Računalništvo, telefonija
24.05.2016 14:33

Deli z drugimi:

Share

Imate na računalniku spletno kamero? Nekdo vas opazuje.

Če ste se ob uporabi računalnika počutili varno ste morda spregledali tole pomanjkljivost – hekerji lahko dostopajo do spletne kamere na vašem računalniku.
Sticky Cover je zaščitna nalepka za spletne kamere, ki je izdelana ECO gela – s tem je primerna za lepljenje na kakršnokoli površino.
Sticky Cover je zaščitna nalepka za spletne kamere, ki je izdelana ECO gela – s tem je primerna za lepljenje na kakršnokoli površino.

Ste vedeli, da lahko hekerji brez vašega dovoljenja dostopajo do vaše spletne kamere? Do pogleda, ki ga ‘vidi’ vaša spletna kamera tako lahko dostopi skoraj vsak z malce več tehničnega znanja. S tem pa vaša zasebna dejanja postanejo javna

Vendar pa lahko to težavo precej enostavno tudi odpravimo in preprečimo neželene vdore. Rešitev je nalepka, ki lahko zadrži radovedne poglede.

Kaj pa zaščita pred neželenimi pogledi?

Najboljše rešitve so običajno tiste, ki so najbolj enostavne … Sticky Cover je zaščitna nalepka za spletne kamere, ki je izdelana ECO gela – s tem je primerna za lepljenje na kakršnokoli površino. Zaščitno nalepko je zaradi njene sestave povsem enostavno tudi odstraniti in ponovno namestiti – in to večkrat. Izberete pa lahko tudi vam najbolj priljubljeno vizualno podobo.

Zaščitite sebe ali pa zaščitno nalepko Sticky Cover kot inovativno promocijsko darilo podarite svojim prijateljem ali poslovnim partnerjem. Več informacij poiščite na tej spletni strani.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem IDENTIKS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri IDENTIKS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem IDENTIKS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NAVEZA d.o.o.

Ščita 9, 1315 Velike Lašče, Tel: 01 787 30 25
Naveza d.o.o. je podjetje z več kot 15 leti izkušenj na področju računalniške podpore, digitalizacije ter izdelave in vzdrževanja spletnih strani. Vedno si prizadevajo najti rešitve, ... Več

ARES RAČUNALNIŠTVO d.o.o.

Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 21 50
Ares računalninštvo d.o.o. vam po nakupu nudi brezplačno tehnično pomoč, izvaja pa tudi kompletne instalacije in servis računalniške opreme. Več
Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808

MIT INFORMATIKA d.o.o.

Sveti Duh 274, 4220 Škofja loka, Tel: 04 281 31 00
Celovite ERP rešitve za podjetja MIT informatika je vodilni partner proizvodnih, gradbenih in storitvenih podjetij. Že 30 let svetujejo in implementirajo inovativne informacijske ... Več