29.03.2017      14:10
AOC AGON

AOC AGON AG271UG monitor IPS 4K z NVIDIA G-SYNC v prihodu

AOC AGON AG271UG 4K IPS zaslon za podrobno grafiko in natančne barveAOC AGON AG271UG 4K IPS zaslon za podrobno grafiko in natančne barve

AOC predstavlja prvi 4K model v svoji AGON liniji premium igričarskih monitorjev. AOC AGON AG271UG se ponaša s 27-palčnim (68,6 cm) 4K IPS zaslonom, ki prinaša najnovejše igre v življenje v zelo podrobni UHD grafiki in natančnih barvah. Poleg tega vgrajena NVIDIA G-SYNC tehnologija zagotavlja super-gladko in odzivno igričarsko izkušnjo brez trganja in trzanja slike ter vhodnega zamika. Odlične značilnosti monitorja dopolnjuje več premijskih funkcij, namenjenih boljšemu zdravju in dobremu počutju igričarjev: Podstavek AOC Ergo Dial ponuja številne ergonomske možnosti prilagajanja in nastavitve lestvice, medtem ko AOC Flicker-Free tehnologija preprečuje obremenitev oči med dolgotrajnimi igralnimi sejami.

Gladke 4K slike

Sodobne grafične kartice in video igralne konzole so že sposobne proizvajati igralno grafiko v ločljivosti 4K UHD (3840 × 2160 pik) pri gladkih 60 sličicah na sekundo. Tudi razvijalci iger vedno bolj optimizirajo svoje stvaritve, da le-te zasijejo v lepih in zelo natančnih 4K vizualizacijah. S svojim 27-palčnim (68,6 cm) 4K IPS zaslonom monitor ponuja impresivno gostoto slikovnih pik, ki omogoča, da igralni svetovi resnično zaživijo v bogatih podrobnostih. Da bi bili videti še bolje, IPS tehnologija omogoča izjemno natančne barve, ki se lahko čudovite iz skoraj vsakega kota (vidni kot do 178°).

Dodatno NVIDIA G-SYNC omogoča igričarjem, da uživajo v izvrstnih vizualnih detajlih, tudi pri izjemno hitrih prizorih. V monitor AG271UG vgrajen modul G-SYNC sinhronizira hitrost osveževanja zaslona z grafičnim procesorjem (GPU) na združljivih NVIDIA grafičnih karticah, s čemer odpravlja trganje in trzanje zaslona in minimizira vhodni zamik. Rezultat je super-gladka 4K grafika in odzivno igranje brez nadležnih motenj, kar omogoča tekmovalnim igričarjem konkurenčno prednost.

Alfonso Clemente, produktni vodja AOC Europe, je ob tej priložnosti povedal: "Naš novi AGON 4K monitor ponuja najnovejšo tehnologijo panela tudi za najzahtevnejše igričarje, ki želijo najboljšo možno kakovost slike, v kombinaciji z zaupanja vredno NVIDIA G-SYNC tehnologijo za brezhibno sinhronizacijo s svojimi grafičnimi karticami, tudi na najbolj zahtevnih in grafično intenzivnih igrah".

Premium funkcije za igralno udobje

Tako kot ostali monitorji iz linije AGON, je tudi AG271UG opremljen z naborom funkcij za povečanje udobja, boljšega počutja in učinkovitosti igričarjev. Za zdravo držo med igranjem ponuja podstavek AOC Ergo Dial številne ergonomske možnosti prilagajanja, vključno z nagibom, obračanjem in nastavitvijo višine (s pomočjo lestvice). Za preprečevanje obremenitve oči igričarjev poskrbi AOC Flicker-Free tehnologija, ki zmanjšuje utripanje zaslona. Opcija AOC Low Light Blue zmanjšuje potencialno škodljive kratko valovne dolžine modre svetlobe. Za dodatno prednost v temnejših igrah, možnost AOC Shadow Control posvetli zelo temna območja na zaslonu, ne da bi to vplivalo na preostanek slike. Za celovit paket pa poskrbita zložljivo držalo za slušalke, ki omogoča igričarjem varno shranjevanje svojih slušalk med odmori, in priročen ročaj za prenašanje, ki nudi enostaven transport monitorja, na primer iz enega LAN-Party dogodka na drugega.

Monitor AOC AGON AG271UG bo na voljo v aprilu 2017 po priporočeni prodajni ceni 799 €.

Kateri je vaš najljubši "oldtimer"?

Legendarni ZX Spectrum se vrača!

Umetna inteligenca ustvarila zvok kakršnega š... 1
laracroft  |  to je isti klinc kot CDji. naj imajo še ...
V Sloveniji vzpostavili najhitrejši mobilni i... 4
djdj  |  Preiskusno ok. V Sloveniji UMTS še v mes...