Računalništvo, telefonija
08.05.2019 09:30
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Huawei raziskuje: Kako mladi izbirajo pametni telefon?

Huawei raziskuje: Kako mladi izbirajo pametni telefon?
Huawei raziskuje: Kako mladi izbirajo pametni telefon?

Danes je imeti drag, sofisticiran in tehnološko napreden pametni telefon pomemben statusni simbol že med najstniki in mladimi. Vsekakor je nakup pravega stresna odločitev, še posebej v teh časih, ko so se cene pametnih telefonov zavihtele v višave. A v resnici ni nujno, da za tehnološko izpopolnjen pametni telefon zapravite vrtoglave vsote denarja, saj je trg bogatejši za vrhunski pametni telefon Huawei P30 Lite, še zadnji primerek iz serije P30, ki se ponaša z vrhunskimi fotografskimi sposobnostmi, videzom po meri zadnjih modnih trendov in ceni, ki nikakor ne bo dramatično oskubila denarnice staršev zahtevnih najstnikov in mladostnikov. A na tej točki si velja zastaviti vprašanje, kateri so ključni parametri, ki mlade vodijo pri izboru telefona.


In prav te parametre bi rad raziskal drugi največji proizvajalec telefonov Huawei. Na spodnji povezavi izpolnite anketo, katere rezultati bodo potrdili ali ovrgli trenutna razmišljanja, kaj je mladim pomembno pri nakupu novega mobinika.

IZPOLNITE ANKETO O NAKUPU IN UPORABI TELEFONA!


Bi imeli novega?

Deliti vsakodnevne trenutke s svojimi prijatelji je pomemben del socializacije vsakega mladostnika, zato je najverjetneje povsem na mestu trditev, da mladi najodličnejše lastnosti kamere enačijo z dobro uporabniško izkušnjo. Povedano enostavneje, mladi so zadovoljni s tistim telefonom, ki omogoča kreiranje najlepših selfijev in visoko ločljivih fotografij. P30 Lite se ponaša s tremi kamerami, pri čemer ima glavna kamera kar 48 milijonov slikovnih pik ločljivosti, kar v prevodu pomeni sledeče: s P30 Lite bo uporabnik posnel dovolj velike fotografije za snemanje obcestnih jumbo plakatov.

A za fotografije takšnega kova, ki se jim v arhivu pridružijo že zadnji glasbeni hiti in aplikacije, ki olajšajo življenje ali popestrijo proste trenutke, je potreben spomin z veliko prostora. Ob 128 GB prostornem notranjem pomnilniku, kot ga premore P30 Lite, je skoraj nemogoče, da bi nadležna sporočila v stilu »Pomnilnik je poln«, pokvarila pomembno fotografsko seanso.

Trditev »telefon je pač telefon« nikakor ni več na mestu niti, ko beseda nanese na njegov videz. Je modni dodatek, je podaljšek mladostnikovih misli in stila, je detajl prenekatere instagramovske #flatlay fotografije in pika na i trendovski #OOTD objavi. Tega se pri podjetju Huawei še kako zavedajo, zato so tehnološko inovacijo P30 Lite oblekli v trendovsko oblikovano ohišje s hrbtiščem futurističnega sijaja.

Glede na to, da je telefon desna roka vsakega mladostnika, čim odpre oči in čim ponovno leže v posteljo, pomembno vlogo pri izboru pravega pametnega prijatelja igra tudi velikost zaslona. Kar 84,1 odstotka površine prednje ploskve predstavlja zaslon P30 Lite telefona, kar se zagotovo pomika v smer, da prav ta telefon z elegantnimi gladkimi robovi pristane na prvem mestu po priljubljenosti sodobne mladine.

Morda bi se po vseh nanizanih superlativnih lastnostih kaj hitro ujeli v past, da se bo Huawei P30 Lite tudi cenovno ustavil na vrtoglavih številkah in mladostnika (ali njegove starše) odvrnil od nakupa. A tudi tokrat preseneča! 379, več kot sprejemljivih, evrov je priča, da nesramno dober pametni telefon ni nujno tudi nesramno drag.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

DUNA ŠPENKO d.o.o.

Valburga 50, 1216 Smlednik, Tel: 041 736 701
Špenko TV Iskanje pravega podjetja, ki ustreza vsem vašim pogojem, ni nujno težavno. Filtriranje podjetij po izkušnjah in kvalitetni ponudbi je dobro osnovno merilo. Kaj kmalu se ... Več
Zlati partner

Sony Europe B.V., podružnica v Sloveniji

Dunajska cesta 156, 1000 Ljubljana, Tel: 01 888 8761
Sony Europe B.V. je multinacionalno podjetje za elektroniko s sedežem v Tokiu na Japonskem. V Evropi deluje prek svoje evropske podružnice Sony Europe B.V., ki je prisotna v več ... Več

VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo

Gunceljska cesta 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 01 512 22 11
Spletna trgovina VideoExpert.eu Spletna trgovina videoexpert.eu je vodilna slovenska trgovina s profesionalno video, cinema in broadcast opremo. Njihovo vodilo je nuditi najprimernejše ... Več

UV LED TISKALNIK

Brezje pri Dobrovi 74b, 1356 Dobrova, Tel: 041 735 643
Tisk Tavčar Tisk Tavčar d.o.o. je v osnovi družinsko podjetje z 20-leti grafičnih izkušenj, pa tudi strojništvo in elektronika jim nista tuja.Predstavljajo vam UV LED tiskalnik, ... Več