31.08.2018 17:02

Igra se je začela pravi Honor Play

Šef Honorja predstavil igričarskozverino

Naš čaka revolucija na področju igranja igric na mobilnih telefonih? Honorjev najnovejši pametni telefon PLAY prinaša cel kup presenečenj in noro dobro uporabniško izkušnjo. Naprava je namenjena predvsem igranju igric in zabavi – gledanju filmov in poslušanju glasbe.

Honor je 30. avgusta lansiral Honor Play, ki je prvi iz serije izdelkov, da prinašajo revolucionarno hitro igralno in zabavno izkušnjo, na katere je čakakla svetovna igričarska industrija. Honor Play je s tehnologijo grafične obdelave GPU Turbo prava zver, ki izpolnjuje zahteve mladih igralcev po kot strela hitri obdelavi grafike in podaljšani vzdržljivosti baterije.

Honor Play, ki dopolnjuje Honorjevo strategijo, mladim ponuja točno tisto, kar si resnično želijo od svojega pametnega telefona; izjemno neprekinjeno igralno in zabavno izkušnjo. Do sedaj je imela ta izkušnja težave s prostorom in zmogljivostjo, težave s toplotno učinkovitostjo in porabo baterij zaradi priljubljenosti taktičnih turnirskih iger in ker se AR, VR in HDR zanašajo na hitrost obdelave grafike. V sodelovanju s PUBG MOBILE, ki je ena izmed najbolj priljubljenih taktičnih turnirskih iger, se je Honor potrudil, da ne reši samo težav z zmogljivostjo, temveč razvije prvi telefon, ki bo vedno usmerjen v igro – pravi Honor Play – »Game On« trenutek za industrijo, ki bo redefinirala mobilno igričarsko izkušnjo po dostopni ceni 349 evrov.

Honor Play ponuja igralno zmogljivosti brez primere in 24/7 doživetje zabave. Novi produkt igralcem iger in priložnostnim uporabnikom prinaša dve revolucionarni tehnologiji. Prva je Honorjev novi GPU Turbo, ki dramatično povečuje učinkovitost grafične obdelave in računanja, druga pa je napredna tehnologija AI Honor, ki revolucionira funkcijo kamere pametnega telefona. GPU Turbo je inovativna rešitev za integracijo strojne in programske opreme, ki Honorjevo konkurenco zmelje v prah. Kot globalni strateški partner slovitega PUBG MOBILE Honor Play dramatično poveča grafično obdelavo in poveča povprečno hitrost prikaza slik na 39,46 na PUBG MOBILE. Življenjska doba baterije pri rednem igranju znaša kar 4,5 ure, kar je kar 30 minut več kot pri drugih vodilnih napravah. Honor Play je z AI omogočil popolno izkušnjo igranja, saj se lahko popolnoma osredotočite na igro. 4D igralna izkušnja vključuje 3D zvočne učinke in AI vibracije, prilagojene najbolj priljubljenim mobilnim igram, ki se ujemajo z objekti in scenariji v igri. AI 4D Smart Shock se lahko vklopi za 30 različnih vibracij[3]glede na smer prihajajočih sovražnikov ali pištol. To dopolnjuje 3D prostorski zvok s tehnologijo Histen 3D, ultra-široko 3D zvočno polje, ki obda igralca z kinematografskim zvočnim doživetjem.

Honor Play je trenutno eden najpametnejših telefonov srednjega razreda. Z AI zaznavanjem gibanja in inteligentnim prepoznavanjem, so posnetki s sprednjo kamero 16MP zdaj lažji kot kdajkoli prej. Vsakdanji uporabniki bodo uživali prav tako kot igralci, zahvaljujoč ogromni 3.750 mAh bateriji, ki omogoča dolgotrajno igranje iger in obilo zabave – 15 ur predvajanja videoposnetkov ter 95 ur predvajanja glasbe, tudi pri uporabi 6.3 palčnega Honor FullView FHD+ zaslona.

Številne pametne funkcije omogoča nabor čipov Kirin 970 NPU, ki skupaj z EMUI 8.2 sprosti impresivno AI procesorsko moč. Vitek in subtilen vse kovinski model prihaja v različnih barvah za vse igralce: polnočno črna, mornarsko modra in ultravijolična ter posebna izdaja »Player Edition« v rdeči in črni barvi. Zasnova ohranja telo tipične 5,5-palčne zaslonske naprave, ki zagotavlja, da se udobno prilega v vašo roko in ima zaslon 19,5:9 brez robov.

Honor Play bo v Sloveniji na voljo od prvega septembra dalje za 349 evrov na mimovrste.com, sočasno z začetkom prodaje drugod po svetu.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AGENCIJA ODMEV
Za več informacij so vam na voljo pri AGENCIJA ODMEV

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AGENCIJA ODMEV? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

Endava PLC

Vilharjeva cesta 46, 1000 Ljubljana,
Endava spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo. Pri izkoriščanju prednosti novih poslovnih modelov in priložnosti na trgu pomagamo nekaterim vodilnim svetovnim podjetjem iz ... Več

Minevra, Matjaž Kramar s.p.

Krallova 31, 8000 Novo mesto, Tel: 041-649-387
Kaj lahko za vas naredi podjetje Minevra? Živimo v digitalni dobi, kjer prevladuje računalniška in tiskalna oprema. Iskanje sebi primerno opremo je izziv in za mnoge zamudno opravilo. ... Več

BILLY POS d.o.o.

Hudourniška pot 2, 1000 Ljubljana, Tel: 051 888 710