Mobilno RSS Facebook Twitter E-novice Nastavi za domačo stran Dodaj med priljubljene Podcast Rock Radio Pozabljeno geslo Registriraj se Prijava

27.04.2019      8:13
GORA

IGRIS - spletna platforma za organizacijo in vodenje športnih tekmovanj

.. Za uspešno izvedbo športnih tekmovanj, ki zajemajo številne športne discipline, je potrebna dobra predhodna organizacija tekmovalnega programa, koordinacija udeležencev, natančno merjenje rezultatov, zagotavljanje verodostojnosti podatkov, hiter izračun in prikazovanje končnih uvrstitev in zmagovalcev ..

Prav s tem namenom so v podjetju GORA razvili aplikacijo, ki vse aktivnosti zajame v uporabniku prijazni spletni platformi, ki gostuje v oblaku – IGRIS.

IGRIS poenostavlja vodenje športnih dogodkov

IGRIS omogoča organizatorjem celovito podporo pri organizaciji in vodenju dogodka – od osnovnih nastavitev iger, spletne prijave udeležencev, ekip in članstva, določitve tekmovalnih disciplin in njenih nastavitev, oblikovanja tekmovalnih sistemov in točkovanja, žreba, oblikovanja tekmovalnih parov v tekmovalnih disciplinah, postavitev razporedov posameznih tekem do vnosa rezultatov in izračuna vrstnega reda po disciplinah ter končnih rezultatov.

IGRIS je spletna aplikacija, ki v vsakem trenutku in na kateri koli napravi omogoča vpogled v celotni potek dogajanja tekem in daje možnost številnih on-line pregledov in izpisov, ki so potrebni organizatorjem, športnim vodjem, sodnikom … ob tem pa tekmovalci in udeleženci, samostojno in nemoteno spremljajo rezultate tekem vseh ali svojih priljubljenih ekip in trenutne skupinske rezultate. Na končne rezultate udeležencev ni več potrebno čakati, saj je možno končni rezultat objaviti takoj, ko se zaključi zadnja tekma.

IGRIS za zmagovalce

Spletna aplikacija je namenjena podjetjem, ki organizirajo večje športne dogodke in team building-e za zaposlene. Prav tako je namenjena sindikatom, združenjem in ostalim interesnim skupinam, ki pripravljajo športne igre in želijo preko športne aktivnosti, druženja in zabave krepiti vezi med člani. Namenjena je panožnim in ostalim športnim zvezam ter ostalim organizacijam, ki skrbijo za organizirane športne dogodke ter manjšim organizatorjem lig, turnirjev, tekmovanj. Je pa IGRIS primeren tudi za vse ostale, ki želijo informacijsko podporo, pri organizaciji in vodenju svojega tekmovanja ali športnega dogodka.

Podjetje Gora je s produktom IGRIS vsako leto prisotna pri organizaciji, podatkovnemu vodenju, spremljavi in objavi rezultatov športnih iger bančnikov Slovenije (ŠIBS) – v letošnjem juniju z novo platformo.

Prednosti, ki jih ne morete spregledati

Personalizacija tekmovanj

Preko čarovnika se enostavno nastavi športno tekmovanje po lastni želji. Vse nastavitve se bodo upoštevale pri prikazu in upravljanju tekmovanja.

Razmejitev javnega in zasebnega tekmovanja

Omogočena je izbira med  javnim vpogledom v nadzorno ploščo, kjer so zbrane informacije o urnikih in rezultatih tekmovanja in zasebnim vpogledom, kjer so vsebine dostopne le aktiviranim uporabnikom.

24-urni dostop

Odziven design aplikacije omogoča, da se IGRIS uporablja na vseh napravah, kar je zelo priročno za dinamična tekmovanja na več lokacijah, kjer se rezultate lahko vpisuje direktno s pomočjo računalnika, tablice ali telefona – podatki pa so v realnem času dostopni za vpogled. Vsi podatki so shranjeni v oblaku na varnih strežnikih.

Hiter začetek

Z uporabo se lahko prične takoj, brez nameščanja na osebni računalnik. Za začetek organizacije tekmovanja je potrebna le kratka spletna registracija.

Enostaven pregled za upravljanje

Vsi pomembni podatki povezani s tekmovanjem so združeni v enotnem pregledu domače strani lastnega tekmovanja. Uporabniku prijazna in moderna zasnova zagotavlja odlično preglednost podatkov. Številne povezave za preskoke med vsebinami omogočajo hiter odziv na zahteve po različnih pregledih.

Prijave

Zagotovljeno je upravljanje celotnega procesa prijav ekip, tekmovalcev in udeležencev na tekmovanju, vključno s povezanimi stroški in nastanitvami. Evidentiranje vseh udeležencev ni več naloga organizatorja, vnos neposredno opravijo vodje posameznih ekip.

Žreb

Žrebanje je poenostavljeno do mere, da se tekmovalne pare enostavno vnaša s funkcionalnostjo potegni/spusti ali avtomatsko z naključnim algoritmom.

Urniki tekmovanja

Tekmovanja se lahko vodi na eni ali več lokacijah ob enotnem ali različnem času. Morebitne spremembe se izvede hitro na enem mestu, spremembe so takoj vidne na vseh mestih za objave.

Avtomatski vnos rezultatov

Nič več pretipkavanja in napak pri vnosu , saj se rezultati, ki so jih pripravili časomerilci, iz datotek avtomatsko uvozijo v aplikacijo.

IGRIS vam je v letošnjem letu na voljo brezplačno in v zameno avtorji prosijo le za povratne informacije o uspešnosti podpore, uporabniški izkušnji in morebitnih predlogih za izboljšave. (P.R.)

Uporabljate za fotografiranje fotoaparat ali pametni telefon?

Kako smo nadgradili računalnik za postavitev ... 1
lukapotocnik  |  ''Disku smo dodali odlično družbo v obli...
Spoznajte Teslinega tekmeca med električnimi ... 1
zgubar  |  "General Motors vstopa v strateško partn...