Računalništvo, telefonija
28.02.2017 17:00
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Huawei Watch 2: popolna izbira

Huawei Watch 2: popolna izbira
Huawei Watch 2: popolna izbira

Huawei Consumer Business Group je definirala novo kategorijo nosljive tehnologije s Huawei Watch 2. S pomočjo najnovejših raziskav in razvoja je Huawei zasnoval uro, ki v obliki stilske klasične zapestne ure združuje povezljivost telefona, pametnejše vsakodnevne aplikacije, podrobnosti treningov ter meritev vodilnih fitnes naprav.

Huawei Watch 2 je podedovala klasično oblikovanje originalne Huawei Watch in hkrati predstavlja nove inovacije v vseh kategorijah in s tem spodbuja raziskovalski duh uporabnikov in njihov aktiven življenjski slog.

»V današnjem razdrobljenem informacijskem obdobju je prava naloga tehnologije ta, da omogoča prikladnost in povezljivost brez vdora v vsakdanje življenje. Želeli smo izdelati napravo, ki služi tistim posameznikom, ki želijo raziskati meje osebnega izražanja, medtem ko še vedno čutijo potrebo po povezljivosti. S tem izdelkom ni več nobene potrebe po tem, da ste prilepljeni na svoj pametni telefon. Neodvisna povezljivost in pametne aplikacije, ki jih lahko uporabljate na vašem zapestju, pomenijo, da greste lahko teči ali kolesariti in pri tem pustite telefon doma z zavedanjem, da ne boste zamudili pomembnega klica ali sporočila. Zdravje je ključno za sodobnega potrošnika, a so tradicionalne naprave za beleženje aktivnosti preveč komplicirane in se velikokrat znajdejo v predalu. Želeli smo združiti vse najnovejše tehnologije za beleženje aktivnosti v stilski in pameten paket, s čimer bi naredili orodje, ki vas ne drži zgolj pri zdravju ampak vam ponuja tudi stil in vam pomaga olajšati vaš vsakdan,« je ob predstavitvi povedal Richard Yu, direktor Huawei Consumer Business Group.

Ura bo že v marcu na voljo v Španiji, Franciji, na Portugalskem, v Italiji, Nemčiji in na Kitajskem z začetno ceno 329 € – odvisno od izbrane oblike in funkcij. V aprilu bo na no voljo tudi v ZDA, Združenem kraljestvu, Rusiji in Avstraliji.

V svetu, kjer tehnologija postaja vse bolj integrirana v naše življenje je Huawei Watch 2 izbira za tiste uporabnike, ki si želijo svobodnega raziskovanja brez telefona v žepu ali roki. V notranjosti Huawei Watch 2 se skriva Qualcommov Snapdragon Wear 2100, ki modelu s 4G povezavo omogoča povezljivost za pošiljanje sporočil in opravljanje klicev, neodvisno od telefona. Prav tako vsebuje združljivost z najnovejšimi aplikacijami za pametni življenjski stil. Z mobilno povezljivostjo in z novim operacijskim sistemom Android Wear 2.0 bo Huawei Watch 2 zagotavljala povezanost tako Android, kot tudi iOS uporabnikom.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

UV LED TISKALNIK

Brezje pri Dobrovi 74b, 1356 Dobrova, Tel: 041 735 643
Tisk Tavčar Tisk Tavčar d.o.o. je v osnovi družinsko podjetje z 20-leti grafičnih izkušenj, pa tudi strojništvo in elektronika jim nista tuja.Predstavljajo vam UV LED tiskalnik, ... Več
Zlati partner

TIFT d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 10 20
Poslovni sistemi se že nekaj časa soočajo s procesom postopne digitalizacije naprav za pripravo, oblikovanje in izdelavo različnih dokumentov. Digitalni Hibridni Upravljalci Dokumentov ... Več
Zlati partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več
Zlati partner

CREAPLUS d.o.o.

Letališka cesta 33F, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 42 70
CREAPLUS d.o.o. je družba za zastopstva, mednarodno distribucijo in sistemsko integracijo sodobnih rešitev s področja računalniške varnosti in kriptografije ter za načrtovanje, ... Več