Mobilno RSS Facebook Twitter E-novice Nastavi za domačo stran Dodaj med priljubljene Podcast Rock Radio Pozabljeno geslo Registriraj se Prijava

18.08.2020      18:00
Nagrade EISA

Huaweiu nagradi za najboljši pametni telefon in najboljšo pametno uro!

Podjetje Huawei Consumer BG je prejelo dve nagradi organizacije »Expert imaging and sound association« (EISA). Pametni telefon Huawei P40 Pro so prepoznali kot najboljšega v mobilni fotografiji (EISA Smartphone Camera 2020-2021), Huawei Watch GT 2 pa kot najboljšo pametno uro (Best Smartwatch 2020-2021).

Organizacija EISA, ki jo sestavlja 55 najbolj priznanih revij na svetu s področja potrošniške elektronike, je pametni telefon Huawei P40 Pro označila za prvaka v svojem razredu ter pohvalila zmogljivosti kamer, tehnologijo zaslona in razkošno oblikovanje. Pohvale pa je bila deležna tudi pametna ura Huawei Watch GT 2 zaradi pametne zasnove in številnih možnosti spremljanja športnih dejavnosti.

»Navdušenimi smo nad nadaljevanjem zmagovalnega niza in zadovoljni, da je organizacija EISA priznala odličnost dveh naših izdelkov, pametnega telefona P40 Pro in pametne ure Watch GT 2«, je dejal Kevin Ho, predsednik segmenta za telefone podjetja Huawei Consumer BG. »Z vsako napravo se Huawei zavezuje, da bo uporabnikom prinesel nove in vznemirljive izkušnje rabe. Od pametne ure, ki vam bo omogočila preseči vzdržljivostne meje, pa do pametnega telefona, ki ruši omejitve mobilne fotografije«.

Huawei P40 Pro je prepoznan kot popoln spremljevalec, če telefon uporabljate za vsakodnevno fotografiranje osupljivih fotografij, saj člani organizacije EISA verjamejo, da zaznamuje še en pomemben napredek v mobilni fotografiji. Prepričale so jih neprekosljive fotografske zmogljivosti vseh treh zadnjih kamer. Glavna »Ultra Vision« s 50-milijonskim tipalom, 12-milijonska s periskopskim objektivom in 5-kratno optično povečavo in 40-milijonska kamera s širokim objektivom »Ultra-Wide Cine Camera«, ki je hkrati zaslužna tudi za napreden zajem video posnetkov. Sklopu zadnjih kamer je dodano globinsko tipalo ToF in izboljšani algoritmi umetne inteligence. To uporabnikom nudi vrhunsko izkušnjo, za katero so dejali, da premika naprej tehnologije kamer pametnih telefonov.

Člani organizacije EISA so prepoznali tudi odlike pametne ure Huawei Watch GT 2, predvsem njen AMOLED zaslon, zasnovo in zmogljivosti spremljanja raznovrstnih telesnih dejavnosti in telesnih znakov. Ura je namreč sposobna beležiti 15 športnih dejavnosti, ponuja pa 85 prilagojenih načinov sledenja. Po zaslugi Huaweieve tehnologije TruSleep ura natančno spremlja kakovost spanja, srčni utrip in raven stresa, od nedavnega pa zna meriti tudi raven kisika v krvi (SpO2), pri tem pa njena baterija med polnjeni zdrži do 14 dni. Poleg tega uporabnika podpira pri vsakodnevnem delu, saj prikazuje obvestila s pametnega telefona, omogoča klice preko Bluetootha in zna predvajati glasbo s svojega pomnilnika. Skupaj z brezžičnimi slušalkami Huawei FreeBuds 3 je zato popolna spremljevalka sodobnega tehnološko osveščenega uporabnika.

Članstvo organizacije EISA sestavljajo strokovni mediji po celotnem spektru potrošniške elektronike v 29 državah. Vsaka članica prispeva k eni ali več od šestih strokovnih ekip organizacije EISA. Skupine so sledeče: fotografija, mobilne naprave, Hi-Fi, zvok za domači kino, zasloni in video za domači kino, avtomobilska elektronika. Vsako leto člani EISA nominirajo seznam izdelkov, za katere mislijo, da izstopajo v vsaki od teh kategorij.

Uporabljate za fotografiranje fotoaparat ali pametni telefon?

Preverite, kdaj bo vaš telefon dobil Android ... 2
bojan  |  Jaz že imam android 11 na pred mescem dn...
Microsoft Edge postaja boljši od brskalnika C... 2
bojan  |  vse to dober ... ampak v brzini je še ve...