Računalništvo, telefonija
06.10.2013 09:44
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Info-kod že tretje leto aktivni udeleženec Rekreatura

V dneh od 22. do 25. avgusta 2013 je športni duh ekipe Info-kod spet botroval prijavi in že tretji udeležbi v ekipnem kolesarstvu po prelepi Sloveniji v poznem avgustovskem soncu.
Info-kod že tretje leto aktivni udeleženec Rekreatura
Info-kod že tretje leto aktivni udeleženec Rekreatura

Rekreacija marsikomur od nas predstavlja blagodejno rešitev po napornem delavniku, hkrati pa je odlična priložnost za druženje prijateljev, sodelavcev in družinskih članov. Veseli nas, da tako rešitev čedalje več ljudi najde ravno v poganjanju pedal v naporne klančine in adrenalinskem spustu, ki temu sledi. Kolesarjenje je nameč odličen način, v katerem razgibamo telo in duha, zato ekipa “Jekleni” v tem športu z veseljem vztraja vsako leto znova, saj med zaposlenimi veje pravi športni duh, kar že dolgo ni več nobena skrivnost.


To smo potrdili tudi letos, ko smo se že tretje leto zapored udeležili Rekreatura – ekipne kolesarske dirke, kjer s svojimi kolesi prečešemo dobršen del Slovenije. Pot nas je ponesla kar 370 kilometrov daleč. »Odisejada« se je začela v prelepih štajerskih koncih in končla v Prešernovem mestu Kranj.


Eden najlepših občutkov, ki ga bo ob branju teh vrstic potrdil tudi tisti, ki se je kdajkoli udeležil kakšnega tekmovanja, pa so številni podporniki in navijači ob progi, ki ti v še tako težkih trenutkih privabijo nasmeh na obraz in dajo moči, za katere niti sam ne veš, da jih še lahko iztisneš iz sebe. Vas zanima ta nepopisen občutek? Prijavite se tudi vi in skupaj z nami tvorite novo poglavje v svetu ekipnega kolesarstva.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem INFO-KOD d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri INFO-KOD d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

info-kod logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem INFO-KOD d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Podjetje Genis je eden vodilni slovenskih proizvajalcev informacijskih rešitev za poenostavitev in digitalizacijo delovnih postopkov v srednjih in velikih podjetjih. Njegove ... Več

TISKARNA SILVECO

PE Stegne, Stegne 3, 1000 Ljubljana, Tel: 031 707 667
Ali iščete način za preboj komunikacijske ovire med vami in vašimi potencialnimi strankami ali partnerji? V današnji digitalni dobi je trg enostavno prenasičen s spletnimi oglasi ... Več
Zlati partner

E-športna zveza Slovenije (EŠZS)

Zvezda 19, 1000 Ljubljana,
E-šport je v preteklem desetletju doživel izjemno rast, tako glede gledanosti, raznovrstnosti in prihodkov. Povečana gledanost, k čemer so prispevale platforme za pretakanje vsebin ... Več