Računalništvo, telefonija
14.05.2018 09:30

Deli z drugimi:

Share

Huawei prodal rekordno število naprav serije P20 v osrednji in vzhodni Evropi ter v nordijski regiji

Huawei prodal rekordno število naprav serije P20 v osrednji in vzhodni Evropi ter v nordijski regiji
Huawei prodal rekordno število naprav serije P20 v osrednji in vzhodni Evropi ter v nordijski regiji

Prodaja narasla kar 17× v primerjavi s predhodnim modelom P10 Plus

Pri Huawei Consumer Business Group so naznanili, da so prodali več kot 100.000 naprav serije Huawei P20 v prvih 30 dneh po predstavitvi v regijah vzhodne in osrednje Evrope ter nordijskih držav, ki je bila 27. marca 2018. Gre za velik mejnik za podjetje in predstavlja nov rekord za znamko. S tem je serija P20 postala najbolj prodajana serija P od njene predstavitve.

Najnovejši Huawei P20 Pro je bil predstavljen skupaj s P20 kot prvi pametni telefon s trojno kamero Leica. Telefona serije P20 trenutno kraljujeta na lestvici DxOMark kot prvi napravi, ki sta presegli trimestno število točk.

Po zgolj štirih tednih dobavljivosti je Huawei P20 Pro prehitel lanskoletni P10 Plus s kar 17× višjo prodajo. Največje število prodanih naprav so zabeležili na Poljskem, Norveškem, Švedskem in v sosednji Avstriji. Zadnji podatki o prodaji potrjujejo, da je na trgu čedalje večje povpraševanje za paradnimi konji Huawei.

“Pred kratkim smo objavili podatke o rekordu, ki smo ga podrli v naši spletni prodajalni Vmall, kjer je Huawei zabeležil 100 milijonov CNY prihodkov v prvih 10 sekundah po tem, ko je šla serija P20 v prodajo. Ta izjemni prodajni uspeh v vseh regijah, tudi v Sloveniji, dokazuje zaupanje potrošnikov v izdelke Huawei in kaže našo predanost razvoju inovativnih in izjemnih pametnih telefonov v najvišjem segmentu,” je povedal Matjaž Kermelj, direktor Huawei Slovenija.

S predstavitvijo serije P20 je Huawei želel navdihniti potrošnike, da odkrijejo svoj potencial tako, da vidijo, občutijo in ustvarijo več. Tako bodo lahko vsak dan uživali v umetni inteligenci v svoji napravi.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SI SPLET d.o.o.

Ukmarjeva ulica 4, 1000 Ljubljana, Tel: 01 428 94 66
O podjetju Si splet V podjetju Si splet d. o. o. od leta 2001 tržimo varnostne rešitve na področju informacijskih tehnologij. V letu 2003 smo pridobili ekskluzivno partnerstvo ... Več
Zlati partner

CEWE Magyarország Kft.

Béke utca 21-29, , Tel: 08 205 91 91
Čeprav živimo v digitalni dobi in skorajda vsak podatek arhiviramo v digitalnem arhivu, so fotografije redka izjema. Vse več fotografij je zajetih s pomočjo pametnih telefonov, ... Več
Zlati partner

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00
Comtrade je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja IT rešitev in storitev razvoja programske opreme. Svojim strankam zagotavljajo visoko usposobljenost za iskanje strokovnih rešitev ... Več

REMIS d.o.o.

Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, Tel: 01 521 13 18