Računalništvo, telefonija
18.11.2015 12:46

Deli z drugimi:

Share

Huawei v središču Bruslja odpira Center doživetja

Huawei Consumer Business Group (BG) je odprl Center doživetja v Bruslju. Center doživetja se nahaja na ulici Vlaanderenstraat v trendovskem okrožju Dansaert in je prvi tovrstni, ki ga je Huawei odprl v Evropi.
Huawei v središču Bruslja odpira Center doživetja
Huawei v središču Bruslja odpira Center doživetja

“Ponosni smo, da je za odprtje prvega Centra doživetja v Evropi Huawei izbral Bruselj. Bruselj je najbolj kozmopolitsko mesto v Evropi, tako da smo prepričani, da ne bo privlačil le belgijskih potrošnikov, temveč tudi evropske, ki se nahajajo v Bruslju,” pravi Hudson Liu, področni vodja Huawei v Belgiji.

“Odprtje v Bruslju je dokaz, da Huawei zaupa v rast blagovne znamke v Belgiji. V Belgiji smo zrasli v tretjega največjega igralca na trgu. Pomembno je, da vlagamo v izkušnjo znamke, da bi dosegli naše ambicije za prihodnost. Naš glavni cilj z odprtjem Centra doživetja je okrepitev odnosov s potrošniki, zaradi česar vsebuje tudi servisni center,” razlaga Dirk Pauwels, direktor Huawei Consumer Business Group v Belgiji.

Huawei močno poudarja izkušnjo blagovne znamke. V Experience Centru lahko potrošniki preizkusijo in doživijo celotno ponudbo pametnih telefonov, tabličnih računalnikov in nosljivih digitalnih naprav. Huawei Experience Center bo ponujal tudi široko paleto dodatkov in bo deloval kot servisni center. Ponujene storitve bodo enake kot na VIP servisih na drugih prodajnih mestih. VIP servis vključuje triletno garancijo za vse naprave, popravilo in vračilo v treh dnevih ter brezplačno prevzetje in vračilo.

O Huawei Consumer Business Group

V letu 2014 so bili izdelki in storitve Huawei dostopni v več kot 170 državah, kar pomeni, da jih uporablja tretjina svetovne populacije. V istem letu sta le dve podjetji v svetu na trg poslali več pametneh telefonov kot Huawei. Blagovna znamka ima v Evropi 18 centrov za raziskave in razvoj, trije so v Belgiji. Huawei Consumer Group BG je ena izmed treh poslovnih enot podjetja Huawei in pokriva področje pametnih telefonov, širokopasovnih povezav, naprav za domačo rabo in storitev tehnologije v oblaku. Huawei ima več kot 20 let izkušenj na področju telekomunikacij, širokoo globalno mrežo ter pomembne poslovne dejavnosti in partnerje širom sveta. Potrošnikom želimo ponuditi najnovejšo tehnologijo ter s pomočjo tehnološke inovacije izboljšati kakovost življenja ljudem širom sveta. Huawei se drži obljub in izpolnjuje sanje. Za več podatkov obiščite www.consumer.huawei.com.

O Huawei Slovenija

Podjetje Huawei je v Sloveniji prisotno od leta 2010. Podjetje je usmerjeno v razvoj inovativnih tehnologij na področju telekomunikacijske opreme, pametnih telefonov, tabličnih računalnikov in naprav za mobilni internet. Huawei je družbeno odgovorno podjetje z dolgoročnim planom razvoja na našem tržišču. Največji strateški partnerji so Telekom Slovenije, Telemach, Tušmobil, BigBang, Si.mobil, ter ostala telekomunikacijska podjetja.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

OMREŽJE d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 10
Združite vse na eni položnici in prihranite denar Ali še vedno plačujete storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije ločeno? Zagotovo ste že kdaj pomislili, ... Več
Zlati partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več
Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888
Zlati partner

ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.

Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 568 08 00
Špica International je vodilni slovenski ponudnik informacijskih sistemov in rešitev za obvladovanje časa in prostora. Realnega prostora v realnem času! Njihove rešitve vključujejo ... Več