02.11.2017 19:00
Posodobljeno 6 let nazaj.

Imate spletno trgovino? Ne zamudite zadnje priložnosti za brezplačno prijavo na tekmovanje Spletni trgovec leta 2017!

Spletni trgovec leta je največje tekmovanje s področja spletnega nakupovanja v regiji, ki letos v Sloveniji poteka že šesto leto zapored.

Na letošnje tekmovanje Spletni trgovec leta 2017 je prijavljenih že več kot 120 najvidnejših slovenskih spletnih trgovcev, ki se potegujejo za več kot 15 prestižnih ecommerce nagrad.

Če imate svojo spletno trgovino, nikakor ne smete manjkati. Izkoristite brezplačno prijavo na tekmovanje Spletni trgovec leta 2017 in dokažite, da ste med najboljšimi na spletu!

Zakaj morate sodelovati v izboru Spletni trgovec leta 2017?

Vsi, ki sodelujete v tekmovanju Spletni trgovec leta 2017, imate enakovredne možnosti za osvojitev nagrad, saj je tekmovalnih kategorij več kot 15. Že uveljavljeni trgovci, ki ste na trgu prisotni dlje časa, lahko osvojite glavno nagrado The Shopper’s Mind Web Champion Award, manjši trgovci pa glavno nagrado The Shopper’s Mind Web Challenger Award. Poleg dveh glavnih nagrad, nagrad za glas ljudstva in nagrado komisije, ste vsi tekmovalci uvrščeni tudi v izbor za najboljšega trgovca znotraj svoje kategorije.

BREZPLAČNA PRIJAVA SAMO DO 6. 11. »

Ne zamudite največje regijske ecommerce konference!

Le še mesec dni nas loči od Ecommerce Day 2017, največje regijske konference o spletnem nakupovanju, ki bo v organizaciji Shopper’s Mind Slovenija in Ceneje.si potekala 28. in 29. novembra v Ljubljani.

Prijavljeno je že rekordno število udeležencev, ki bodo prisluhnili vrhunskim strokovnjakom s svežimi ecommerce vsebinami in pridobili edinstven vpogled v trende na področju spletnega nakupovanja. Poleg tega bodo prvi izvedeli, kdo so najboljši spletni trgovci v Sloveniji, saj se bo 28. novembra na konferenci zaključilo največje ecommerce tekmovanje v regiji, Spletni trgovec leta 2017.

3 razlogi, zakaj na Ecommerce Day 2017:

• več kot 10 vrhunskih predavateljev z novimi, še neslišanimi vsebinami
  • več kot 200 ecommerce strokovnjakov na enem mestu
  • bogat 2-dnevni program

Še niste prijavljeni? Ne zamudite priložnosti, da obiščete Ecommerce Day 2017 po early bird cenah!

[SAMO DO 7. 11.] Ujemite early bird »

Letošnja novost – delavnica Izboljšajte vašo spletno trgovino!

V okviru konference Ecommerce Day 2017 bo letos prvič potekala tudi delavnica za spletne trgovce 30+ napotkov za izboljšanje vaše spletne trgovine. Tekmovalci izbora Spletni trgovec leta 2017 bodo na delavnici pridobili vpogled v poročilo z oceno njihove spletne trgovine in več kot 30 kazalnikov primerjali z najboljšimi slovenskimi spletnimi trgovci. Delavnica je namenjena tudi ostalim spletnim trgovcem, ki ne sodelujejo v omenjenem tekmovanju, saj bodo skozi predavanje pridobili vpogled v splošne napotke za izboljšanje spletne trgovine.

SAMO ŠE 30 PROSTIH MEST! »

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem CENEJE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri CENEJE d.o.o.

Ceneje.si logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem CENEJE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

VIBOR d.o.o.

Brnčičeva ulica 41d, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 561 33 21
Podjetje Vibor z unikatnim pristopom že od leta 1993 zagotavlja neprekinjeno podporo celotni organizaciji z zanesljivo opremo ter rešitvami, ki poenostavljajo in povezujejo delovne ... Več
Bronasti partner