaš pametni telefon P20

Da bi izkoristili to ponudbo, morate registrirati telefon na tej spletni strani, 30 dni po nakupu: https://consumer.huawei.com/si/support/screenguaranteeregistration

Do spletne strani lahko dostopate tudi s pomočjo aplikacije Huawei HiCare, ki je naložena na vseh napravah. Po opravljeni registraciji boste prejeli boste prejeli poseben servisni paket, ki vam zagotavlja dodatno zaščito.

Za naprave P20 dodatna zaščita vključuje zamenjavo poškodovanega zaslona v obdobju 3 mesecev od nakupa. Zaščita vključuje tudi steklo na hrbtni strani.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Minevra, Matjaž Kramar s.p.

Krallova 31, 8000 Novo mesto, Tel: 041-649-387
Kaj lahko za vas naredi podjetje Minevra? Živimo v digitalni dobi, kjer prevladuje računalniška in tiskalna oprema. Iskanje sebi primerno opremo je izziv in za mnoge zamudno opravilo. ... Več

M-SISTEM d.o.o.

Pot na Drenikov vrh 12, 1000 Ljubljana, Tel: 041 693 934
Nov IT sistem, bodisi strojni ali programski, je lahko velika naložba. Da bi jo karseda najbolje izkoristili, je pomembno, da izberete pravega IT dobavitelja in ponudnika programskih ... Več
Zlati partner

ADVANT d.o.o.

Cesta na Brdo 119a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 470 00 00
Podjetje ADVANT d.o.o. je z vami že od leta 1998. Naše osnovno poslanstvo je biti vodilni graditelj informacijsko komunikacijske infrastrukture. Aktivnosti, ki jih povezujemo ... Več
Zlati partner

Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 589 81 26
Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji, je globalno tehnološko podjetje za plačilne rešitve. Družba je del mreže Mastercard, ki obsega več kot 210 držav in ozemelj po ... Več