Računalništvo, telefonija
15.10.2014 11:46

Deli z drugimi:

Share

IDE.Konferenca

Organizirate sejem, delavnico ali konferenco? Pred vami je veliko dela. Pošiljanje vabil, prijave, seznami, akreditacije, spremljanje udeležencev, tabele, grafi, analiza. Pa verjetno nismo vsega našteli, da o kakovostnem in zanimivem programu sploh ne govorimo. Lahko vam pomagamo tako, da se vi posvetite programu, nam pa prepustite skrb za udeležence. Ponujamo vam napreden program IDE.Konferenca za upravljanje z udeleženci na različnih dogodkih: sestankih, tečajih, delavnicah in konferencah.
IDE.Konferenca
IDE.Konferenca

Na roke? Zahtevno in zamudno

Veliko organizatorjev dogodkov še vedno ročno in na papirjih vodi registracijo udeležencev, kar je precej zamudno, povečuje možnost napak in na sami prireditvi zahteva veliko osebja. V primeru, da poteka program na več lokacijah, je težko voditi evidenco obiskanosti posameznih predavanj in posledično tudi težko delati zaključke o uspešnosti dogodka.

Kaj omogoča IDE.Konferenca?

IDE.Konferenca ponuja organizatorjem dogodkov celovito rešitev za izvedbo registracije in upravljanje dovoljenj prehodov. Postavljena je spletna stran, kjer se lahko udeleženci elektronsko registrirajo za vsak posamezni dogodek. Baza, ki se generira v ozadju, se prenese v program IDE.Konferenca in nato na čitalce, ki jih imajo na prireditvi hostese/osebje. Akreditiranje in sledenje lahko poteka off-line ali on-line. To pomeni, da se ročni terminali ali mobilni telefoni z NFC tehnologijo lahko povezujejo z bazo preko WI-FI povezave ali preko GPRS. S pomočjo čitalcev je tako možna sledljivost in točno se ve, kdo je kaj poslušal v določenem trenutku. To so za organizatorja zelo relevantni podatki, ki se zbirajo v aplikaciji in mu služijo kot izhodišče, katere teme in predavanja so bila zanimiva in jih je smiselno obdržati oz. spremeniti. Prejeti podatki so tisti, ki štejejo in jih je moč obdelovati ter reprezentirati kot dejstvo.

Akreditacija, registracija, sledenje, poročila

Govorimo o celoviti rešitvi, ki jo v Sloveniji v takšni obliki ponuja le podjetje IDentiks kartični sistemi – za organizatorja lahko pripravijo in izvedejo vse – od akreditiranja (izdelava in personalizacija PVC kartic, ovratnih trakov idr.), vodenja in registracije udeležencev ter izvedbe zaključnih poročil in anket zadovoljstva.

In kaj še dobite zraven?

V IDentiksu poskrbijo za potisk in personalizacijo PVC kartic (osebni podatki, fotografija, črtna koda, kodiranje magnetne steze, RFID zapis …), pa tudi dodatke za identifikacijo: PVC ovitki, ovratni trakovi, jo-jo obeski …

Naročniki so zadovoljni

Grega Kajnih, Proevent d. o. o.: »Na podjetje IDentiks smo se obrnili, ko smo pripravljali enodnevni konferenčni dogodek Poslovna informativa. Želeli smo namreč podrobnejšo evidenco in pregled nad obiskovalci našega dogodka. Prepričal nas je dober produkt po imenu IDE.Konferenca. Pravzaprav gre za storitev, ki je ugodna, odtehta pa veliko. V primerjavi z našim prejšnjim sistemom je bil napredek opazen – udeleženci so bili zadovoljni, za akreditacijo je bilo potrebnih manj ljudi, boljši pa je bil tudi pregled po obiskanosti posameznih dogodkov (v poročilu o obisku). Prav zato bi storitev IDE.Konferenca podjetja IDentiks priporočil vsem, ki organizirajo dogodke s kotizacijo, obvezno akreditacijo ali najavo posameznih udeležencev.«

Managerski kongres, IBM-ov Ključ do rešitve …

Podjetje IDentiks je za registracijo udeležencev nazadnje poskrbelo na Managerskem kongresu 2014 Združenja Manager v Portorožu, prav zdaj pa se pripravljajo na verjetno največji dogodek pri nas, s kar 1.200 udeleženci – IBM Slovenija jim je namreč zaupala registracijo udeležencev z najnaprednejšo RFID tehnologijo na dogodku Ključ do rešitve 2014.


6 konkretnih koristi storitve IDE.Konferenca:

  • IDE.Konferenca omogoča hitro in celovito izvedbo registracije ter upravljanje dovoljenj prehodov udeležencev na dogodku, omogoča tako off-line kot tudi on-line delovanje, kar pomeni, da lahko v realnem času sledite udeležencem.
  • IDE.Konferenca omogoča sledenje udeležencem in analizo udeležbe za vsako posamezno predavanje v sklopu dogodka/konference, tako lahko organizator v vsakem trenutku preveri, kateri obiskovalci so se udeležili določenega predavanja/posameznega dogodka.
  • Omogoča avtomatsko identifikacijo preko RFID prehodov, tako da ni potrebe po osebju, ki bi preverjalo prisotnost.

  • Z analitičnimi podatki v zaključnem poročilu omogočimo najemniku podrobnejšo segmentacijo udeležencev in rudarjenje s podatki (BI in poslovna analitika).
  • IDE.Konferenca omogoča transparentnost pri koriščenju storitev in plačilu.
  • Aplikacija IDE.Konferenca je primerna za različne dogodke, kot so seminarji, konference, festivali, izobraževanja, koncerti, sejmi idr.

Za več informacij nam pišite na e-naslov: info@identiks.si ali pokličite na 0590 90 550.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem IDENTIKS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri IDENTIKS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem IDENTIKS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

e-asist d.o.o.

Taborska cesta 19, 1230 Domžale, Tel: 040 879 080
Težave s tiskalniki? In to ravno takrat, ko imate največ dela? Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar ... Več

PRIMO TELEFONIJA d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 07 490 14 50
Zlati partner

MICROSOFT d.o.o.

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 01 584 61 11
Slovenska podružnica Microsofta je bila ustanovljena leta 1994 z željo, da bi tudi slovenskemu trgu ponudili inovativno programsko opremo. Od začetkov, ko so bili v podjetju zaposleni ... Več
Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,